Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
Кога се правят тоновете по време на бременност?
Какви са препоръките за консумация на вода по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
-
Кога се правят тоновете по време на бременност?
-
Какви са препоръките за консумация на вода по време на бременност?
-
Как да предотвратим появата на стрии по време на бременност?
-
Кога се извършва третата фетална прегледна процедура?
Да са им живи и здрави, а на самите мами - бързо възстановяване от раждането! 
Кафе, естествено, не пиех - бях си купила една напитка на базата на ечемик, която си пиех на закуска с млякото. А, ето, млякото и млечните продукти не съм ги никога ограничавала или елиминирала (и слава Богу, че много ги обичам!
) Споменавам ги, защото съм чувала, че някои ги избягват, докато кърмят - не съм се задълбочавала да търся информация, обаче. 

Вижте само колко е дълъг списъкът на чакащите мами на първата страница, пък сега накрая... Абе, малко е тъжничко!

Днес бях на последни прегледи-около 3,200 сме ориентировъчно, записа на тонове е мн. добър, бебо е с главичката надолу, но си е подвижен още и ме подритва над пъпа. Микробиологията от мин. седмица е добра, само дето хемоглобина ми е още нисичък 103 (мин. месец беше 98, та все пак има подобрение де с ампулите Тотема) и краката са ми много подути. Сега сме на финалната права и тръпна кога ли ще ме изненада. Дано всичко мине нормално и по-безболезнено. 
разширени вени там...на големите срамни устни до влагалището...и болят. Дали ще ми създадат проблем при нормално раждане според вас?
Разби ме с тази високосна година! Да видим кога ще се появи човечето ти накрая, хахаха!