Отговори
# 600
  • Керодиспансера
Здравейте , момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Виждам , че всички чакаме фрагман , подсказка или снимка , които да внесат малко светлинка за новия сезон  Peace ноооо, засека ни държат в информационно затъмнение , е да не изпадаме в шокове предварително  Mr. Green

Сега да изохкам и аз  Crossing Arms Погледнах малко от сериала на Ханде  и по-точно сцената с хвърилото  Naughty Как ми напомни за същата сцена в Слънцата  Sad........... Но усещането е друго  Naughty няма същия заряд , не усетих химия , не ми трепна под лъжичката , не е същото . Екранната двойка ,които бяха Керем и Ханде като Керем и Зейнеп , хармонията, химията , привличането , заряда , който имаха по между си , едва ли с други партньори ще се получи  Thinking

Дано Баръш и Елчин не направят подобна грешка - да приключат набързо с Ашка и да се хвърлят на нови проекти  Praynig защото тоя синхрон , химия , допълване ,което имат сега двамата , не винаги се  получава  Peace

# 601
Ели  Hug, радвам се, когато прескачаш насам, липсваш  love001
На мен Ханде и Серкан ми харесват как стоят един до друг и съжалявам, че проекта им приключва. Старая се да не сравнявам, знам, че няма да намеря зейкерската магия  ooooh!

# 602

И Алп обрасъл  Mr. Green Да няма космата епидемия в мъжката половина на Ашка  Rolling Eyes

# 603
  • в подножието на планината
Още няма фрагче... ooooh! Стана късно, сигурно няма да ни зарадват днес... ooooh! Гадняри... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 604
Още няма фрагче... ooooh! Стана късно, сигурно няма да ни зарадват днес... ooooh! Гадняри... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Mr. Green

# 605
  • Perla

Фрагче няма, има снимка. Колкото- толкова.  Mr. Green

# 606
# 607
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Приветиии сладуранки по късни доби  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

оххх  Whistling успокоих се, Синанчик е на линия  Peace
Кориша  Crazy че за къде без него  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
и естествено ПатронЯ   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и всички са си на работното място  Flutter Party Party
така, че Пасионис ще  го има  Naughty
хайде лека и с емоциите полека  hahaha hahaha hahaha

# 608
Тази снимка е стара   Peace

# 609

Лека нощ, момичета! Hug То се е видяло, че фраг няма тази вечер, ами поне да се наспим, та да имаме сили да мрънкаме и утре... Mr. Green

# 610
Привет сладурчета  Hug Hug Hug Hug Hug

наминавам на бързичко ,че сега единственно късно вечер имам време да пиша и набързо ви изчетох  Mr. Green

започнали сте лекинко да мрънкате за фраг  Mr. Green ама още е рано де ,ко ще прайти до 23 -и ако сега ви пуснат фраг  Laughing стигат ви снимките от сета ,па и всички сме много добри в разгадаването на сериала дори от снимка от ливадата  Mr. Green

сега  Thinking не знам колко е вярно за Пасионес ,но актьора  който изпълняваше  ролята на Ози днес се сбогува със сериала и благодари на Йош,Мерич и екипа .....така ,че е вероятно да е истина това  Whistling

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 00:07 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 611
Ди  Hug ще мрънкаме за още  Joy  Joy  Joy

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 01:14 от Didito-ШОКиран Оптимист

# 612
  • Perla
Добро утро и хубав ден!

Памир Sadухмыляясь )В этом сезоне только во сне Дефне увидишь.
Омер Sadухмыляясь) Встретимся
Дефне : Ребят вы из-за меня не это...

Памир: В този сезон ще видиш Дефне само в сънищата си.
Йомер: Ще видим!
Дефне: Момчета, не правете това заради мене. Joy

Привет сладурчета  Hug Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:
наминавам на бързичко ,че сега единственно късно вечер имам време да пиша и набързо ви изчетох  Mr. Green

започнали сте лекинко да мрънкате за фраг  Mr. Green ама още е рано де ,ко ще прайти до 23 -и ако сега ви пуснат фраг  Laughing стигат ви снимките от сета ,па и всички сме много добри в разгадаването на сериала дори от снимка от ливадата  Mr. Green
сега  Thinking не знам колко е вярно за Пасионес ,но актьора  който изпълняваше  ролята на Ози днес се сбогува със сериала и благодари на Йош,Мерич и екипа .....така ,че е вероятно да е истина това  Whistling[/b]

наистина май ще гледаме нови места и нова история през този сезон. Ако съм обективна, все съм се чудила какво работят поне половината от служителите в Пасионис.

# 613

Добро утро! Hug

Доре, Hug Heart Eyes

Тц...тц...останахме си без фрагче... ooooh! Mr. Green И всички фотки и клюки, които излизат започват да ме притесняват, значи... ooooh! Май ще видим Дефмер през крив макарон този сезон... Mr. Green

# 614
  • near Sofia, Bulgaria
Здравейте, момичета!  Hug
Честит празник!

В очакване на нови кадри за втория сезон, да си припомним магията, която ни държеше будни до среднощ!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт