Търся брат си/сестра си

• 12 742
  • 54
  •   1
Отговори
# 30
Разбрах, че не е във фейсбук.
Имах предвид, че в социалните мрежи и изобщо във виртуалното пространство всеки може да пише каквото му хрумне.
Ти най-добре знаеш дали е измисляла, нали сте живели заедно или бъркам?

# 31
Разбрах, че не е във фейсбук.
Имах предвид, че в социалните мрежи и изобщо във виртуалното пространство всеки може да пише каквото му хрумне.
Ти най-добре знаеш дали е измисляла, нали сте живели заедно или бъркам?

Да, живели сме. Познавам я добре и знам, че не би лъгала особено за глупости. Даже се изненадах, че е имала време за тези сайтове (беше много заета с работата си жена. Много рядко я виждах вкъщи, обикновено по нощите се прибираше. )

# 32
Е, значи знаеш, че написаното местоживеене не е истина. Защо се "хващаш" за него?

# 33
Ама пробвай наистина със справката за родените от майката деца.....
Направи консултация с адвокат, задай си там въпросите - например дали би могла ти да поискаш такава справка за майка си?

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 12:36 от Анонимен

# 34
  • Deutschland
В общината ще й дадат без проблем удостоверение.Проблемът е, че ако детето е осиновено, то едва ли ще фигурира там. Осиновените деца ги заличават от всички справки за биологичния родител.
Освен баба ти, не може ли да попиташ други роднини?

# 35
Нямаш ли вуйчо или леля от на майка ти страната ? Също много често такава информация се научава и от по-възрастни лели и стринки . Има много случаи , когато такива близки споделят на деца , че са осиновени или имат осиновени братя/сестри , дори без съгласието на родителите и другите близки . Мащехата на дядо ми все ми разказваше истории от миналото и дори тя ми каза , че баща ми е имал друг брак преди майка ми и куп други неща , които нашите едва ли смятали да споделят с мен в ранна възраст  Peace

# 36
В общината ще й дадат без проблем удостоверение.Проблемът е, че ако детето е осиновено, то едва ли ще фигурира там. Осиновените деца ги заличават от всички справки за биологичния родител.

И да не е осиновено детето няма да фигурира в удостоверението за наследници, защото не е наследник. Майката, оставяйки го за осиновяване прекратява всякакви отношения с него и то няма права на наследник, следователно не фигурира като такъв.

# 37
  • София

И да не е осиновено детето няма да фигурира в удостоверението за наследници, защото не е наследник. Майката, оставяйки го за осиновяване прекратява всякакви отношения с него и то няма права на наследник, следователно не фигурира като такъв.

Това е абсолютно невярно!

# 38
  • Пловдив
Така е, невярно е. Явно е разпространен мит, но си е мит. До осиновяването - а не до даването на съгласие - детето си остава дете на биологичните родители.

# 39
О, съжалявам тогава  Peace. Имала съм грешна информация.

# 40
  • София
Така е, невярно е. Явно е разпространен мит, но си е мит. До осиновяването - а не до даването на съгласие - детето си остава дете на биологичните родители.

Как така? Значи, ако жена се откаже от детето си и то не бъде осиновено, то фигурира като наследник?

# 41
  • София

Как така? Значи, ако жена се откаже от детето си и то не бъде осиновено, то фигурира като наследник?
Eстествено, че фигурира като наследник - изоставянето не прекъсва връзката по никакъв начин  Peace

# 42
  • София

Eстествено, че фигурира като наследник - изоставянето не прекъсва връзката по никакъв начин  Peace

Ясно. Учудих се просто, не че ме вълнува.  По някакъв начин е логично за детето

# 43
За профила на майка ти:
- ако нямаш достъп опитай да влезеш чрез забравена парола и през съответната нейна поща по същият начин.
-  Възможно е там да има нещо, което да е свързано с това дете. Не казвам, че е така, а че е възможно.
Слабо вероятно, но възможно. Не пречи да се пробваш и там да провериш.
 - Освен това, ако успееш да отвориш пощата й, е възможно да има някаква информация, дори и да не е от този сайт, която да ти помогне.
И изобщо не се впечатлявай, че навлизаш в личното й пространство.
Правиш го, за да разбереш истината. А и не се знае, дали тя не е искала да ти я каже, но да не е могла. Така че смело напред и рови и търси каквото ти хрумне. Често в процеса на търсене не излиза нищо, не се научава нищо ново, нищо важно. Но има и случаи в които търсейки намираш. Не знаеш от къде ще изскочи истината.
И я попитай тази твоя баба.
Кажи й направо, че те гризе съвестта заради майка ти и би искала да знаеш това дете добре ли е или не, има ли нужда от помощ. Грях би било да не се заинтересуваш дали поне е добре. Кажи й ако щеш и че го правиш за успокоение на съвестта. Опитай се да я накараш да мисли, че е по-добре да каже нещата такива каквито са били, за да може и тя да се почувства по-добре, а да не носи кръста и тежестта на една тайна, която не е нейна. Дето се вика, да каже, за да не тежи грях нито върху майка ти, нито върху вас.
Дето се вика изманипулирай я, макар че едно такова представяне на нещата надали е манипулация, щото не е далеч от истината.

# 44
Няма как да вляза в профила, понеже не знам пощенската й кутия, а пък и не е написана там Sad

П.п Сега след доста ровене успях да разбера емейл адреса й, но като не знам паролата за пощата не знам как да вляза. А там бих открила много неща.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 19:39 от AnitaL.

Общи условия

Активация на акаунт