Звездни компромати - 297 част

• 120 757
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Като новоизпечена клюкарка, да ви донеса, че нещо става в салон Магама на ул. Люлин планина.
Току -що минах от там, пълно е с  полиция и камери. В новините по сайтовете още няма нищо като съобщение....

Сигурно заради това

Явно. Понеже полицаите бяха в салона Магама, реших, че нещо там се е случило.... Ужас!
Според същия източник трагедията била предизвикана от любов, а "По неофициална информация жената е финансов директор на популярните пицарии "О!Шипка". Мъжът, който драсна клечката е неин служител."

Егати откачалката. К'во им става на тия хора?!

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 16:10 от DonaFlor

# 706
Ау, цицата по- голяма от главата на бебчето.

Мацки, имам молба.
Не мога да открия клипчето на кардашиянския лекар- факир! Имаше как заличава стрии, премахва кръгове под очите. Сега не мога да го открия. Малко помощ, моля ви се!

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 15:45 от mariat

# 707
# 708

Мацки, имам молба.
Не мога да открия клипчето на кардашиянския лекар- факир! Имаше как заличава стрии, премахва кръгове под очите. Сега не мога да го открия. Малко помощ, моля ви се!

Гъз ли ще си правиш?

# 709
ООо моя си е голям! Whistling
Исках да го пратя на една позната за стрии и целулит. Да види и тя, че звездите са от простолюдието, но с повечко кинти!

# 710
Ако не се лъжа, тази новина  се "роди" първо тук  Mr. Green

# 711
Не се лъжеш! Гадно племе са пишман журналистите.

# 712
 Коя съфорумка (освен мен) пазари от магазин за един лев?? че това е още по-голяма новина от тази за Жана!
 Мислех, че тук всички сме от милионерки нагоре.
 Освен Денсито да е напазарила два камиона парфюми и пудри и да е във временен фалит, поне докато Божинката не вкара гол?? Само тя ще е била това!
 Ние си имаме магазин за едно евро, редовно си купувам чаши и чинии от там, че вкъщи нали понякога организирам "нощ на таверната"...

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 16:25 от меркантилница

# 713
Коя съфорумка (освен мен) пазари от магазин за един лев?? че това е още по-голяма новина от тази за Жана!
 Мислех, че тук всички сме от милионерки нагоре.
 Освен Денсито да е напазарила два камиона парфюми и пудри и да е във временен фалит, поне докато Божинката не вкара гол?? Само тя ще е била това!
 Ние си имаме магазин за едно евро, редовно си купувам чаши и чинии от там, че вкъщи нали понякога организирам "нощ на таверната"...
Ей, как ще ме разкриеш така ти, ей маймуно мръсна! Whistling Whistling Whistling Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Heart Eyes

# 714
 То си между нас двете! Няма да кажа на никой!  Heart Eyes

# 715
  • In The Middle Of Nowhere
Кайли Дженър гримирана със сенки от собствената й колекция.

Йелена Карлеуша тая за разлика от Андреа знае как да фотошопи.

Megz

# 716
  • Once there was a Hushpuppy...

"Това" истинско ли е, или е рисунка Shocked

# 717
  • Оптимист по принуда
Кайли Дженър гримирана със сенки от собствената й колекция.

Megz
Ох, красирам ги така 1. Confused 2. Sick Sick Sick, 3. Sick Sick Sick Crazy

# 718
  • In The Middle Of Nowhere

"Това" истинско ли е, или е рисунка Shocked

Много я мажат, но по-добре и се получава компютърното оформление на лицето, има по-човешки черти за разлика от андреа която много се дялка и прилича на извънземно. Йелена без фш има по-различно лице, носът й беше по-голям и като цяло контурът на лицето й е по-кофти. 'Откри' Америка и тя с контурирането и позите в стил Кардашиан.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 16:59 от angeles

# 719
  • Once there was a Hushpuppy...
Не знам Stop прилича на рисунка от комикс Confused Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт