Постоянните му заглеждания - Имам нужда от съвет!

• 10 728
  • 68
  •   1
Отговори
Здравейте, имам наистина спешна нужда от съвет.. Заедно сме с приятеля ми от доста време, живеем заедно и имаме общи планове за бъдеще. Започвам направо към проблема - той постоянно се заглежда по други жени без значение, че аз съм до него и му говоря нещо или го прегръщам. Нормално е един мъж да загледа някоя красива жена като мине, да погледне и после да спре, но при нас ситуацията е различна. Няма значение къде сме дали на море, на кино, на ресторант или просто в парка, моя приятел не спира да оглежда всяко едно момиче и не говоря за просто гледане ,а си е чисто втренчване направо ,което ме побърква.. Примерите са стотици, всеки ден,всяка минута... Имало е много случай, в които сядаме някъде и срещу нас , няма значение хубаво или не, момиче да има, той не спира да я гледа, да я следи къде е седнала , какво прави и тн. докато през цялото това време аз съм до него, а ако въпросното момиче започне и то да го гледа , започват едни погледи пред мен.. просто нямам думи,плаче ми се направо.. Говорила съм хиляди пъти с него за това и си признава, уж щял да спря, но просто няма.. И аз гледам някой хубав мъж, но за какво ми е по един час да го гледам и да го следя къде е седнал и тн.?! Моля ви ,кажете какво да правя , дайте ми съвет, не знам дали занапред ще мога да се примиря с това.. И пак казвам,нормално е един мъж да гледа, но неговия начин толкова демонстративен и направо нагъл ме кара да се чувствам зле.

# 1
Какъв съвет очакваш? Да ти каже някоя примирила се, че трябва да се примириш? Или да го разкараш тоя простак? Ами ето моят съвет - голям простак, изобщо не те уважава и не се примирявай, разкарай го!

# 2
Имай малко себеуважение и достойнство и го зарежи този простак!!! #2gunfire

# 3
И пак казвам,нормално е един мъж да гледа, но неговия начин толкова демонстративен и направо нагъл ме кара да се чувствам зле.

Как разбра, че начинът на гледане е нагъл?
Или щом гледа жена, значи е нагло.
Мисля, че проблемът е в теб?

# 4
И пак казвам,нормално е един мъж да гледа, но неговия начин толкова демонстративен и направо нагъл ме кара да се чувствам зле.

Имах предвид ,че е наглост така пред мен да зяпа.. Гледах по най-бързия начин да го напиша и да получа съвет..

# 5
А питала ли ли си го защо зяпа?

Аз обичам също много да гледам хората..

# 6

Имах предвид ,че е наглост така пред мен да зяпа.. Гледах по най-бързия начин да го напиша и да получа съвет..
Ми наглост е, разбира се. Като срещна подобно мъжко поведение, винаги си мисля защо, за Бога, вместо да му прасне един зад врата, мацката го търпи и му бърше лигите.

# 7
Съвет от мен:
Прави се, че не забелязваш, когато гледа по такъв начин.
Разбрал, е че те дразни и се забавлява.
Като спреш да му правиш забележки, ще забрави за номерата си.

# 8
  • Пловдив
Ами какъв съвет искаш, незнам. Това определено не е нормално, ако ситуацията действително е така, както я описваш.Какви планове за бъдеще с този човек  newsm78 Той не те уважава, това е, не му пука за теб, за това, че на теб ти е болно и неприятно.... какво бъдеще ще градите тогава.  Това ще има и други проявления, не само заглеждането, в бъдеще ще се прояви и по друг начин. Някой, който не те уважава- ами на него няма да му пука за нищо и ще си прави каквото си иска, без значение дали ти харесва или не, няма изобщо да се съобразява с теб. Да, нормално е всеки да се загледа по хубава жена/ мъж, ама това, което описваш е различно. От колко време сте заедно? Как се държи с теб по принцип, изслушва ли те, съобразява ли се с теб и твоите желания?

# 9
Ами какъв съвет искаш, незнам. Това определено не е нормално, ако ситуацията действително е така, както я описваш.Какви планове за бъдеще с този човек  newsm78 Той не те уважава, това е, не му пука за теб, за това, че на теб ти е болно и неприятно.... какво бъдеще ще градите тогава.  Това ще има и други проявления, не само заглеждането, в бъдеще ще се прояви и по друг начин. Някой, който не те уважава- ами на него няма да му пука за нищо и ще си прави каквото си иска, без значение дали ти харесва или не, няма изобщо да се съобразява с теб. Да, нормално е всеки да се загледа по хубава жена/ мъж, ама това, което описваш е различно. От колко време сте заедно? Как се държи с теб по принцип, изслушва ли те, съобразява ли се с теб и твоите желания?

