Голямата разлика във възрастта и проблемите които идват с нея

• 28 633
  • 229
  •   1
Отговори
# 75
А дали изобщо има авторка ? Забелязах , че след първия си пост , изобщо не се е включвала в темата.

# 76
  • София
А дали изобщо има авторка ? Забелязах , че след първия си пост , изобщо не се е включвала в темата.

И на мен ми направи впечатление.  Grinning

# 77
  • София
Различия се появяват във Всяка двойка, в която партньорите се разминават с развитието си. Peace
Абсолютно вярно!

# 78
  • София
Не виждам защо родителите ще се бъркат. Все пак става дума за 26 годишно момиче. Аз пък намирам голям чар в по-големите. Привличат ме изключително мъже на над 40-45 години дори към 50. Моят мъж е доста по-малък от мен. Но като любовници и гаджета много пъти съм имала именно на над 45-46 и е било страхотно най-малкото в сексуално отношение, а е и било интересно в интелектуално отношение. Вече понататък какво би станало, не знам, когато аз съм на 40 а те на 60+. Но в крайна сметка....нищо не е вечно на този свят. Но мъжът на 47 дърт ?!?! Сбръчкан?!?! Хм...

ти малко като поповете го докара- не ме гледайте какво върша, а какво приказвам! hahaha
Значи, много е гот с по- възрастен, ама се ожени за по- малък от теб.
А, че родителите ѝ ще изразят негативното си мнение, е ясно- не им е някаква от улицата, за да им е все тая, как ще си провали живота.

# 79
  • София
Скрит текст:
Не виждам защо родителите ще се бъркат. Все пак става дума за 26 годишно момиче. Аз пък намирам голям чар в по-големите. Привличат ме изключително мъже на над 40-45 години дори към 50. Моят мъж е доста по-малък от мен. Но като любовници и гаджета много пъти съм имала именно на над 45-46 и е било страхотно най-малкото в сексуално отношение, а е и било интересно в интелектуално отношение. Вече понататък какво би станало, не знам, когато аз съм на 40 а те на 60+. Но в крайна сметка....нищо не е вечно на този свят. Но мъжът на 47 дърт ?!?! Сбръчкан?!?! Хм...

ти малко като поповете го докара- не ме гледайте какво върша, а какво приказвам! hahaha
Значи, много е гот с по- възрастен, ама се ожени за по- малък от теб.
А, че родителите ѝ ще изразят негативното си мнение, е ясно-
не им е някаква от улицата, за да им е все тая, как ще си провали живота.
Само не разбрах защо твърдиш, че да си с доста по-голям партньор е = на провален живот Shocked?! Едното няма общо с другото.

# 80
С риск да ме нападне те ще попитам авторката.
Казваш че го обичаш и че нищо друго не било важно,я сега си помисли сигурна ли си че искаш да дадеш на тоя мъж най хубавите си години?Можеш ли да се справиш ако недай си Боже стане нещо с тоя човек а ти си сама с детето и няма на кой да се опреш?И най вече замисляла ли си се че тоя човек за да е на тия години и да няма семейство има причина?Мъж който е на тия години и ти казва ти да решиш дали да раждаш е мъж който после с лека ръка ще ти каже че ти сама си го решила и сама ще се оправяш.Примери безкрай .Помисли си мнооооого добре.Това дете после на теб ще разчита и теб ще кори.

П.С.Парила съм се от такъв мъж и слава богу че се отървах без ремаркета и последствия.

# 81
  • София
С риск да ме нападне те ще попитам авторката.
Казваш че го обичаш и че нищо друго не било важно,я сега си помисли сигурна ли си че искаш да дадеш на тоя мъж най хубавите си години?Можеш ли да се справиш ако недай си Боже стане нещо с тоя човек а ти си сама с детето и няма на кой да се опреш?И най вече замисляла ли си се че тоя човек за да е на тия години и да няма семейство има причина?Мъж който е на тия години и ти казва ти да решиш дали да раждаш е мъж който после с лека ръка ще ти каже че ти сама си го решила и сама ще се оправяш.Примери безкрай .Помисли си мнооооого добре.Това дете после на теб ще разчита и теб ще кори.

П.С.Парила съм се от такъв мъж и слава богу че се отървах без ремаркета и последствия.
Ремаркета? #Crazy Наричаш човешко същество ремарке? 

# 82
...Afrodita, какво очакваш от човек с профилно име Sexileidi. Сигурно върхът на съществуването й е да ходи с младите батки в чалготека VErsai, да й пасва на правописа и културата...

Иначе- да, има значение възрастовата разлика. Има значение и човекът, но общо взето не е идеален избор като за партньор. Щото това, дето му викат улегналост, всъщност може да е липса на енергия, загуба на мечти, лек цинизъм към живота, пораженчество.

# 83
Всеки има право да избира сам профилното си име.Аз съм на 27 и не ходя по чалготеките.Въпросното място дори не знам къде се намира.Всеки има право да се изразява както прецени.

# 84
  • София
С риск да ме нападне те ще попитам авторката....
Много ми хареса мнението и ме подсети - голяма част от пишещите тук се срещаме и в други теми от СО и болшинството застъпват тезата, че не трябва да се бърза с избора на баща на детето, че трябва да опознаеш човека до теб добре, да сте на 1 вълна за отглеждане и всякакви битовизми... Както и мнението, че щом някой не е бил женен или поне със сериозен партньор на тези години - значи не е стока.
И изведнъж - тя била голям човек, какво толкова е станало, гледай си детето и мъжа
Ами не, не е голям човек, защото от 4 години е с него, била е на 22. Голям човек се става с опит - добър и/или лош. Другото е разчитане да имаш късмет.
Иначе примери много - на фона на Волен Сидеров (старши и младши) нейният е направо младеж.

# 85
Идеята за това каква е причината за това да няма семейство до момента е провокирана от това ,че може както повечето мъже на тази възраст да е свикнал да е сам и след като оставя авторката да прецени за детето да не е убеден в това дали може да поеме отговорност за него.Все повече мъже бягат когато стане дума за дете и отговорността за него.

# 86
  • София
А може и причината да е, че я обича, но не иска да я притиска на всяка цена да ражда от толкова по-голям от нея мъж. До колкото помня не са женени и не живеят заедно или бъркам?

# 87
Живеят заедно от 2 години.

# 88
Ако я обичаше щеше отдавна да е неин съпруг и дори нямаше да и каже сама да решава.За мен това е мъж на който му е добре да има до себе си девойка дето да му топли леглото и да му слугува защото е малка и се поддава на дресировка.Той живота си го е изживял,почти на 50 е все пак.Ако е искал да се реализира като баща отдавна да го е направил.

# 89
  • София
Ако я обичаше щеше отдавна да е неин съпруг и дори нямаше да и каже сама да решава.За мен това е мъж на който му е добре да има до себе си девойка дето да му топли леглото и да му слугува защото е малка и се поддава на дресировка.Той живота си го е изживял,почти на 50 е все пак.Ако е искал да се реализира като баща отдавна да го е направил.

Общо взето не мога да се съглася с нищо.  Naughty Може до този момент да не са искали да се женят,за някои хора това не е от абсолютно никакво значение. От поста на авторката никъде не разбрах,че той иска от нея да му слугува и т.н. Имам брат  ,с който сме от различни бащи.Неговият баща цял живот е искал деца,имал е до себе си жена,с която не се е получавало много време (проблемът е бил в нея). Накрая са се разделили. В крайна сметка срещна майка ми и стана баща малко след като беше навършил 48 г. Така че не винаги желанието е достатъчно!

Общи условия

Активация на акаунт