Постоянните му заглеждания - Имам нужда от съвет!

• 10 726
  • 68
  •   1
Отговори
# 30
  • София
! Моля ви ,кажете какво да правя , дайте ми съвет, не знам дали занапред ще мога да се примиря с това.. И пак казвам,нормално е един мъж да гледа, но неговия начин толкова демонстративен и направо нагъл ме кара да се чувствам зле.

Прави като него, дори още по- показно.
Вдигни леко чашата с поглед към съответния мъж- небрежно, колкото да маркираш.
Направи ли му впечатления, невинно обясняваш, че така му се струва- " аз да не съм ти, че да се зазяпвам"! Mr. Green
Гарантирам ти, че много бързо ще влезе в релсите.

# 31
Благодаря на всички за коментарите и съветите! Много го обичам и той мен, показвал ми го е хиляди пъти, с много неща се съобразява и прави компромиси, както и аз...Не искам заради такова глупаво нещо да се разделим, но не мога да се примиря с това. Страх ме е да не съжалявам след време и да си мисля, че това не е основна причина за раздяла... Този път няма да му се размине само с обещания, определено няма..

# 32
  • Варна
Много го обичам и той мен, показвал ми го е хиляди пъти, с много неща се съобразява и прави компромиси, както и аз...

Това, че ти го обичаш го вярвам. Другото не. За теб е нормално да го обичаш и да гледаш НЕГО. Той какво гледа, а? Иска ми се да бъде по-оптимистична, но в случая не съм. Все пак ти си знаеш най-добре.

# 33
А когато е без теб само с гледането ли остава? Не опитва ли да  влиза в контакт?

# 34
Не искам заради такова глупаво нещо да се разделим, но не мога да се примиря с това.
Не се притеснявай, няма да се разделите заради такава глупост и за по-голяма пак няма, защото ти го обичаш все пак.Само не му натяквай много, че ако му дойде множко може наистина да има раздяла. Wink

# 35
  • Пловдив
Това не е нито малко,  нито глупаво. И е жалко ,  че ти така мислиш. Това може да ти се вижда нищожно сега ,  когато сте млади и поне ти го обичаш много , но след време ще ти е много сериозен проблем ,  пък подозирам ,  че ще имаш и доста други . На колко сте години ,  от колко време сте заедно ? Сега трябва да се радвате един на друг и да ви е хубаво заедно ,  а аз не виждам това. Помисли си хубаво след десет години с този човек,  как ще възприемаш това му държане ? Бъди сигурна, че това няма да спре до тук. Опитай сериозни разговори ,  ако не става се разделете поне временно и то по твоя инициатива,  обясни му, че причината е тази ,  изчакай да видиш как ще реагира на това и после пак си помисли хубаво дали си струва твоето търпение.

# 36
Скрит текст:
Не искам заради такова глупаво нещо да се разделим, но не мога да се примиря с това.
Не се притеснявай, няма да се разделите заради такава глупост и за по-голяма пак няма, защото ти го обичаш все пак.
Само не му натяквай много, че ако му дойде множко може наистина да има раздяла. Wink
Аз ли нещо не съм в ред или...?   Rolling Eyes Не е ли най-нормалното нещо за влюбени гаджета да са опиянени един от друг и да не забелязват света наоколо. Ясно е, че мъжете заглеждат красиви жени , но заглеждането трае секунди. То и ние регистрираме ако има красив мъж наоколо. Но това зяпане и демонстративно точене на лиги е унизително.

# 37
Заедно сме от пет години, той е първата ми сериозна връзка, първия ми път беше с него и общо взето всичко "първо". Държа много на връзката ни и ми е страшно трудно, бих дала същия съвет като вас на някой в тази ситуация, но не е лесно на теб като ти се случва.. Утре би трябвало да има развитие на нещата.

# 38
  • София
Младото говедо е просто невъзпитано.
Предполагам, че милият му татко така се зазяпва, а майка му не е могла да се справи.
Така че, каквото и да му говори момичето, все тая.
Дори и да поиска раздяла, добитъкът ще я приеме като знак че не го обича или че се лигави.
Само ако го постави в положението, в което той я поставя, има надежда да му светне лабБата.

# 39
Сигурно му е първата жена, а преди това е живял в гората. И сега като види жена срещу себе си от любопитство и вълнение не спира да я разглежда. Mr. Green Това е едната ми версия. Другата вече сте я споменали по-напред, дано посети съответния специалист.

# 40
Предполагам, че милият му татко така се зазяпва, а майка му не е могла да се справи.
Така че, каквото и да му говори момичето, все тая.
Дори и да поиска раздяла, добитъкът ще я приеме като знак че не го обича или че се лигави.
Само ако го постави в положението, в което той я поставя, има надежда да му светне лабБата.
Може и така да е, но може да търси нещо друго и за това да се оглежда. Просто някой мъже никога не са доволни от това, което имат. Според мен, когато не са заедно той най-малкото се заговаря и прави свалки с който му се върже.

# 41

С това и аз съм съгласна. Това ми е точно същото като някой да се орига  и пуска газове шумно в "публичното пространство". Честно,  би ме било срам  да излизам  сред хора с такова нещо. А вие всъщност така ли се запознахте...зяпнато Rolling Eyes

# 42
Мисля като повечето, да го разкараш щом се държи толкова нагло, но ми е интересно в предишни връзки пак ли такива "заглеждащи" са били мъжете?
Какви предишни връзки, сигурно му е първата жена, а преди това е живял в гората. И сега като види жена срещу себе си от любопитство и вълнение не спира да я разглежда. Mr. Green Това е едната ми версия. Другата вече сте я споменали по-напред, дано посети съответния специалист.
Първата му сериозна връзка е с мен, преди това е имал кратки. Иначе да, точно все едно в гората е бил до сега и никога жена не е виждал....

# 43
Не бих хабила усилия да му обяснявам. Нито считам поведението му за маловажно. Оправдаваш го повече отколкото трябва. Като  ти е първият не си мисли, че по-хубав няма да намериш.

# 44
Заедно сме от пет години, той е първата ми сериозна връзка, първия ми път беше с него и общо взето всичко "първо". Държа много на връзката ни и ми е страшно трудно, бих дала същия съвет като вас на някой в тази ситуация, но не е лесно на теб като ти се случва.. Утре би трябвало да има развитие на нещата.
Губиш си времето с тази връзка, пред очите ми са едни такива, ами жалка гледка.
Той прави каквото си иска, тя не може без него и за всяко унижение му намира оправдание, общо взето положението е "той я плюе, тя- осъзнава, но си повтаря че вали дъжд".

Общи условия

Активация на акаунт