Парфюмни размисли и страсти-201

• 112 523
  • 700
  •   1
Отговори
# 75
... Всичко свързано с ездата е от историята на Ермес, ако ти е интересно можеш да провериш.
Асоциацията при мен дойде от факта, че Ермес са подготвили екипировката на френския отбор по езда за Олимпиадата. Може би и парфюмът е бил част от този проект.
По-скоро е препратка към това, с което  оригинално е започнала компанията през 1837 - аксесоари за езда. То и логото им е такова.

raznejena, съжалявам, не съм пробвала Cuir d`Ange. densi, мисля, спомена, че ще се продава Галоп в Бг., така, че евентуално трябва да се изчака.

# 76
  • До сърцето...

Радика, абсурдно е да го купиш без проба...Абсолютно не е за всеки. Задължително го пробвай някъде, цената е брутална засега. Мисля, че Йоан Владимир си го купи, ако искаш я поразпитай нея за впечатления. Аз за себе си знам, че е прекрасен аромат, но това е само мое усещане...

Да, цената е впечатляваща, но се надявам да е по-реална при по-ниските концентрации.
До тогава ще го пробвам, може и виалче да отстрелям. Просто Ели направи предложение на предните страници и ме замисли....

# 77

Радика, абсурдно е да го купиш без проба...Абсолютно не е за всеки. Задължително го пробвай някъде, цената е брутална засега. Мисля, че Йоан Владимир си го купи, ако искаш я поразпитай нея за впечатления. Аз за себе си знам, че е прекрасен аромат, но това е само мое усещане...

Да, цената е впечатляваща, но се надявам да е по-реална при по-ниските концентрации.
До тогава ще го пробвам, може и виалче да отстрелям. Просто Ели направи предложение на предните страници и ме замисли....
Е да с виалче - да. Щото я си представи за тая цена да ти става лошо от него...

# 78
Момичета, какво мислите за Bon Bon на Victor and Rolf?

# 79
  • Бургас
Супер любим ми е Бонбон,сексапилен аромат силно женствен,без да е нахално-сладък и досаден за мен.Сладостта му е балансирана,трайността му е перфектна и след миене на китката го усещам и то доста присъствено! Heart Eyes

# 80
  • Добрич
За да се върнем на темата за унисекс парфюми и за да не пренебрегваме задълго инициаторката на тема № 201, реших да попитам:
Някоя от вас използвала ли е Pi на Givenchy /въпреки, че го дават типично мъжки/, като унисекс и на кого прилича....?

# 81
Аз използвам Пи.
Напомня ми на Азаро, може би не като миризма, а като дух.
Azzaro pour Homme for men
Скрит текст:

# 82
Някоя от вас използвала ли е Pi на Givenchy /въпреки, че го дават типично мъжки/, като унисекс и на кого прилича....?
Simple Smile

От години нося този ,Запасена съм сериозно и издирвам по сайтовете останали бройки.Никога няма да ми омръзне Simple Smile

# 83
  • Добрич
Simple Smile

От години нося този ,Запасена съм сериозно и издирвам по сайтовете останали бройки.Никога няма да ми омръзне Simple Smile

Тогава лесно може да ми кажете и за Калиграфи Роуз на Л`Артизан..

# 84
маги, да не би да питаш за този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Aramis/Perfume-Calligraphy-Rose-18132.html
който не е на Лартизан?

# 85
Хубави неща мисля аз! Доста хубави! Секси, модерен, сладък, но с баланс и младежки аромат. Страшно красива бутилка, сок и всичко. Не съм го купила още защото когато го търсих беше много скъп, а тестер не ща.

Относно Галоп, 100% съм сигурна по отзивите на Ковачева, на която вярвам, както на собствения си нос, че ще е много мой. Ще поръчам разбира се, насляпо малко количество от супер готината оферта на Ели и ще го чакам да дойде и в България. Обожавам кожени аромати и съм на вълна Ермес това лято, така че ще го нося!

