Токуда Болница София - тема 23

• 86 506
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Не влизат една камара. Таткото влиза само в деня на раждане и това е. Родилките излизат за свиждането, да, ама не е същото като да се изсипят 20 външни в отделението с бебетата.

# 151
Добре  Simple Smile Писах ти на лични, за да не спамя тук.

И по темата: аз пък съм безумно доволна от акушерките - и АГ, и от неонатология. За лекарите пък да не говорим - разкошни! Единствените ми забележки са към хигиената по стаите, но се виждаше, че санитарките се стараят...просто може би не смогват, знам ли.

Последна редакция: чт, 13 окт 2016, 12:59 от cristi

# 152
Да разбираемо е, че искат да запазят максимално стерилна среда, но като си влизал в отделенията в другите частни болници и малко трудно можеш да направиш сравнение само по снимки. Не вярвам, че това само по себе си е фактор някой да избере друга болница, но идеята е, че отворените врати не са съвсем отворени и ако това е очакването то ще бъдете разочаровани Simple Smile

# 153
Снимки + видео има и на сайта, а както казах по-горе (впечатленията ми са съвсем пресни), стерилната среда не е съвсем стерилна Peace И да, ако сте били на отворени врати примерно в Щерев или Надежда, ще се разочаровате определено. Но пък аз лично съм доволна от избора си.

# 154
Е това е болница, не е хотел, че да се гледат толкова условията, които са си съвсем прилични ( меко казано). Сега на някой, ако не му харесват плочките в банята и модела на нощниците може да се преориентира.
Елени, успех и от мен и всичко да мине бързо и по план. Мисли за себе си и бебето, всички други неща са незначителни подробности!

Последна редакция: чт, 13 окт 2016, 14:21 от Анонимен

# 155
На мен пък нощниците много ми харесаха. Бяха ми супер удобни.

# 156
Имаше едни с дупки на гърдите, бяха доста нелепи и непрактични  Laughing .

# 157
Едни синички? Тип чувалче/пончо?

# 158
  • София
Нощниците ги бяхме обсъдили  Laughing
Сините са удобните, белите били гадни. По мое време бяхме със сините.

# 159
На мен засега не ми е ясно по колко са в стая и има ли възможност и шанс да сте по малкко хора, има ли няакви прегради между леглата за д аможе да си се кърмим на спокойсвие или да спим или е лудница ?

Питам ви защото преди като раждах във Вита, докато се кърмехме с бебето и хоп посещение на другата жеена и азз не мога на споойствие да си кърмя бебето, едни вперени погледи едни досаждания ...

# 160
Четири жени са в стаята, всяка си има завеса. Имаш право на едно посещение от бащата, за целия престой, точно след раждането за 5-10 минути.

# 161
a през другите след раждането няма ли часове за свиждания всеки ден ?

# 162
През другите дни родилката ( ама, че дума  Laughing ) може да излиза по всяко време във фоайето със слънчогледите ( влиза се през входа на спешното) и да се вижда, с който пожелае. Външен човек повече не се допуска в стаята.

# 163
  • Blondeville
А ако съм в индивидуална стая, пак ли важи същият режим еднократно да ме посети таткото?

# 164
А ако съм в индивидуална стая, пак ли важи същият режим еднократно да ме посети таткото?
Не. Тогава може да е при теб постоянно.

Общи условия

Активация на акаунт