Звездни компромати - 297 част

• 120 766
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Ирина Тенчева имах предвид, да Peace Peace
Ванката решил да си даде почивка, викате  Mr. Green

# 556
  • До морето
И при положение, че тя наистина влезе във Вип Брадър, а ИиА имат няколкочасови лайфове през вечер, отделно снимки на терен, кой в това перфектно семейство ще се гриши за четирите им деца, три, от които лично износени????

# 557
Вихра?! Mr. Green Whistling

# 558
Двете деца ще са при баща си, третото при майка си, а четвъртото ще е с гледачка. Все за една гледачка имат пари, не ги мислете

# 559
Много странно, че е решила да вдига рейтинга на конкурентното предаване. Rolling Eyes Ако са вярни слуховете, де..

Иначе и миналата година Фермата стартира с еднакъв час с Брадъра, но малко по-късно по време на сезона не удържаха на напъна и смениха часа. Трудна е битката с Големия брат.

# 560
  • До морето
Двете деца ще са при баща си, третото при майка си, а четвъртото ще е с гледачка. Все за една гледачка имат пари, не ги мислете

Е, то ясно, че може така, ама хич не кореспондира на имиджа й на перфектна майка и домакиня с наследствен порцелан и готварска престилка на Ив Сен Лоран  Whistling

# 561

Е, то ясно, че може така, ама хич не кореспондира на имиджа й на перфектна майка и домакиня с наследствен порцелан и гитварска престилка на Ив Сен Лоран  Whistling

.... Е за 100 000 лв има няма за месец в семейния бюджет.. се прежалват.. Laughing

# 562
  • Варна
Той пък къде е тръгнал така с нея? Ако имаше нещо да крие нямаше ли да е по-дискретен, а не да се развява пред папараците с предполагаемата си забежка?

Може точно това да е тактиката. Аз ако тръгна да изневерявам точно така ще направя.  Grinning И точно с горния аргумент ще контрирам всички съмнения.

Екзотична е тази, па макар и копие на Бонка. Laughing Сравнението с безцветната Йелена определено е в полза на Дипика, от мъжка гледна точка.

# 563
Аз мисля, че това е стратегия на ИВан за да срине конкурентното шоу. Той най-добре знае колко изтощително скучна е жена му и затова я вкарва там за да саботира конкуренцията. Mr. Green

# 564
  • София
А според мен няма нищо вярно в този списък.

# 565
Той пък къде е тръгнал така с нея? Ако имаше нещо да крие нямаше ли да е по-дискретен, а не да се развява пред папараците с предполагаемата си забежка?

Може точно това да е тактиката. Аз ако тръгна да изневерявам точно така ще направя.  Grinning И точно с горния аргумент ще контрирам всички съмнения

И аз си го помислих, но ми се вижда изтъркана тактика. Щото и ние си го мислим, но и жена му сигурно и тя ще се сети за този номер  Laughing

# 566
А според мен няма нищо вярно в този списък.
За Ути Бъчваров обявиха на официалния им сайт на предаването и за още един- някакъв гей, имитатор на Ни ЛО. Като гледам останалите муцуни, дето все драпат по предавания, склонна съм да вярвам, че всичките ще участват. За мен досега няма един интересен, дано има и свежи попълнения.

# 567
  • До морето
Рени и Лара отдавна са ясни. За Владо Береану се съмнявам, но Деси Цонева????? Честно ли????

# 568
Снимки на Мишел и Барак Обама. Сякаш изобщо не са се променили за толкова време, особено тя!
Много емоции има в тези снимки! Благодаря ти, че ги сподели с нас! bouquet Насладих им се!

# 569

Общи условия

Активация на акаунт