Звездни компромати - 297 част

• 121 077
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
Майли и Лиъм

Джо,
Скрит текст:
коя е моделката на аватара ти? Позната ми е и не мога да се сетя.

# 226
  • Оптимист по принуда
Линда Еванджелиста за zoo magazine, фотограф Bryan Adams. Heart Eyes

Синди, пак от Bryan.

# 227
София Вергара страшно много я харесвам, но на повечето снимки има едно осемдесетарско излъчване, еротика в стил "Плакат на Лепа Брина в шофьорска кабина".
За пропорции на тялото имам предвид. Иначе да, замръзнала е в 80-90-те Laughing

# 228
  • София
Като стана въпрос за  София Вергара и се сетих, че мернах преди няколко дни някакво нейно изказване, че никога не се показвала никъде без грим. Нито дори пред мъжа си, дори в банята влизала винаги леко гримирана?!
Честно казано съжалих я!  Laughing Ти да трепериш цял живот ще бъдеш ли хубава или не, и ще те остави ли мъжът ти или не, не си е работа!  Mr. Green

Ето го инфото

# 229
  • Berlin
Ми не знам за грима, ама аз я мислех за поне 54г., а не за 44г., както пише в статията.

# 230
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Кара стана прочута с изумителното си лице, не с тялото си. Затова и други се снимат голи под път и над път, но нямат и третина от нейната известност. Нито пък хонорарите и.
T.e. за теб хонорарите и сесиите са важни,а не реалните дадености ?
 По принцип питам, не за Кара конкретно.
Въобще нямам намерение да ти се връзвам този път на маниите Laughing. Хонорарите и сесиите идват заради даденостите, пък нищо, че някоя си там в Бг-Мамма десет теми ще се пъне да обяснява как ги нямало. Дерзай Laughing

Емили, Каролин Мърфи е моделката. Може да я знаеш от кампаниите на том Форд, беше му редовно лице- на него и останалите американски топ-дизайнери, но и мина пика и на нея, вече е над 40-годишна и тя.

# 231
Ми не знам за грима, ама аз я мислех за поне 54г., а не за 44г., както пише в статията.
Joy Като почнете да се изхвърляте така... ooooh! Даже на 64 повече прилича, а?  Mr. Green

# 232
  • София

Никак не ми харесва вече, някак обезобразена е. Нещо си е правила не съвсем подходящо по лицето и ми прилича на мъж.  Confused

# 233

Емили, Каролин Мърфи е моделката. Може да я знаеш от кампаниите на том Форд, беше му редовно лице- на него и останалите американски топ-дизайнери, но и мина пика и на нея, вече е над 40-годишна и тя.

Точно от кампания на Том Форд си я спомням. Ето тази:
Скрит текст:

И като споменах Том, той е имал вчера(27.08) рожден ден. Навършил е 55 години. Да е жив и здрав, още дълги години да твори. Много го харесвам него.

# 234
  • Berlin
Какво да се изхвърлям? По-възрастна ми изглежда.

# 235

Никак не ми харесва вече, някак обезобразена е. Нещо си е правила не съвсем подходящо по лицето и ми прилича на мъж.  Confused

Или фотошопърът е правил нещо. И вежди... разбира се подсилени.

Обсъжданата Емили Рата... бля бля в някакво клипче. Показва разни вещи. И аз мислех, че е адски сексапилна. Мъжете наистина си умират за такъв тип нежни тела и прекрасни цици. Ама след като гледах това случайно клипче.... Ами не. Циците пак са прекрасни, но всичко останало е просто доказателство какво е да ти обработят снимките. Подсилва се поглед, усещане, всичко. Инак верно има нещо костенурско в устицата. Отделно в клипа леко прегърбена. Слаба без грам мускул. Нищо общо с магнетизма на обработените снимки.

# 236
  • Варна

Отдавна, отдавна ми прилича на мъж...

# 237
^
https://www.youtube.com/watch?v=MU8B4XDI3Uw

https://www.youtube.com/watch?v=-a_sT2FvKLw

+ CR Fashion Book 2013
Скрит текст:

GQ UK 2015 - https://www.youtube.com/watch?v=HXB-mUWtJs0

Скрит текст:

EX-boyfriend
Andrew Dryden - designer, art director and fashion buyer
Скрит текст:

Сега ходи с...
Скрит текст:

# 238
Да де, ама как правят от такива световно известни модели и даже фактори в модата?! Света на младите(пък и не до там млади) полудява по тях и ги издига в култ, те диктуват ритъма на времето, в което са така озвездени. Аз съм стара вече, та сигурно затова не разбирам как от нищо се прави нещо, че и зорлем му се бутат купища пари в ръцете и то вземе, че се помисли за много нещо, при това с добро заплащане. Ми не, не мога да приема, че е редно така! Не че нещо ще се промени, защото аз съм възмутена, ама да си кажа мнението.

Аз съм писал по тази тема, но разбрах, че  българското общество е на по-ниско ниво и не разбира!
Няма смисъл, защото обществото ни нарича всяка една жена/момиче к-рва/кифла - това показва липсата на критичност и оценка.

Емили е ходила на нудистки плажове като малка.
Баща й е роден 1946 и вероятно е бил хипи през 70-те години.

Нашумелите в момента "топ модели"  НЕ са само Кендъл/Кара , но темата не е за това....

След тази дебелогъза Ким, всички си мислят, че е достатъчно да се чекнеш 24ч в Инстаграм, да показваш маймунски джуки и черни вежди и вече си звезда  Sick
Ами то общо взето е Laughing. Но не е виновна за това Ким, а тези, които я направиха звезда, кликаки на гъзестите и снимки по хиляда пъти на ден.
А Жизел си се снимаше доволно гола, но го правеше за велики фотографи, а не за такива, които снимат на парче за "Максим" и останалите мъжки парцали.

Mario Testino, Mert & Marcus, Karl Lagerfeld, Steven Klein, Juergen Teller, Terry Richardson, Patrick Demarchelier, Ellen von Unwerth  .....  ИМА ЛИ СМИСЪЛ ДА ПРОДЪЛЖАВАМ? ЗА ВАС БЕНТЛИ И ЛАДА Е ЕДНО И СЪЩО?! Laughing

Очевидно НЕ може да четете и търсите....

Каролин Мърфи

x Vogue Корея май 2016

Скрит текст:

x затваря Atelier Versace 2016
Скрит текст:

x Vogue US September 2016 с дъщеря си
Скрит текст:

x Glamour Us September 2016
Скрит текст:

x LOVE 2016
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 28 авг 2016, 08:53 от missoni