НОЕМВРИЙЧЕ гладно няма, мама хапва си за двама! - Тема 7

• 64 074
  • 700
  •   1
Отговори
# 585
Да, аз съм с планово секцио и започнах да си броя дните до него със смесени чувства #Crazy
Ако беба не реши друго, де Simple Smile

# 586
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз съм за нормално иии вече нямам нерви да я чакам да излезе  Laughing това неведение кога ще е ме измъчва, друго е да си знаеш датата и да броиш.  Grinning 38+3 съм и искам да излиза вече, не ми се преносва, макар че има още малко време, направо не ми се чака вече хаха.
Много бавно ми минава времето и нямам желания за нищо, хванала ме е някаква депресия, не знам предродилна ли е, есенно-зимна ли е.. ама не се издържа по цял ден ми е криво, пък като започне да се смрачава и то още в 5 часа и се чувствам много зле, все едно са ме затворили вкъщи и се задушавам, тея хормони ми разказват играта, а до сега нямаше такива работи...

# 587
  • по пътя
Nassie*, не остана, гледай да си почиваш, аз съм ужасно уморена покрай другите две деца и си мечтая за моментите, в които мога да си почина. Мояк коригиран термин е в средата на ноември, че и аз не знам кога ще е, като вляза в ноември вече може всеки ден, неизвестността ме плаши, защото ще трябва да организирам гледачи за децата, ако някой може мен да закара до болницата ще е добре, но може и с такси да се наложи. newsm78

# 588
Това с депресията и при мен го има.Като стана от леглото си викам ся закво станах само ям и закачам околните предмети.страх ме е от раждането пък в един момент искам да се свършва.Дори някаква апатия към всичко ме е обхванала  #Crazy

# 589
  • Някъде в Матрицата

И моят термин попринцип е на 21.11 Simple Smile Къде мислиш да разждаш?  Rolling Eyes

Leila2229, харесах си Окръжна Болница - София. Сравнително близо е до нас, отделението е малко и скоро ремонтирано и има добри отзиви за лекарите, които израждат бебетата, както и за неонатолозите. Аз ходих на едни отворени врати и го разгледах. Ами по ми хареса от Тина Киркова например.
Освен това, и цената за избор на екип е може би една от най-ниските в Сф. Аз реших да съм с избор на екип, защото съм над 35 години и предишното ми раждане не е било от най-леките. Та се спрях на д-р Жекова. Хареса ми и това, че към този момент и двете сме за естественото раждане. От скоро започнах да ходя при нея и тя ще ме проследи до края и дай боже този край да е щастлив.  Praynig

# 590
И аз съм с планово секцио, вече нямам търпение. Мен не мее страх от операцията ама все ме гони параноя, че ще реши да излиза по-рано. То секциото ми се пада първи ден на 39 седмица и малко късно ми се вижда ама ще видим, може пък да си стой послушно дотогава  Whistling

# 591
  • Рим
И аз засега съм уж за естествено раждане.

Оф, това с параноята и притеснението от неизвестното важи и при мен с пълна сила!  hahaha Всяка вечер си препроверявам и пренареждам чантата за родилното и се кахъря дали съм се приготвила, или ще ме завари неподготвена като тръгне! Луд умора нЕма, ей!

Днес ходих за първи път на запис на тонове. Ами не знам защо, ама момата беше много, много активна, не се спря!  #Crazy Съответно, тоновете бяха ускорени и прекарах сума ти време в отделението, докато миряса! Първо ме бяха сложили на лявата кълка да лежа, докато записват; после ме сложиха направо седнала, вдигнаха ми облегалката на леглото - тогава неродена мома реши, че е по-доволна и тоновете си дойдоха на мястото. Неприятното е, че след два дни пак трябва да ходя, да видят дали ще е тъй отново, или е било заради позата ми и екшъна в корема  Confused Дано всичко да е наред!  Praynig Докторът не изказа никакви тревоги, ама аз съм си по лесната паника и сега ще го мисля (Отново си проверих чантичката и документите за болницата, хахахаха! Лудите на стадиона!)

