Голямата разлика във възрастта и проблемите които идват с нея

• 28 618
  • 229
  •   1
Отговори
# 60
между другото, жените в България се възпитават в подчинение някакво и жертвеност към мъжа. Как може 26 годишно момиче да анализира дали му е интересна и с какво на един 47 годишен мъж...Всичко това идва от възпитанието на момичетата, че трябва те да са интересни и те да угаждат и тем подобни на мъжете, че да си хванат мъж. Нормалното в тази ситуация е мъжът да има неувереност с какво ще задържи младото гадже, да иска той да е на ниво и прочее.

# 61
Ако съм на 40 години, да ви кажа няма никакви проблеми с разликата, ако мъжът е на 20. Обаче ако съм на 40, а той на 60, има проблем и още как. Но това за мен.

# 62
Ако съм на 40 години, да ви кажа няма никакви проблеми с разликата, ако мъжът е на 20. Обаче ако съм на 40, а той на 60, има проблем и още как. Но това за мен.
е, ти си голяяямо изключение Stuck Out Tongue На теория всеки ще се изкаже така, друг е въпросът, когато става дума за конкретен човек, когото обичаш. Както има мъже на 40 да се влюбват в 60 годишни жени, така има и обратното. Изобщо на теория е едно, а на практика съвсем друго. Любовта не е само към младото тяло, в крайна сметка.

# 63
И какви проблеми точно при 60 г?
Аз съм на 43, ММ на 59.
По- луд е от мен във всяко отношение.

# 64
  • В сърцето на любимия човек
Имам близка приятелка, чиито съпруг е с 20 години по-голям от нея. Заедно са вече близо 10 години, тя беше на възрастта на авторката, когато започнаха връзка. Той има дъщеря от предишен брак, която е с 5-6 години по-малка от приятелката ми. Обичат се, подкрепят се, борят се за дете. Беше им трудно в началото, защото се бореха със стереотипите, но истината е, че след първоначалното по-трудно приемане, сега родителите и много харесват зет си, защото виждат обичта и взаимната подкрепа между тях, за тях е най-важно дъщеря им да е здрава и щастлива.

# 65
  Всеки човек си преценя сам за себе си каква разлика е допустима, каква не. В предните коментари има и щастливи жени с голяма разлика. Не смятам, че авторката трябва да маха бебето, но смятам, че щом на този етап има такива притеснения (но създадат семейство), след 10 години със сигурност ще усеща разликата. Тя отсега се чуди и мае какви да ги свърши, какво говорим след време. След 10 години ще си още млада и свежа, а той ще е забавил оборотите. Не смятам, че трябва да се отчита като плюс, че щяла "да поулегне" с него. И защо, като е млада? Не ангажирам никого с мнението си. Каквото и да решиш, желая ти щастие и здраво бебче!  Hug

# 66
Голямата разлика във възрастта не се приема от обществото.Когато има такава разлика във възрастта в очите на другите има неодобрение.Предизвиква бурни коментари от страна на околните.

# 67
Голямата разлика във възрастта не се приема от обществото.Когато има такава разлика във възрастта в очите на другите има неодобрение.Предизвиква бурни коментари от страна на околните.
Е, и?
Само безхарактерните ще се откажат, заради "обществото"

# 68
Щото си нямам друга работа, та ще ми дреме на шушулката за бурните коментари на обществото. Да коментират. Ако искат и гласуване да си спретнат.

# 69
  • София
Щото си нямам друга работа, та ще ми дреме на шушулката за бурните коментари на обществото. Да коментират. Ако искат и гласуване да си спретнат.

Joy Joy Joy
 thumbsup

# 70
  • Deutschland

От кой средновековен роман излезе?

# 71
  • София
От кой средновековен роман излезе?
Напротив, тогава е било далеч по-нормално да се вземе много по-млада булка, особено ако има подходяща зестра.

# 72
  • София
Laughing
Това къде го има днес? Стига шашка момичето с глупости. Все пак сме в 21 век. Не виждам защо "хората" осъждат разликата във възрастта на една двойка. Има толкова по-важни неща от възрастта, която изобщо не е от значение, ако участниците във връзката си пасват. А това, че след години щели да им се получат различия заради годините не е вярно. Има толкова двойки с голяма разлика и са и ок и на един акъл както се казва. За различията, могат да се появят и при такива двойки, които са с малка разлика в годините.

# 73
Различия се появяват във Всяка двойка, в която партньорите се разминават с развитието си. Peace

# 74
  • София
Абсолютно  Peace С първият ми съпруг сме връстници, а пък се оказахме съвсем различни хора десетина години по-късно. Гаранция-Франция.

Дано авторката задържи детето.

Общи условия

Активация на акаунт