"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 24

• 54 106
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
  • София
предвид тази аномалния, не се знае следващия ти цикъл колко дни ще е.
Ако ти е на 28 дни и ти е дошло на 21-ви август, а си имала еднократно зацапване на 29-ти, то това е 8-ми ден от цикъла. То още овулацията ти не е дошла, какво да говорим за бременност.

Ако този цикъл ще ти е 28 дни, то О се предполага че ще е между 13-16ден, т.е. между 3-ти и 6-ти септември. Тя още не е дошла и няма как да си забременяла.

Но ако цикъла ти пак е 18 дни потърси лекар. Това не е нормално.

Зацапването може да е било на хормонална основа. Ако се повтори отиди на лекар.

# 16
Казах,че ще пиша. Правих си тест тази сутрин и  EFN ... М. вече 5ти ден я няма.
Но опитите ще продължат с пълна сила. Simple Smile

# 17
Здравейте на всички,да разкажа накратко, последният ми цикъл беше на 1август, попринцип цикълът ми е 25 дни, днес правих тест, но е отрицателен,а нямам никакви признаци, според вас рано ли е за тест?

# 18
Здравейте на всички,да разкажа накратко, последният ми цикъл беше на 1август, попринцип цикълът ми е 25 дни, днес правих тест, но е отрицателен,а нямам никакви признаци, според вас рано ли е за тест?
от това което разбрах,трябваше да ти дойде на 25,но засичала ли си ОВ? Може да си имала късна ОВ,ако се съмняваш пусни един кръвен или отивай на док,но и момичетата може да се изкажат,защото не съм от най-КОМП

# 19
от това което разбрах,трябваше да ти дойде на 25,но засичала ли си ОВ? Може да си имала късна ОВ,ако се съмняваш пусни един кръвен или отивай на док,но и момичетата може да се изкажат,защото не съм от най-КОМП

Да, на 25ти трябваше да дойде и да засичах ОВ, ще изчакам няколко дни за друг тест

# 20
  • София
Кога засече О?

# 21
# 22
Благодаря ви за отговорите,ще пиша пак

# 23

Според мене, ако овулацията е била на 17-ти август като добавим лутеална фаза 12-14 дена, означава че трябва да ти дойде между 29ти -31ви август. Изчакай и утре и ако не ти дойде на 1ви септ. би трябвало тест със сигурност да ти покаже, а ако не ти се чака още утре може да си пуснеш кръвен. Дано да е каквото желаеш.

# 24

Според мене, ако овулацията е била на 17-ти август като добавим лутеална фаза 12-14 дена, означава че трябва да ти дойде между 29ти -31ви август. Изчакай и утре и ако не ти дойде на 1ви септ. би трябвало тест със сигурност да ти покаже, а ако не ти се чака още утре може да си пуснеш кръвен. Дано да е каквото желаеш.

Благодаря ти, ще изчакам още малко и ще направя тест

# 25
Здравейте, момичета Simple Smile
Моят случай: последна менструация на 04/08. На 12/08 полов акт. Нормален и точен цикъл от 28 дни.Около 16-17/08 кафеникаво зацапване-2 дни и спря. На 28/08 последен акт и очаквана менструация на 01/09. Понеже съм от нетърпеливите - 4 отрицателни теста. Сега ще изчакам поне да закъснее 3-4 дни, за да направя нов тест. Нямам признаци освен 2-3 срязвания в яйчника при изправяне 2 дни след първия акт, лека отпадналост и засилен глад. Дали има шанс да е станало нещо?  newsm78    Embarassed

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 23:09 от Blue label_f

# 26
ето и престо направих от тази сутрин
http://www.img-share.eu/f/images/265/IMG_20160831_0736559uPoSNQ.jpg
 newsm78

# 27

Според мен като мноого се загледаш , както и на предните ти тестове, сякаш се вижда .... На колко дни закъснение го правиш теста?

# 28

Според мен като мноого се загледаш , както и на предните ти тестове, сякаш се вижда .... На колко дни закъснение го правиш теста?
закъснение няма

8    Бременност и раждане / Искам бебе / Re: "Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 23   : нд, 21 авг 2016, 22:04
здравейте  Smile на 12.08, 13.08, 14.08 и 19.08, 20.08 правихме опити за бебе по календар лелката трябваше да дойде на 18.08
на 19.08 направих тест на който се появи много бледо розова дебела втора чертичка днес 21.08 лелката дойде но не е както обичайно сега кръвта е много светла и получавам спазми не съм имала ПМС освен болки в гърдите само при допир и най - странно е това че ми става лошо на няколко пъти и аз реших че бебето е станало но сега с тази лелка не знам какво да мисля вие какво мислите 
http://prikachi.com/images.php?images/322/8883322i.jpg

# 29
  • София
adrianaI - aз нещо се обърках, но ако си имала кървене, преди това положителен тест и сега пак някаква черта, кървенето спряло ли е?
Пусни си кръвни тестове, това не е добре да е имало кървене, след това чертите да са пак така бледи.
Пусни, за да знаеш има ли бременност и дали тя се развива.

Освен ако не съм те разбрала правилно. Ако искаш обясни всичко пак в отделен пост по-събрано. Кога ти започна последната менструация, на колко дни ти идва, редовен ли е цикъла, кога си имала това кървене и първия тест с бледа черта, свършило ли е или продължава и т.н.т.

Общи условия

Активация на акаунт