Постоянните му заглеждания - Имам нужда от съвет!

• 10 744
  • 68
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Разбирам че ти е трудно ,  но ако 95 от ника ти е наборът ти , твърде млада си за да се предадеш така лесно. Наистина съм сигурна , че ти много го обичаш и всичко до момента свързваш с него ,  но това не е нормално държане ,  трябва да си сигурна.  Даже наистина и аз мисля ,  че има нещо на психична основа тук. Помисли добре.

# 46
А той дали си дава сметка колко смешен и жалък е в очите на девойкте, които заглежда / за съжаление като сте заедно и теб те вкарва в жалката картина/ .

# 47
Преди години в компанията имаше семейство с едно дете. Мъжът не спираше да флиртува и да се прави на остроумен с другите жени в присъствието на жена си. Тя само мълчеше, но личеше, че ѝ е неприятно. На останалите поведението му ни беше гнусно, а нея съжалявахме. Все още са семейство, даже второ дете имат. Последните години не общуваме и нямам представа дали все още се държи по този начин или му е дошъл акъл в главата. Подобно поведение е неуважително и унизително за половинката, но и за "свидетелите" е грозно и неприятно.

# 48
  • Тра-ла-ла
Заедно сме от пет години, той е първата ми сериозна връзка, първия ми път беше с него и общо взето всичко "първо". Държа много на връзката ни и ми е страшно трудно, бих дала същия съвет като вас на някой в тази ситуация, но не е лесно на теб като ти се случва.. Утре би трябвало да има развитие на нещата.
Няма закон, който да те задължи да бъдеш цял живот с Първия. Няма и доказателство, че Първият е най-най и е по-добре да останеш с него, отколкото да пробваш с други мъже Mr. Green Въпрос на време е твоичкият да премине границата на зяпането. Още повече, че и той няма опит с жените. 5 години може и да си му поомръзнала и ако е млад - ще го засърби да се пробва тук там. Ще качи нивото на игричките. Както някоя спомена по-горе - и на мен ми идва психопатско това вглеждане. Да не мислиш, че докато зяпа 1 час някоя мацка - в главата му се въртят мисли за глобалното затопляне, сменил ли е маслото на колата, как да изненада теб и т.н. Хипер неуважително е поведението му.

# 49
Чакай сега, вие 20 годишни ли сте? И сте заедно от пет години?

За зрял мъж подобно поведение е  кофти, женкар някакъв. Но ако е толкова млад като теб и няма опит с други, не се учудвам, че зяпа като невиждал...

# 50
Имам предложение - след като той знае, че не е редно да се заглежда то тогава се разберете да го щипеш щом го прави. Сериозно  Mr. Green И щипи здраво - точно толкова, колкото ти е обидно. Да видим дали няма да почне да се усеща, а и ще е интересно да видиш мацката насреща как се ококорва  Shocked Щипи три пъти /примерно/ и ако няма промяна в поведението - стани и се прибери без коментари, заплахи и обяснения. Човек има едно достойнство и едно его - не е нужно да оставя да го стъпкват. Стъпкани веднъж никога не се въстановяват изцяло.

# 51
  • Тра-ла-ла
А, ще щипе. Да я заболят пръстчетата. Я да си вземе един по-лек електрошок Laughing

# 52
Цитат
...няма значение хубаво или не, момиче да има, той не спира да я гледа, да я следи къде е седнала , какво прави и тн.

Това не е много нормално поведение, даже и да нямаше приятелка.

И на мен така ми изглежда. Фиксация някаква, мания може би. Дори забравя за приятелката си и ни приема ни предава какво му говори. Мания е някаква, която и без приятелка вероятно си я има.

# 53
Дори и да си начеше крастата, не виждам тенденция да се запре. Това наистина е едва ли не като черта от характера и естествена наклонност. Човекът явно си е такъв.
Силно се надявам тази наклонност да не избие в агресия и насилие над жени.

Затова в обществото се е наложила норма, една осреднена стойност и всяко по-голямо отклонение от нея е повод то да бъде етикирано като не-нормално. Разбирам да грабват вниманието му определен тип жени, по-хубави или да си има типаж, но абсолютно всяка жена, която се изпречи пред погледа му...Не ми е ОК.

# 54
  • София /Абсурдистан
Това не се оправя, така ще е и занапред. Прецени си дали искаш да го търпиш.

# 55
Това не се оправя, така ще е и занапред. Прецени си дали искаш да го търпиш.

Да и аз мисля, че няма оправия.  Peace
Но не бих приела подобно унижение, остваи пред другите - пред мен самата няма да мога да го приема.

# 56
Тоя е некав пикльо.

Аз съм заобиколена от мъже на сериозни години, които често се държат по този начин пред половинките си. Не знам с каква цел.

# 57
Представи си следното: Мъж с който се разбирате прекрасно и няма нищо значимо, което да те дразни и да ти пречи в поведението му. Мъж, който като разбере, че нещо ти е проблемно се мъчи с всички сили да го премахне.

Това е напълно възможно.

Но за да стане реалност при теб, трябва да се случат някои неща. Досещаш ли се, какви са те?

# 58
Авторката нещо не отговаря. Какво стана, има ли развитие?

# 59
На няколко мнения попаднах, в които се казва, че било нормално да се позагледаш. Да, нормално е, когато не си обвързан в разговор и си сам/а. Не е нормално, когато си излязъл с някой, независимо дали е потенциален партньор или просто познат/а да бъдеш игнориран по подобен начин.

Общи условия

Активация на акаунт