Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 61

• 62 408
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Преди пункцията и преди трансфера на мен ми направиха промивка.

# 721
Утрогестана сутринта преди трансфера ми казаха да го изпия, след трансфера продължих да го слагам вагинално.

# 722
Аз слагах кринон гел вечер,който съдържа дневната доза и се слага един път,но на сутринта пак всичко вътре ми беше пълно с гел.
И аз се чувствах неудобно,но те хората какво ли не са виждали.  Simple Smile

# 723
  • Димитровград
Ох благодаря ви момичета...то че ще пада срам ще пада, но поне ми вдъхнахте кураж да не се притеснявам Blush

# 724
Няма от какво да се притесняваш. Според мен ако не трябва да си го слагаш от клиниката са щели да ти кажат. На мен дори ембриоложката като ми се обади да говорим за трансфера ми каза да си поставя сутринта 2та утогестана и да си нося блистера. След 30мин сле д трансфера ми поставиха 3утрогестана.
Успех и всичко ще бъде на ред.  Hug

# 725
  • Димитровград
Благодаря Natali
Утре като ми звънне ембриоложката да ми каже как са ми яйчицата ще я попитам все пак Blush
 Hug

# 726
Най-добре питай нея, защото може да ти каже нещо друго

# 727
Здравейте момичета. След броени дни започва и нашата процедура,но на съпруга ми много му се обостри проблем с една става-едва стои от болка.Мислите ли че може да пие нестероидни противовъзпалителни лекарства в случая Аркоксия?Дали сте чували за нещо подобно  Sad
Да отиде да даде материал и го замразете, пък после да си пие каквото си иска Peace
Така не се ли намаля качеството? Направо незнам накъде да поемам вече😣

# 728
  • София
За утроестана, преди трансфер суртинта винаги го пия.

# 729
  • Димитровград
За пиенето ще го изпия, но не знам дали вагинално да си го сложа Thinking

# 730
Здравейте момичета. След броени дни започва и нашата процедура,но на съпруга ми много му се обостри проблем с една става-едва стои от болка.Мислите ли че може да пие нестероидни противовъзпалителни лекарства в случая Аркоксия?Дали сте чували за нещо подобно  Sad
Да отиде да даде материал и го замразете, пък после да си пие каквото си иска Peace

Не се намалява качеството. При използване на донорски сперматозоиди, материалът винаги е замразен, а качеството си остава същото. Ако показателите на ТМ са наистина добри, замразяването е най-разумното решение. Пък винаги може да даде и свеж материал.
Успех!

# 731
Няма нужда да слагаш вагинално, след като дозата, която трябва да си поставиш, всъщност ще я изпиеш.  Grinning

# 732

Или пиеш или слагаш вагинално. Най-добре попитай ембриоложката. Не се притеснявай за такива неща. Тези хора са виждали какво ли не, че твоето зацапване от утрогестана изобщо няма да ги впечетли. Освен това ако в клиниката е практика да се слага вагинално сутринта преди трансфера, всички са с такова зацапване.

# 733

Не се намалява качеството. При използване на донорски сперматозоиди, материалът винаги е замразен, а качеството си остава същото. Ако показателите на ТМ са наистина добри, замразяването е най-разумното решение. Пък винаги може да даде и свеж материал.
Успех!
Ами с тератозооспермия е. Ще замразим най-вероятно.А за свеж незнам...той започне ли да си пие противовъзпалителните незнам дали ще е удачно да даде свеж материал.
Много благодаря за съветите.
Успех на всички  Hug

# 734
Уф точно да започна инвитрото и болна...
носа ми тече, малко болки в гърлото, нямам температура...взела съм сериозни мерки(капки с антибиотик, промивки, упсарин, стрепсилс...)
решила съм утре ми е 3 ден от цикъла да почвам стимулациите
проблема е, че не мога да отсъствам от работа следващите месеци
кажете, фатално ли е това ?....аз мисля, че ще се оправя до трансфера, не е толкова сериозно newsm78

Общи условия

Активация на акаунт