Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
Кога се правят тоновете по време на бременност?
Какви са препоръките за консумация на вода по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
-
Кога се правят тоновете по време на бременност?
-
Какви са препоръките за консумация на вода по време на бременност?
-
Как да предотвратим появата на стрии по време на бременност?
-
Кога се извършва третата фетална прегледна процедура?

Голям късмет
Ако ти се струва разумно разстоянието, мога да ти изпратя контакти : )
, може би съвсем в началото да, но после...ако мога да кърмя, ще кърмя едни 9 месеца и не мисля, че бих могла да се ограничавам толкова дълго време.
Повече стимулиране с помпичката,по-често слагане на гърда и така. И тук,и в цялото нет-пространство е пълно с информация и помагащи. И да-трябва да се пие много вода. Колкото до диетата,аз и до сега си хапвах всичко каквото и колкото ми се яде,и по чашка вино си пиех понякога,и по малко кафе с мляко. Все пак съм бременна,а не болна.
Така е и при кърменето.С времето ще видим кое как им действа на бебоците и ще се нагласяме. Но чак да карам само на картофи и ориз няма как да стане.
Не мисля, че трябва да се стига до крайност и малко кафе, и малко вино, разнообразна храна, движение и вода.Според мен през бременността е по-тегавата част, то е гадене, киселини, подпиране в ребрата.
Просто момичетата споделят там много лични неща, не само свързани с бременността и редовно има снимки на кореми по гащи само и затова е така. Пиши ми на лични и ми прати фейсбук профил.
Не помня, какво съм яла преди, но така и не разбрах кога са започнали и кога свършили коликите. Затова сега се надявам, че и Беболинка ще мине по тънката лайсна.
Дано ...
А нашия душевен комфорт със сигурност се отразява на бебчовците добре, сега докато са в пупито и после, когато сме край тях.