Отговори
# 195
Снимките са правени,когато снимаха и трейлъра  Peace откъде ви дойде на акъла,че са снимани поотделно Joy

# 196
  • Perla
Снимките са правени,когато снимаха и трейлъра  Peace откъде ви дойде на акъла,че са снимани поотделно Joy
Верче, Виви сподели, че това е фотошоп. Не знам, не разбирам. Ама ние вече така сме се стресирали от всякакви приказки, слухове и т.н., че сме готови да допуснем всичко.

# 197
  • На юг от тук
Рускините пишат,че е майка му и нейни приятелки.

# 198
Рускините пишат,че е майка му и нейни приятелки.

Значи Кюса не е могла да се добере до майка му.Ще излезе наш човек.  Simple Smile

# 199
  • Perla
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/197 … sskom-yazyke.html

12 епизод на 309

От вчера като са запускали едни такива загадъчни снимки, какво искат да кажат- хич не ги разбирам. Е, добре, работите- хубаво, ама още един тийзър да бяхте направили поне! Mr. Green

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 12:55 от dora_st

# 200
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Диди кайве остана ли  Rolling Eyes та и аз да се наредя на опашката  Crazy

# 201

Кафе да искаш  Laughing За чая отговарят етървите  hahaha
Скрит текст:
Заповядай  Hug

# 202

Кафе да искаш  Laughing За чая отговарят етървите  hahaha
Скрит текст:
Заповядай  Hug

а мерси  Hug че даже и усмихнато ми го сервираш  Crazy
аз чай само зимата пия, пък и твойто кафе с екстри го предлагаш  Mr. Green
мина ми налудничава мисъл  hahaha hahaha hahaha кака Гупса по сервитьорска униформа върви из сета на Ашка  Sick и предлага топли и студени напитки  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 203
  • в подножието на планината

Може да прозвучи нахално, но аз държа да ни пуснат още едно малко, невзрачно тийзърче...  Mr. Green

# 204

Може да прозвучи нахално, но аз държа да ни пуснат още едно малко, невзрачно тийзърче...  Mr. Green

Илде   Hug
да се помолим двете та дано ни чуят  newsm20

# 205
  • в подножието на планината

Може да прозвучи нахално, но аз държа да ни пуснат още едно малко, невзрачно тийзърче...  Mr. Green

Илде   Hug
Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 206
  • Perla

Илде   Hug

Хайде да сме три- за късмет!
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 207
Много се извинявам, но не съм много запозната. Тази Гупсе, актриса ли е, какво снима, че казвате, че е толкова известна? И защо и казвате Кюса?
Гупсе Озай е дамата, с която се движи в момента Боре. 2014 написа сценария на филма Делиха и изигра главната роля. Има още две второстепенни роли във филми и това лято се снима в още един във второстепенна роля, а в момента снимат друг по неин сценарий и с нейно участие, този път с нея в главна роля. Значи досега два пъти си пише главните роли за себе си. Ето ти я как изглежда в Делиха, в който и Боре играе и на сета на който се запознават (за съжаление). Все пак за броя на второстепенните ѝ роли не гарантирам, не съм проверявала инфото от повече източници.

Боре постоянно я хвали за филма, който снимат в момента, както и за Делихата, който има 2 млн гледания в кината. За него явно е успешна, за феновете ѝ също,  за мен е актриса, която и в живота, и във филмите играе само и единствено себе си и то не по моя вкус.

На въпроса защо ѝ казват Кюса съм чувала отговора, ама не го помня със сигурност. Някой от темата я е кръстил така.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 13:43 от Дданни

# 208
И аз към вас в молитвата за едно малко тийзърче ли ще е, фрагманче ли, само да има нещичко Praynig   Praynig : Praynig  Praynig  Praynig

Аз не мога да кажа дъс сигурност, дали са снимали заедно и по едно и също време, но от постера ясно личи, че не са заснети един до друг, както е с актьорите от другите сериали, където актьорите имат съприкосновение, или са се прегърнали или пък допрели ръцете. Пък нашите са на благоприлично разстояние, както казаха вчера в Туитър като аскери са подредени  Peace Както и да е,това няма толкова голямо значение, по-важно е какво ни е забъркала Мерич ханъм  Whistling

# 209
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/197 … sskom-yazyke.html

12 епизод на 309
Скрит текст:

От вчера като са запускали едни такива загадъчни снимки, какво искат да кажат- хич не ги разбирам. Е, добре, работите- хубаво, ама още един тийзър да бяхте направили поне! Mr. Green
Доре, мерси за руския превод на 309. Снощи го гледах на пресекулки, ама за целувката накрая успях! Mr. Green Много са ми сладки тези двамата.

Аз затова за новия сезон на Ашка се страхувам само Мерич да не промени издъно характера на нашите сладури. Например Йомер да стане още по-мрачен и суров, а Дефне непукистка и амбициозна, за да излекува наранената си душа. Само такива метаморфози не искам, друго ще понеса.

Общи условия

Активация на акаунт