Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са общите мнения за унисекс парфюмите?
Какво е унисекс парфюм?
Какви са предимствата на унисекс парфюмите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са общите мнения за унисекс парфюмите?
Обединени текстове: Мненията за унисекс парфюмите във форума са разнообразни. Някои потребители изразяват предпочитания към унисекс аромати, като споделят положителни впечатления от конкретни парфюми като Tom Ford Noir и Bvlgari Eau Parfuème au The Blanc. Други обаче изразяват предпочитания за по-традиционните мъжки или женски аромати, като подчертават, че не харесват унисекс парфюмите. Форумът включва различни мнения за унисекс парфюмите. Някои потребители предпочитат унисекс аромати, особено през лятото, докато други изразяват предпочитания към мъжките или женските парфюми. Различните мнения подчертават разнообразието във вкусовете и предпочитанията на потребителите. Форумът разкрива разнообразни впечатления от унисекс парфюмите. Потребителите споделят, че са отворени към носенето на парфюми, независимо дали са унисекс или откровено мъжки. Има положителни мнения за унисекс парфюми като Jean Paul Gaaultier Ultima Male, който се описва като подходящ за жени, и се споделят впечатления от други парфюми като Lalique Le Parfum и Thierry Mugler Mirror of Voluptes.
-
Какво е унисекс парфюм?
-
Какви са предимствата на унисекс парфюмите?
-
Кои са някои популярни унисекс парфюми?
-
Какво е уникалното в описанието на аромата Galop?

всеки си намира "розения майстор", аз засега - в лицето (шишето) на La Fille de Berlin. Умирам за роза на цвете, а в ароматите ми е трудна за харесване. През ръцете (носа) ми мина проба на Крадецът на рози и не го възприех - за мен някъде по Казанлъшко е брал гюла, много отдавна - още при приемането на Указа за борба с дребното хулиганство,
било е дъждовно и кално, кършил е клонките, мачкал листата и даже се е убол, та и няколко капки кръв са попаднали. Пробвах и Fleurs de Bulgarie, където моят нос на профан с изненада откри, освен гъсто и лепкаво сладко от рози, и един голям калъп с домашен сапун, оставен на чешмата на двора до тавата със сладкото. И други доминиращи рози в парфюм съм пробвала и все нещо им връзвам кусур, така че вероятно в мен е проблемът и в обременеността от представата "пирографирано сувенирно мускалче с есенция българска роза". 

Много нетраен беше при мен, но това няма да ме спре да го купя пак. Крадеца на рози го нося , ама нали не съм от Казанлъшко а от Карловско та сигурно на мен пък други асоциации ми прави
Извинете за офф-а.
Много силно изразен дървесен, много мъжествен, много wood, с огромно количество сух и мощен тамян, както и направо лютив уд, и типичния за енкр ноар ветивер, но тук е размит някак между останалите хард съставки. Няколко пъти вече го пробвам и още не съм го придобила, защото ми е близък с
И с най-интензивния розов пипер в парфюм, който съм срещала. Обичам розовия пипер в комбинация с пачули, но толкова мощен, пикантен и осезаем никога не съм срещала

, усещам канела, макар да не е посочена в пирамидата, гледам, че fragrantica сочи и някакъв styrax, но аз дори не знам какво означава това, хеле пък да го знам как мирише. Вторият, очаквано, е с аромат на леко горчив бадем, долавям и мускус и мъничко тонка. Повече откъм съставки не мога да кажа, понеже носът ми, за съжаление, не разполага с прецизния уред за хроматографски анализ, който други притежават и за който най-благородно завиждам. И двата за мен отчетливо имат базата на Infusion d`Iris 2007 (на който съм искрен дългогодишен почитател) - ако Infusion d`Iris 2007 беше музикално произведение, то Prada Infusion d`Oeillet и Infusion d`Amande биха били „вариация на тема Infusion d`Iris 2007 съответно в „карамфил-мажор“ и „бадем-минор“