10 годишно дете повръща само стомашни сокове - Какво да давам

• 8 886
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
Сухари, обезсолено сирене и маслини. Напълно достатъчно. А, и обикновени бисквити за разкош.  Simple Smile
Ако е вирус, ще мине бързо и скоро ще може да яде и други неща.
Виж в хотела не предлагат ли постни супички.

Скрит текст:
ПП От баба ми знам един номер при гадене и болки в стомаха. Като се изяде маслината, да се поосмуче костилката като бонбон. Облекчава.

# 31
Предлагат супи, но в тях има моркови /има алергия/, което прави 80% от готвените супи и манджи неподходящи за дъщеря ми. А и в заведенията супите често се правят със запръжки.

Идеята за картофеното пюре също е добра  Peace

Приятел на мъжа ми предложи да дойде да ни вземе утре и май ще приемем.

# 32
Ориз, може и готвен например пиле с ориз. Провери картофеното пюре дали не е с мляко. Картофите освен варени може да са и печени, на яхния. Макаронени изделия, варено пиле, ябълки, банани.Хумана имат лечебно мляко, което уе подходящо и като каша за възрастни, има бананова вкус и се изписва при подобни случаи.
Ако детето е добре не се панирай излишно. Щом е алергична с какво го храниш обикновено извън вкъщи? Избягвай пържено и тлъсто, след 1-2 дни ще е добре.

# 33
Сухари, солети, обикновени бисквити и сиренето, което носиш. От плодовете може да даваш банани. Поне нашата лекарка така ме посъветва като малката беше лепнала вируса преди 2 седмици. Макарони или попара, но само със сирене, без никакво масло. Пилешка супа също може да яде, но без застройка.

Лек път ако сте решили да се прибирате.

Общи условия

Активация на акаунт