# 592
Здравейте момичета,

И аз вече нямам търпение, а моят термин е чак в края на месеца.. На 2-ри съм на преглед и ще видим дали все още има шанс лекарят ми да се навие да пробваме естествено, бебка расте много интензивно последния месец, а аз съм 153 см и му се струвам малко дребничка да изкарам бебе над 3 кг Grinning

Видях, че вече доста мами питаха за фб групата - тъй като там вече трудно се приемат нови хора, си позволих да направя още една за останалите мами, които имат желание да се включат в такава. Аз ви чета всеки ден, но с писането не съм от най-активните, така че ако някой има желание да бъде администратор с удоволствие ще му дам паролата и инфото (не съм я правила през личния си профил, така че не ми е проблем). Ако някой иска да го добавя, може да ми пише на лични мейла си Simple Smile.

Хубав и позитивен ден и успех на всички, които вече тръпнат на финаланта права! Simple Smile

# 593
Здравейте момичета,

И аз вече нямам търпение, а моят термин е чак в края на месеца.. На 2-ри съм на преглед и ще видим дали все още има шанс лекарят ми да се навие да пробваме естествено, бебка расте много интензивно последния месец, а аз съм 153 см и му се струвам малко дребничка да изкарам бебе над 3 кг Grinning

Видях, че вече доста мами питаха за фб групата - тъй като там вече трудно се приемат нови хора, си позволих да направя още една за останалите мами, които имат желание да се включат в такава. Аз ви чета всеки ден, но с писането не съм от най-активните, така че ако някой има желание да бъде администратор с удоволствие ще му дам паролата и инфото (не съм я правила през личния си профил, така че не ми е проблем). Ако някой иска да го добавя, може да ми пише на лични мейла си Simple Smile.

Хубав и позитивен ден и успех на всички, които вече тръпнат на финаланта права! Simple Smile

Браво за фейсбук групата, тъкмо си мислех да предложа същото. Сега ще ти пиша Simple Smile Също не съм от най-активните, но ще е приятно да имаме и такава група, поне за последните дни.

# 594
Здравейте момичета,

Браво за фейсбук групата, тъкмо си мислех да предложа същото. Сега ще ти пиша Simple Smile Също не съм от най-активните, но ще е приятно да имаме и такава група, поне за последните дни.

Надявам се да ни остане и за след това Simple Smile Само да кажа, че групата е тайна и май трябва да сте ми в приятели, за да ви добавя. Поканата ще бъде от Вероника Иванова, което не е истинското ми име, просто си измислих нещо, в случай че някой друг иска да поеме в бъдеще Grinning

# 595
Ааа сега и малкото пишещи ще избягате във фб и никой няма да пише тук.  Crossing Arms Не е честно!
Да ви кажа тия мами,които не пишат тук ,че са родили и т.н. със сигурност са доста активни във фейса. Аз като раждах предните пъти още не беше така популярен и си бяхме разменили телефони,че да мога да кажа какво става,как сме,какво и що. И всички се изредиха да пишат или звъннат,което беше много мило.  Heart Eyes После бяха предали на останалите новината тук,в темата и така. А от както се почна манията ФБ ,вече нито една от двете теми не е активна. Добре,че си изтрих моя профил в соц. мрежа,че се сетиха за мен и тези,които ми имаха телефона ме издириха,та даже и тук писахме по няколко реда,но само защото нямам фейс,иначе всичко е там. Е аз вече нямам профил и за това ще си пиша тук. Дори през тел ще влезна да ви се похваля когато се появи малката принцеса.  Heart Eyes Blush А то ще е скоро.  Party Flutter Нямам търпение вече.  Blush
Днес оправих сакчето за болницата,остана само да си купя дамски превръзки и съм напълно готова.Заредих пералнята с бебешки неща,то пък няма вода.  ooooh! Чакам да дойде,че да оправя и леглото,и да сложа дрешките за изписването в една торба да знае ММ какво да носи,че той се шашка и не знае кое какво що.  Laughing  Не съм взела помпа за кърма и се чудя ще ми трябва ли,да давам ли обяснения какво да търси ММ ако съм в болницата и се наложи.  newsm78

