Добре дошли МАЙ'2017

• 55 265
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
И на мен ми е трудно с имената, но все още не знаем и пола Simple Smile

# 601
И ние мислим за име казахме и на децата че ще имат сестричка и те много се зарадваха. Аз много харесвам Анастасия ама понеже каката и със "А" и снощи рових из нета и четох на мъжа ми сигурно 30 имена и той като мен хареса само КАРИНА. А аз май се влюбих в това име.

# 602
Yasmina.B. Аз също много харесвам Валери, но това е името на баща ми (е, той е Валерий, но е достатъчно близко), а решихме да не кръщаваме на никого та това отпадна. За момчета май е по-трудно Simple Smile

mims_861 Карина много ми харесва за момиченце, ако приемате гласове, гласувам с две ръце Simple Smile Има си и гален вариант и на латински лесно ще се напише, така че мисля, че е много хубаво.

А ние сега почнахме да гледаме за момче имена, нооо още не е 100% сигурно, та до ФМ ще гледам да не се надъхвам много Simple Smile Може в следващата тема когато повечето знаят пола да се преброим. Ще ми е интересно и дали при някой няма да се промени прогнозата с времето Simple Smile

# 603
За момче за сега харесахме Давид и Йоан, но май ще отпаднат заради липса на обръщения. А за момиче Даная, Симона, Изабела...   

# 604
Ние ще кръщаваме и засега сме се спрели на Анастасия и Андрей.Още не знаем пола, но и не съм нетърпелива да разбера Simple Smile По- нетърпелива съм за следващ преглед, че не съм ходила от няколко седмици.Ще ходя въе вторник или сряда и ще звъня утре да запазвам час и за БХС.

# 605
  • Варна
Ох, това с имената за момчета ни е мъка и на нас. И двамата с ММ харесваме Петър, но свекъра се казва така, а сме си обещали да не го кръщаваме на никой. Чудим се за Виктор или Йосиф, но ще видим. А за момиче и двамата сме единодушни за Диана. Иначе пола не го знаем, а и сякаш не бързам още.

А мислите ли да споделите имената, които сте си избрали, с близките си? Аз се чудя, защото не знам дали искам да чуя негативните коментари, които ще последват.

# 606
Здравейте, искам да попитам дали ви се е случвало да имате жълтеникаво течение. На 3 съм на консултация и ще изчакам сигурно до тогава, да ме прегледа, но все пак, ако имате някаква информация ще съм ви благодарна. Нещо притеснението ми идва в повече  Sad

# 607
Аз лично за момента нямам никакво течение, дори бяло течение не съм имала никога. Но съм чувала, че при бременност имунитета пада и е възможно да се лепне някаква инфекция. Все пак те съветвам да си пуснеш МБ за всеки случай.

# 608
Аз лично за момента нямам никакво течение, дори бяло течение не съм имала никога. Но съм чувала, че при бременност имунитета пада и е възможно да се лепне някаква инфекция. Все пак те съветвам да си пуснеш МБ за всеки случай.

И аз се притеснявам да не са някакви гъбички. Еми ще видим на 3 какво ще каже докторката.

# 609
  • София
Здравейте,
Днес бяхме на фетална морфология и бхс във МЦ Фемина. Изживяването беше страхотно. Др. Цолова каза , че всичко ни е в норми , няма показатели за хромозомни изменения , имаме си сърчице,дробчета,бъбреци,пикочен мехур,гръбначе,прешлени... всичко,всичко и всичко ни е както трябва. Рано е за пол още , нооо за сега прилича на момиче  Laughing  Бях с баткото на прегледа и той се развълнува страшно много , може би малко се разочарова от предполагаемия пол...но аз после го убедих  Laughing Само ме ядосах жената на регистратурата. Излизайки от прегледа трябваше да ми вземат кръв за БХС и той тръгна да влиза с мен, от къде да знаем че не може. Тази женица като скочи,като го задърпа,аз като полудях. Той се разплака милия,ужас направо... Но нищо мина и това.
Утре съм при Аг-то за цитонамазка и да пуснем кръвни изследвания. Вече съм в 12-та седмица и ще ме запише за ЖК.
Това е за сега от мен. Слънчев ден на всички  Simple Smile

