Отговори
# 150
  • По света и в нас.
Илде много от рано почна да рониш сълзи,остави малко и за после. Joy Joy Joy

# 151
  • в подножието на планината
Илде много от рано почна да рониш сълзи,остави малко и за после. Joy Joy Joy
Загрявам... Mr. Green

# 152
Чек си порИва аз...само като си помисля какво ни чака...
Mr. Green Mr. Green

# 153
Чек си порИва аз...само като си помисля какво ни чака...

Илде, задръж малко, Верчето не е пуснала още новото производство на сополиви кърпички  hahaha Чакаше Боре да се върне от гората, та да знае какво количество ще ни трябва  Laughing

# 154
  • Perla

не знам да рева ли, да си посипвам главата с пепел, че съм глупава,  да стрелям по Мерич ли- не съм решила! Искам си романтичната комедия и това е! То без това останахме без комедия, сега май ще останем и без романтика. Sad

# 155
Една кърпичка не ми върши работа... Mr. Green

# 156

Гупата се отърва от Елка,ама сега па иде Мюжде  hahaha hahaha hahaha
отиват си с Боцко  hahaha

bishop bishop bishop bishop bishop

До къде стигнах..  ooooh! Само Гупата да е аут  Naughty Mr. Green

# 157

Тия от Номера ме ядосаха, от промото също, да си лягам, докато не се е появила и Кюса, да ме довърши...  ooooh!Mr. Green

# 158

Тия от Номера ме ядосаха, от промото също, да си лягам, докато не се е появила и Кюса, да ме довърши...  ooooh!Mr. Green

Че тя тия дни тръгвала ли си е  Mr. Green
Лека, Илде  Hug

# 159

Че тя тия дни тръгвала ли си е  Mr. Green
Лека, Илде  Hug
Е, тази вечер още не съм и виждала физиономията... Mr. Green

# 160
  • Perla
Лека, момичета! Не ни върви тия дни! Дано поне нощите ни са спокойни! Hug

# 161

Кво му е ма  hahaha hahaha hahaha че се чуди на сватбата ли  hahaha hahaha hahaha нарочно го правят да свърши така другия епизод и чак след байрама ще го дават после, та да се чудим и ние  hahaha hahaha hahaha заради дъртите най-малкото ще каже "да"  hahaha hahaha
На мен много ми хареса епизода  Party

# 162
Па и нахална Joy
Пробвай новото производство дали попива хубаво ма Joy и после искай пакетите хаах

# 163
  • near Sofia, Bulgaria
Не знам какво толкова му е на афиша, освен за Салих, де, това и мен ме вбесява  #Cussing out ама пък не знаем и на него каква му е договорката, може и той да не е за цял сезон  newsm78 . Ние и Синем оплюхме, но ако са решили техните герои да ги отдръпнат за сметка на нещо ново, откъде може да знаем?  Thinking А иначе как да ги подредят - двамата главни са в средата и най-нормалното е да са жена, мъж, жена, мъж!  Peace И никой не гледа никого в очите замечтано, какво толкова?!  Rolling Eyes
Да не се настройваме негативно предварително  Naughty току-виж ни изненадали!  Wink
Хайде лека нощ и приятни сънища!  Hug Heart Eyes

# 164
Гале, след фраговете на Севдата, всичко приемаш май  hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт