Страсти в Тоскана - 2 част

• 88 744
  • 495
  •   1
Отговори
# 375
Първи сезон е още. Оригинално са 10 епизода в този сезон, по 80 мин, но ги делят на две, по 40-45 мин.,  слепват дългите надписи накрая.
По БТВ ги даваха по същата схема, един епизод го деляха на две.
Този Бруно не е ли играл и в Комисар Рекс?
Да, поне така пише в уики
https://it.wikipedia.org/wiki/Francesco_Arca_(attore)
2012-2013 играе в "Страсти в Тоскана" (Трите рози на Ева)
2014-2015 играе в "Комисар Рекс"

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 00:10 от diziler

# 376
Страхотно сериалче. Много ми харесва и с нетърпение чакам всеки следващ епизод.
Това, което гледам по БНТ 1 кой сезон е?

Първи.

# 377
Имах спомени, че съм го коментирала този сериал и си рекох, чакай да видя какво съм писала. С учудване установих, че аз съм публикувала началния пост и съм била доста активна в коментирането Grinning /нещата, които тогава съм коментирала, към настоящия момент не ги помня/.
Сега отново следя сериала и отново ми е интересен.

# 378
Хаха, аз понякога си откривам някакви стари коментари, като първоначално изобщо не забелязвам, че са мои... лайквам и си викам "брей, този/тази има точно моето мислене", хаха. После установявам, че е с моя ник Grinning

По БТВ даваха този сериал през 2016. Ама някой има ли спомен дали даваха "Страсти в Тоскана" и по БНТ преди това?
И защо, по дяволите не е с оригиналното си заглавие "Трите рози на Ева"?

# 379
  • Галифрей
Не знам тъй са решили. Може да им звучи като заглавие на теленовела. Аз дори не знаех,че казва така в оригиналност 😁 прескачах интрото. Попринцип е трябвало да си отавят каквото си е все пак си е за трите рози на Ева - Марция,Аурора и Теса. Трите сестри и техните драми.
Чакам да качат повече епизоди с бг аудио.
Странно ми е че Аурора и Алесандро са били гаджета, и в същото време майка й Ева е въртяла тайна любов с баща му 😁

# 380
Хаха, аз понякога си откривам някакви стари коментари, като първоначално изобщо не забелязвам, че са мои... лайквам и си викам "брей, този/тази има точно моето мислене", хаха. После установявам, че е с моя ник Grinning

По БТВ даваха този сериал през 2016. Ама някой има ли спомен дали даваха "Страсти в Тоскана" и по БНТ преди това?
И защо, по дяволите не е с оригиналното си заглавие "Трите рози на Ева"?
Само по БТВ го даваха, даже не бяха закупени всички серии или поради друга причина прекъснаха единият сезон, след което и интереса ни спадна.

# 381
По БТВ даваха и четвърти сезон, мисля. Даже все още има видеа от него в нета.
Ето например част от   еп.19 на сезон 4 с дублажа на БТВ (това е първата част на оригиналния еп.9, на сезон 4, нали ги делят на две тук)
https://www.btv.bg/seriali/strasti-v-toskana/video/strasti-v-tos … -4-epizod-19.html

За всички епизоди има по такова 3-5 мин. видео с подбрани сцени. Всичко си стои на сайта на БТВ.

# 382
Само ще помоля да не се издава тук какво ще се случва - това за тези, които са го гледали.
Първо си мислех, че Елена е убила баща си, но от снощи съм на друго мнение - жена му го е убила.

# 383
Аз не съм го гледал и няма как да издам. А тези видеа на БТВ не ги гледам.
Преди пандемията си свалих всички серии от Замунда... изгледах уж целия първи сезон, зарязах го и после съм изтрил всичко, вече минаха поне 5 години оттогава.
Сега, ако БНТ не са купили всички епизоди, няма как да ги намерим в нета.

# 384
Аз го гледах преди няколко години и не помня подробности. Относно заглавието, повечето не ги превеждат буквално. Понякога е добре, защото всеки език има особености, с които да се съобразим. Забелязала съм, че често заглавията се превеждат като нещо, което отговаря на смисъла на целия филм, а не както е буквално на оригиналния език.

# 385
Ооо, аз също съм от гледащите го преди, но не помня съдържанието, така че няма да има спойлери и от мен. Следя го с интерес и ще коментирам ако има какво.

# 386
Между другото, тези дни питах дали актьора в ролята на Бруно, не е бил и в сериала Комисар Рекс. Бил е, но докато се рових да проверя установих, че освен той и актьора в ролята на Рикардо /брата -поп, който го убиха/, също е партнирал на Рекс 😂

# 387
E aз още в същата вечер уточних, че е бил (2014-2015). А в Страсти в Тоскана е играл през 2013-2014.

# 388
  • Галифрей
Между другото, тези дни питах дали актьора в ролята на Бруно, не е бил и в сериала Комисар Рекс. Бил е, но докато се рових да проверя установих, че освен той и актьора в ролята на Рикардо /брата -поп, който го убиха/, също е партнирал на Рекс 😂

Да Каспар Капарони ❤ Той беше главен герой в Рекс няколко сезона, когато решиха да се преместят от Виена в Рим. Наскоро го гледах неговите сезони 😘 После кучето го взима този Бруно.

# 389
Не съм гледал Рекс. Ама искам да повторят "L'incantesimo", т.нар. "Отдаденост", не съм го гледал, когато са го давали по БНТ.

Общи условия

Активация на акаунт