За съжаление е точно така ситуацията, най - пресния пример е от вчера.. Бяхме седнали навън, срещу нас имаше едно момиче и от както я видя , нито ме слушаше какво говоря, нито ме прегърна като тръгвах аз да го правя..те си се гледаха и така.. просто нямам желание и да говоря вече за това. Във всяка друго отношение нещата вървят.. има много недостатъци, които съм преглътнала, както и той моите, но това не знам дали ще мога..

# 10
Съвет от мен:
Прави се, че не забелязваш, когато гледа по такъв начин.
Разбрал, е че те дразни и се забавлява.
Като спреш да му правиш забележки, ще забрави за номерата си.

Правила съм се да не обръщам внимание, колкото и да е очевидно, но всичко си е същото... Просто няма да се промени и за това не знам какво да правя, трябва или да го приема или не.. Sad

# 11
  • Насред хаоса
Навремето в компанията ни една мацка си реши проблема с подобен нагъл и прост ръб. При поредната му просташка изцепка, придружена с коментар по адрес на момичето, загледано от него, й падна пердето. Изплющя му един як шамар, стана, реши, че не му е достатъчно, фрасна го и с чантата по главата и си тръгна. Случката се разви в заведение. Оня да имаше как да се разтвори и изпари във въздуха. Сви се като мишка. Опита се да набеди нея, че била "проклета ревнивка", но всички знаехме каква е работата всъщност. Повече и не я видя той тая мацка.
От теб зависи ще допуснеш ли или не такова поведение. Всеки мъж, имащ понятие от уважение към жената с него, знае кое е в границите и кое не.

# 12
Навремето в компанията ни една мацка си реши проблема с подобен нагъл и прост ръб. При поредната му просташка изцепка, придружена с коментар по адрес на момичето, загледано от него, й падна пердето. Изплющя му един як шамар, стана, реши, че не му е достатъчно, фрасна го и с чантата по главата и си тръгна. Случката се разви в заведение. Оня да имаше как да се разтвори и изпари във въздуха. Сви се като мишка. Опита се да набеди нея, че била "проклета ревнивка", но всички знаехме каква е работата всъщност. Повече и не я видя той тая мацка.
От теб зависи ще допуснеш ли или не такова поведение. Всеки мъж, имащ понятие от уважение към жената с него, знае кое е в границите и кое не.

Браво на момичето! Все си мисля , той ще спре пред мен или ще се съобразява , дискретно ще си гледа, но няма промяна и вчера вече ми писна..

# 13
Едно е мъж да се загледа, повече от нормално е, всеки мъж го прави. Но да пренебрегва така показно разговора и желанието ти за близост, не е нормално. ММ им един такъв приятел, заглежда и се сваля с абсолютно всяка, дори и жена му да е там, която между другото е рускиня и е страшно красива. Той не подбира, не е задължително момичето да е с манекенски мерки, за да попадне в радара му. Жена му откача, а той я изкарва луда, но те имат две деца и ситуацията е по-различна.
Говориш ли с него открито по тази тема? Говоря за нормален разговор, за да си изясниш на себе си поне какъв е проблемът, не за "набиване на канчето"?

# 14
Едно е мъж да се загледа, повече от нормално е, всеки мъж го прави. Но да пренебрегва така показно разговора и желанието ти за близост, не е нормално. ММ им един такъв приятел, заглежда и се сваля с абсолютно всяка, дори и жена му да е там, която между другото е рускиня и е страшно красива. Той не подбира, не е задължително момичето да е с манекенски мерки, за да попадне в радара му. Жена му откача, а той я изкарва луда, но те имат две деца и ситуацията е по-различна.
Говориш ли с него открито по тази тема? Говоря за нормален разговор, за да си изясниш на себе си поне какъв е проблемът, не за "набиване на канчето"?

Да, говорили сме хиляди пъти, той казва , че знае ,че не е редно така да гледа, знае ,че е виновен и всичко сам си признава и уж щял да се съобразява и после пак същото..  Казва ,че обича така да си гледа и мисля,че изобщо не осъзнава как се чувствам..

Общи условия

Активация на акаунт