# 596
Ааа сега и малкото пишещи ще избягате във фб и никой няма да пише тук.  Crossing Arms Не е честно!
Да ви кажа тия мами,които не пишат тук ,че са родили и т.н. със сигурност са доста активни във фейса. Аз като раждах предните пъти още не беше така популярен и си бяхме разменили телефони,че да мога да кажа какво става,как сме,какво и що. И всички се изредиха да пишат или звъннат,което беше много мило.  Heart Eyes После бяха предали на останалите новината тук,в темата и така. А от както се почна манията ФБ ,вече нито една от двете теми не е активна. Добре,че си изтрих моя профил в соц. мрежа,че се сетиха за мен и тези,които ми имаха телефона ме издириха,та даже и тук писахме по няколко реда,но само защото нямам фейс,иначе всичко е там. Е аз вече нямам профил и за това ще си пиша тук. Дори през тел ще влезна да ви се похваля когато се появи малката принцеса.  Heart Eyes Blush А то ще е скоро.  Party Flutter Нямам търпение вече.  Blush
Днес оправих сакчето за болницата,остана само да си купя дамски превръзки и съм напълно готова.Заредих пералнята с бебешки неща,то пък няма вода.  ooooh! Чакам да дойде,че да оправя и леглото,и да сложа дрешките за изписването в една торба да знае ММ какво да носи,че той се шашка и не знае кое какво що.  Laughing  Не съм взела помпа за кърма и се чудя ще ми трябва ли,да давам ли обяснения какво да търси ММ ако съм в болницата и се наложи.  newsm78

Те другите майки може да са активни колкото искат в първата група, но аз като не мога да ги видя, все тая. Иначе ще продължа да пиша и тук, грандиозното количество от 7 мнения може да се удвои даже.
За помпа - май всеки разправя, че щяла да ми трябва. Особено тези с моторче ме карат да се чувствам като дойна крава, но щом се налага  Confused

# 597
Мисълта ми беше,че не пишат тук не защото нямат време,а защото са предимно из фб и тук минават от време на време. Иначе дано си продължим тук комуникацията,за такива като мен,които нямат фб.  Blush
Аз преди съм ползвала броени пъти въпросната помпа,та ако взимам,няма да е електрическа,че са скъпи. Като за 5 изцеждания не мисля да давам 100 лв. Някоя ръчна ще е евентуално.  Simple Smile

# 598
Токсик, ще си пишем ние двете  Laughing Аз му се нарадвах на Фб клюкарника преди години и го затрих, та и аз се подвизавам само тук.
И моя багаж е стегнат, макар че от болницата не искат нищо освен лични вещи по мой избор и в деня  на изписването дрехи за беба. Е, аз опаковах една кърпа, плюшени чехли, чехли за баня,  козметика и еднократни гащури. Днес даже отидох да ме регистрират в системата с отпечатъците и си дадох амбулаторния лист, картона, кръвната група и личната карта. Така в самия ден вместо да ме мотат един час на регистратурата, само ще си покажа личната карта и към "хотела"  направо  Joy
Колкото до помпата за кърма, в клиниката осигуряват двуфазната двойна на Медела, та тъкмо ще я пробвам и ако видя, че има нужда от нея, веднага пращам мъжо,  с конкретна снимка на помпата,  да я взима от магазина. Ако бебо се храни нормално, то помпата се обезсмисля.

# 599
Шошии,помня аз,че беше писала за фб. И аз така от година вече нямам и никак не ми липсва. Та ще си драскаме с теб,да.  Hug
Аз сложих същите неща,но тия еднократни гащи не ми вдъхват доверие,та ще си карам като предните пъти с мои си. Твоята клиника явно е луксозна,щом дават помпи и екстри.  Laughing В моята няма такива неща,даже искат памперси,кърпички и АМ.

Общи условия

Активация на акаунт