Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
Кога се правят тоновете по време на бременност?
Какви са препоръките за консумация на вода по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
-
Кога се правят тоновете по време на бременност?
-
Какви са препоръките за консумация на вода по време на бременност?
-
Как да предотвратим появата на стрии по време на бременност?
-
Кога се извършва третата фетална прегледна процедура?

38+3 съм и искам да излиза вече, не ми се преносва, макар че има още малко време, направо не ми се чака вече хаха.
Всяка вечер си препроверявам и пренареждам чантата за родилното и се кахъря дали съм се приготвила, или ще ме завари неподготвена като тръгне! Луд умора нЕма, ей!
Не е честно!
После бяха предали на останалите новината тук,в темата и така. А от както се почна манията ФБ ,вече нито една от двете теми не е активна. Добре,че си изтрих моя профил в соц. мрежа,че се сетиха за мен и тези,които ми имаха телефона ме издириха,та даже и тук писахме по няколко реда,но само защото нямам фейс,иначе всичко е там. Е аз вече нямам профил и за това ще си пиша тук. Дори през тел ще влезна да ви се похваля когато се появи малката принцеса.
А то ще е скоро.
Нямам търпение вече.
Чакам да дойде,че да оправя и леглото,и да сложа дрешките за изписването в една торба да знае ММ какво да носи,че той се шашка и не знае кое какво що.