Маги, добре дошла при парфюмно зависимите. Hug bouquet
 Предупреждавам те обаче, че четенето тук няма да ти помогне по никакъв начин, а постоянно ще мислиш за нови и нови парфюми.
За съжаление много момичета, които пишеха тук през годините и бяха много ценни за темата, постепенно се отказаха, защото не можеха да издържат на изкушенията и в един момент вече предпочитаха да не четат въобще или да се откажат от това скъпо и в интерес на истината до някаква степен безсмислено хоби да трупаш бутилки и все да не ти стигат, а всъщност да не можеш цял живот да изхабиш натрупаните и често вече омръзнали.

# 86
  • Добрич
маги, да не би да питаш за този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Aramis/Perfume-Calligraphy-Rose-18132.html
който не е на Лартизан?

О, да, извинявайте, днес се поуморих,.... на Арамис е, разбира се...

# 87
И без да пробвам „Галоп”, съм сигурна, че е „мой” аромат.

Обожавам кожа в парфюми  Peace

Обичам унисекс повече от изключително дамски аромати, мъжки не купувам за себе си (поне засега), но нямам проблеми да ползвам чужд парфюм за мъже  Sunglasses

Днес пробвах „обувката”, изключително посредствен за мен.

# 88
маги, не се извинявай, тука сме като ястреби и веднага оправяме такива "грешки на езика" Laughing

Галопа още има остатъчна миризма, въпреки измиването....така, че относно трайността, май си я бива..

Днес пробвах и това:
http://www.fragrantica.com/perfume/Coach/Coach-the-Fragrance-38855.html
изключително стилна бутилка на живо, но парфюмът ми напомня на Mon Paris YSL, което е голямо не за мен. Жалко, тази бутилка заслужаваше по-добро съдържание. Както и My Burberry Black, което си мисля, че ще стане популярно. Burberry има една сапунеста нотка, която аз не понасям, дори не мога да го обясня добре, но е специфично при тях, та затова аз не го харесах, но го оценявам като добър парфюм. Любителките на по-сладките аромати да го проверят.

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 21:09 от Zozina

# 89
  • Добрич
Хубави неща мисля аз! Доста хубави! Секси, модерен, сладък, но с баланс и младежки аромат. Страшно красива бутилка, сок и всичко. Не съм го купила още защото когато го търсих беше много скъп, а тестер не ща.

Относно Галоп, 100% съм сигурна по отзивите на Ковачева, на която вярвам, както на собствения си нос, че ще е много мой. Ще поръчам разбира се, насляпо малко количество от супер готината оферта на Ели и ще го чакам да дойде и в България. Обожавам кожени аромати и съм на вълна Ермес това лято, така че ще го нося!

Благодаря ти, но мисля, засега да използвам мненията ви за "огледална терапия" т.е. информираността да ме въздържа от безполезни покупки, а и чувството, че си сред хора, които могат да те разберат ....
Имам, предвид, че когато съм с приятелки у дома, се усетих, че вече крия шкафа с парфюми, за да не разберат, че съм зависима...или луда...и за да не толкова анонимно...
аз съм от Добрич, а в този град не можеш просто така да си ходиш и купуваш от Мола...трябва ти четене, търсене, подбиране, поръчване и ....нещо за отказване....ха, ха, ха...
Апропо, лични поздравления за познавачеството ти относно парфюмите, последно четох за - Aigner Oud...не мислиш ли, че трепти на една линия с Черното Булгари, само че с по-малко роза в него.....и повече рафинираност в полза на Айгнер?

Маги, добре дошла при парфюмно зависимите. Hug bouquet
 Предупреждавам те обаче, че четенето тук няма да ти помогне по никакъв начин, а постоянно ще мислиш за нови и нови парфюми.
За съжаление много момичета, които пишеха тук през годините и бяха много ценни за темата, постепенно се отказаха, защото не можеха да издържат на изкушенията и в един момент вече предпочитаха да не четат въобще или да се откажат от това скъпо и в интерес на истината до някаква степен безсмислено хоби да трупаш бутилки и все да не ти стигат, а всъщност да не можеш цял живот да изхабиш натрупаните и често вече омръзнали.

Общи условия

Активация на акаунт