Отговори
# 630

Ако трябва да съм честна повече ми харесва Фуркан ,и като игра и като двойка с Демет.

И на мен  Heart Eyes

Ми то така и така ги разчекват Joy единия застанал между мутлу чифтето,другия се стиска за пръстен Joy

Ми то не пита любовта  Peace кога ги удари тогава
Peace Mr. Green

Тери, и на нашата улица ще изгрее слънце!  Peace Като се вижда, пък ти и по- добре от мене знаеш, защото си доста по- добре информирана, щастието, което е прекалено демонстрирано пред публиката, се оказва фалшиво и нетрайно Peace
bishop

Мюждето по-скоро иска да каже, че не я е страх да се "хвърли" в ролята. Екипът е добър и т.н  Party

# 631

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
Кралят идва  hahaha

Илде  Hug, ако е умна - ще внимава  Naughty

# 632
Добър ден, мили момичета!  Hug Hug Hug

Честит ви празник!

И аз ще мрънкам за фраг, тийзър или промо. Искам храна за фантазии, сценарии, надежди до 23-ти. Доскуча ми без нашичките!

Ха, Деметчето свободна ли е вече! Много краткотрайна любовта в тези среди - от един сет до друг сет. Жалко! Не че ми пука кой с кого е, но така по принцип не ми харесва срока на годност на тези връзки да е от този проект до следващия. Но в някои случаи искам точно това да се случи - любовта от единия проект да свърши с другия проект. Mr. Green Но и на мен Фуркан ми е по-симптичен.

Много ни е хубаво момичето - свежа и усмихната изглежда Елчинка в началото на новия сезон! Сега Мерич и едно рижаво слънчице да ѝ напише, момче или момиче без значение, и да започва екшъна.

Мерич искаше сама да напише готварска книга, ама видя, че рецептите ѝ не са по вкуса на феновете. С такива фенове е по-добре да заложи на познати рецепти, обичани, и на малко подсказки от феновете! Grinning

Предишното посещение на Сечко на сета:

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 12:19 от Дданни

# 633
  • Perla

На официалната страница на сериала в туитър е поместена тази сцена, което още повече засилва предположенията, че ще видим съня на Дефне в най- лошия му вариант. #2gunfire

# 634
За потребителите на дата  Laughing
Скрит текст:

# 635
За потребителите на дата  Laughing
Скрит текст:
Hug Благодаря!

# 636
# 637
Ох Joy Joy Joy не  Joy Joy Joy Joy
ще го скрия

Без брада, млад,  млад  hahaha hahahaсигурно от времето преди кака му да влезне в живота

и още  Mr. Green
Скрит текст:

# 638
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug
Искам си фрагманчето.

# 639
Феновете на Гейдуната са подпукали Фуки  ooooh! ooooh! ooooh!

# 640
Терка, има ли новини, че Фуки и Демет са заедно, или само се е разделила с Юсуф засега? И само да попитам, има ли причини да му викаш гейдуната, или просто на такъв ти прилича?

# 641
Терка, има ли новини, че Фуки и Демет са заедно, или само се е разделила с Юсуф засега? И само да попитам, има ли причини да му викаш гейдуната, или просто на такъв ти прилича?
Няма, просто си търсят жертва  ooooh!
Викам му така, защото е красив, но ми е много "нежен"  Joy Joy Нищо мъжествено не виждам  Laughing
Със Сис още миналата година почнахме да му викаме така  Mr. Green

# 642
Скрит текст:
Няма, просто си търсят жертва  ooooh!
Викам му така, защото е красив, но ми е много "нежен"  Joy Joy Нищо мъжествено не виждам  Laughing
Със Сис още миналата година почнахме да му викаме така  Mr. Green
Hug

# 643

непозната обстановка

# 644
  • Perla

Скрит текст:
непозната обстановка

Дефне и на тази снимка изглежда бременна ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт