Търся брат си/сестра си

• 12 744
  • 54
  •   1
Отговори
# 45
  • Deutschland
А в телефона й нищо ли няма? Или не е у теб?

# 46
А в телефона й нищо ли няма? Или не е у теб?
Не е. Само емейла и знам. На Фейсбук профила й не мога да разбия паролата. Знам, че е незаконно, но ако разбера ще видя много неща мисля. Дори се чувствам гузна, като ровя в личните данни на покойната ми майка...

# 47
Ключът за палатката е в баба ти.
Кажи, че е останал между вас несъстоял се разговор и предполагаш за какво е и е
по-добре да ти каже това, което знае, защото така или иначе си  решила да стигнеш до край,
но е излишно да хвърлиш грешни пари за дедектив.
Дерзай и успех !

# 48
Казаха ти за опция  забравена парола ,кликваш  и ти пращат нова.От това по лесно няма.

# 49
  • Deutschland
Забравената парола за фб я пращат на имейла с който си се регистрирал. Ако си регистриран с телефонен номер, пращат на него. Дано не бъркам, де.
Опитай се да налучкаш паролата. Рождена дата или друга важна дата от живота й...

# 50
  • Сф
Хм, някоя приятелка на майка ти или приятел би трябвало да знае нещо.Уточни си също първо местата и годините които може да е била бременна.Трудов стаж, болнични.Все нещо ще изкочи

# 51
  • София
Не  мога да повярвам, е ще дам такъв съвет, но един компютърен специалист има начин да  разбере паролата на компютъра, от който се е влизало. Ако обясниш ситуацията би могла да помолиш някого.
Аз продължавам да твърдя, че най-доброто е детектив. Те си имат своите начини да разберат каквото трябва

# 52
Момичета, най-сетне баба ми разбра,че няма да се спра и ми даде информация!  bouquet След много убеждаване и молене ми каза това, което знае. Каза ми коя година е родено и къде е дадено за осиновяване. Друго и тя самата не знае. Каза ми и, че е било момче.
 Надявам се тази информация да ми бъде от полза, но смятам че се приближавам до истината. Тя обаче не знаела кой е бащата (или не иска да ми каже). Даде ми само тази информация.  newsm78

# 53
Браво! И двете сте свалили огромен товар от мислите си. Успех!

# 54
Търся моя брат близнак  никога несм го виждал но сьс надеждата  живея дасе срещнем идин ден:cry:[video][/video]

Общи условия

Активация на акаунт