# 610
Здравейте,
Днес бяхме на фетална морфология и бхс във МЦ Фемина. Изживяването беше страхотно. Др. Цолова каза , че всичко ни е в норми , няма показатели за хромозомни изменения , имаме си сърчице,дробчета,бъбреци,пикочен мехур,гръбначе,прешлени... всичко,всичко и всичко ни е както трябва. Рано е за пол още , нооо за сега прилича на момиче  Laughing  Бях с баткото на прегледа и той се развълнува страшно много , може би малко се разочарова от предполагаемия пол...но аз после го убедих  Laughing Само ме ядосах жената на регистратурата. Излизайки от прегледа трябваше да ми вземат кръв за БХС и той тръгна да влиза с мен, от къде да знаем че не може. Тази женица като скочи,като го задърпа,аз като полудях. Той се разплака милия,ужас направо... Но нищо мина и това.
Утре съм при Аг-то за цитонамазка и да пуснем кръвни изследвания. Вече съм в 12-та седмица и ще ме запише за ЖК.
Това е за сега от мен. Слънчев ден на всички  Simple Smile

Здравей на 3д ехограф ли е прегледа там. Аз малко се притеснявам от първия БХС и смятам да ходя на втори но се чудя дали да е в Майчин Дом, защото така и никой не можа да ми обясни дали има риск или не . От кръвта резултата за синдром на Даун е 1 от 440 а общия с ултразвука е 1 от 880. Отдолу пише резултат под 1 от 500 шанс 0,2 %, но никой не можа да ми отговори дали е за кръвните показатели или за общия резултат... Нещо твърде много се шашнах и притесних тези дни надявам се да е напразно.

# 611
  • Sofia

Здравей на 3д ехограф ли е прегледа там. Аз малко се притеснявам от първия БХС и смятам да ходя на втори но се чудя дали да е в Майчин Дом, защото така и никой не можа да ми обясни дали има риск или не . От кръвта резултата за синдром на Даун е 1 от 440 а общия с ултразвука е 1 от 880. Отдолу пише резултат под 1 от 500 шанс 0,2 %, но никой не можа да ми отговори дали е за кръвните показатели или за общия резултат... Нещо твърде много се шашнах и притесних тези дни надявам се да е напразно.
[/quote]

Oффф,  ти да чуеш моя резултат от БХС 1 - 1: 220 !!!!! Побъркала съм се....Уж не било притеснително ми каза някаква генетичка на Фемина, ама задължително да съм направела и БХС 2......тааа ще правя....110 лв......

# 612
ZlatiG, спокойно мамче. Този БХС колко мами е разплаквал и то без основание. В момента ти трябват само хубави мисли, не се тревожи. Пък и твоя не е от най-лошите резултати.  Hug Отиди на втория БХС, направете при специалист ФМ към 20-тата седмица и ще видиш, че всичко ще е наред. А относно сегашния ти резултат, проф. Кременски отговаря на всички изпратени до него мейли, тъй,че можеш да му пишеш, дори да не е правен в Майчин дом, но за следващия БХС отиди там или поне на место, което си изпраща кръвните проби там. Успех и горе главата  bouquet

# 613
Благодаря ви, толкова желани бебчета има в този форум. Ще се хвалим със снимкии май месец живот и здраве. Успех на всички и леко бременеене. Simple Smile

# 614

Oффф,  ти да чуеш моя резултат от БХС 1 - 1: 220 !!!!! Побъркала съм се....Уж не било притеснително ми каза някаква генетичка на Фемина, ама задължително да съм направела и БХС 2......тааа ще правя....110 лв......
[/quote]

Ако нямаш възможност сега за още едни 110 отиди в майчин дом те така или иначе там пращат кръвната проба.Там всичко ти е 45 лв. Сега като знам че и допълнително мога да потърся консултация с генетик, може би ще направя там и втория, а за ФМ ми препоръчаха Панайотова във Фемина и Марков.

Общи условия

Активация на акаунт