Постоянните му заглеждания - Имам нужда от съвет!

• 10 725
  • 68
  •   1
Отговори
# 15
Авторке, приятелят ти не те уважава. Щом не прави дори най-минималистичния напън да се съобрази. Още повече..това не трябва да му идва като контрол от теб, когато един мъж те обича ТИ си в центъра на интереса му. Не казвам да гледа в небето като мине някоя засукана мадама, но да пренебрегва теб, защото просто така си гледа..айде без.  Stop
На твое място сериозно бих премислила дали искам да остана с този човек и не заради гледането, а защото той не те слуша, когато разговаряте, това е абсолютно неуважение, плюс липсата му на желание за близост с теб!

# 16
Цитат
...няма значение хубаво или не, момиче да има, той не спира да я гледа, да я следи къде е седнала , какво прави и тн.

Това не е много нормално поведение, даже и да нямаше приятелка.

# 17
Бяхме седнали навън, срещу нас имаше едно момиче и от както я видя , нито ме слушаше какво говоря, нито ме прегърна като тръгвах аз да го правя..те си се гледаха и така..
Трудно ми е да го повярвам. Просто звучи абсурдно.

# 18
Това ми беше второто предположение, че мъжът нещо не е в час. Остави това, че малко или много всички сме били заглеждани, но не мога да си представя някой такъв да ме зяпа, дори без приятелката си, и аз да отвръщам с видим интерес.  Sick
Авторке, нещо тук определено не е както трябва.

# 19
За мен темата е поредната пързалка. От няколко дни се пускат, кажи-речи на кило и съответно се изтриват. Снощи имаше три еднакви, днес вече ги няма.

# 20
Нагло, дебилно, неуважително отношение! Аз така виждам нещата. Нормално е мъжете да се заглеждат, когато покрай тях мине привлекателна жена, но за мен лично, не е адекватно да зяпа всяка една, която  е пред погледа му, още повече, когато ти си до него и му говориш нещо или го прегръщаш. Неуважително е!

# 21
Бяхме седнали навън, срещу нас имаше едно момиче и от както я видя , нито ме слушаше какво говоря, нито ме прегърна като тръгвах аз да го правя..те си се гледаха и така..
Той я гледаше през две минути, а тя когато може тъй като беше с някакво момче.. Докато аз и др човек, с който бяхме си говорихме, а той от време на време се включваше..

# 22
Той я гледаше през две минути, а тя когато може тъй като беше с някакво момче.. Докато аз и др човек, с който бяхме си говорихме, а той от време на време се включваше..

Извинявай, но приятелят ти да, не е някой тинейджър?!? Поведението му е и детинско, освен всичко друго, а доколкото прочетох, живеете заедно. Аз бих поговорила с него, спокойно и сериозно, ако не си вземе бележка -  следващият път, шамарът му ще бъде сигурен.

# 23
  • София
Или го приемаш и си траеш, или го зарязваш. Много жени са се ударили челно в стената с надеждите, че това, което виждат, ще се промени.

# 24
Ами какъв съвет искаш, незнам. Това определено не е нормално, ако ситуацията действително е така, както я описваш.Какви планове за бъдеще с този човек  newsm78 Той не те уважава, това е, не му пука за теб, за това, че на теб ти е болно и неприятно.... какво бъдеще ще градите тогава.  Това ще има и други проявления, не само заглеждането, в бъдеще ще се прояви и по друг начин. Някой, който не те уважава- ами на него няма да му пука за нищо и ще си прави каквото си иска, без значение дали ти харесва или не, няма изобщо да се съобразява с теб. Да, нормално е всеки да се загледа по хубава жена/ мъж, ама това, което описваш е различно. От колко време сте заедно? Как се държи с теб по принцип, изслушва ли те, съобразява ли се с теб и твоите желания?

За съжаление е точно така ситуацията, най - пресния пример е от вчера.. Бяхме седнали навън, срещу нас имаше едно момиче и от както я видя , нито ме слушаше какво говоря, нито ме прегърна като тръгвах аз да го правя..те си се гледаха и така.. просто нямам желание и да говоря вече за това. Във всяка друго отношение нещата вървят.. има много недостатъци, които съм преглътнала, както и той моите, но това не знам дали ще мога..

Ииии...ти защо си с този?  newsm78
Личи си, че е тъпанар. Самоуважение нямаш ли малко?
Да съм уж с приятеля си някъде и той да ме пренебрегва заради някаква си на друга маса. Няма да ми е приятел.
Но от първия ти пост си мисля, че е леко и психопат. Има му нещо, щом така дзяпа хората.
Аз при такава ситуация още първия път казвам - "Виждам, че ти преча и имаш други интереси. Чао"  Mr. Green

# 25
Направо му бий шута #2gunfire неготвото поведение е отвратително! smile3512

# 26
Нормалните мъжки заглеждания по жени траят секунди. Мъжът просто регистрира, че наоколо има красива жена и точка. Това зяпане не е нормално !  Да не говорим колко е неуважително когато е излязал с гаджето си. Зарязвай !

# 27
Мисля като повечето, да го разкараш щом се държи толкова нагло, но ми е интересно в предишни връзки пак ли такива "заглеждащи" са били мъжете?

# 28
  • Варна
За себе си мога да кажа, че съм ревнива в рамките на нормалното, защото се смятам за обикновена на вид, но ми се случи да имам мъж, доста желан от жените. не е красавец, но определено има чар. В началните месеци на връзката ни сме имали парадоксални ситуации с момичета, които на здрасти буквално му се хвърляха на шията /сега да не помислите, че е някой дето така действа на жените, просто в тяхната компания си им беше навик като се видят да се прегръщат за здрасти/. На мен това естествено ми беше странно и непривично, поговорих с него и той ме разбра много добре. Веднъж даже бях казала на всеослушание, че следващата, която му се обеси на врата ще отнесе шамарите, но бях нещо ядосана. Както и да е, повече от един разговор не беше нужен. Той ми влезе в положението, защото и на него нямаше да му е кеф всеки срещнат познат от мъжки пол да ме награби за здравей. Повече подобни изпълнения нямаше.

А тук е имало многократни разговори, но човекът признава и продължава. Авторке, лесно е да каже, че в него е грешката и да не му пука да продължи, защото вижда, че ти се примиряваш. Споменаваш, че от не малко време сте заедно, значи връзката ви до голяма степен е рутина и навик. Човекът знае, че ти ще продължиш да си мрънкаш и да се примиряваш, защото ти това му показваш. Не казвам следващия път да го треснеш по главата, както писаха по-напред, макар че аз лично бих го направила точно така. Но примерно стани и си тръгни. Ако искаш и на висок тон му обясни в прав текст, че му освобождаваш терена за да се вихри с особата, събудила в него такъв интерес. Така един-два пъти и ще видиш дали държи достатъчно на теб за да опита да си промени поведението и да спре. Но от писаното от теб не възлагам големи надежди. Нахално се държи и без капка уважение. На тази основа какво общо бъдеще градите, не ми е ясно. А такова захласване и вторачване на мен ми е супер странно и бих казала, че човекът не е съвсем наред по отношение на другия пол.

# 29
Аз съм на принципа - фокусираш ли се повече от няколко секунди на нещо, пожелал си го.
От нагло зяпане до пипане границата е тънка.

Общи условия

Активация на акаунт