Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) (15)

• 32 944
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
То 4 не са и за всеки. Само тези с отрицателен резус имат плюс един преглед и когато се води рискова Б.
Това е каквото се поема по каса, би трябвало да е актуално.

# 271
  • От Луната
Ели  Shocked кошмарно, добре че вече сте на сухо в периферията  Hug

2 допълнителни УЗ към двата стандартни за нормална Б, отделно аз имам за ИР, така стават 5, но те се изчерпват бързо бързо ... отделно резус фактор конфликт +1, ако е сговорчив лекаря Sad

# 272
Д-р Калчев до колко часа ще преглежда на 12-ти?

# 273
ВикториА, едва ли и той знае Laughing В смисъл обикновено е в клиниката до 14-15 ч. В зависимост колко записани часове има. Следобед се записват първични прегледи и разни извънредни, които не са могли да поемат сутринта. Ако нямаш час за деня просто звъниш понеделник на акушерките да ти кажат по кое време да отидеш Wink

# 274
Благодаря за брошурата Блинг, изясни ми се картинката Simple Smile
Ти оздравяваш ли?

# 275
Благодаря, Блинг  Hug

# 276
Поли, не особено Tired

ВикториА, няма защо Wink Няма да те върнат. Е, може да се опитат, ама бъди настоятелна, ако ти е много важен конкретния ден.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 21:59 от 💎Bling-a-ling💎

# 277
Блингченце, бързо се оправяй!!! Не съм те забравила за снимките  Hug

# 278
Ти пък сега Hug Аз за всичко съм забравила в момента, така че спокойно Laughing

# 279
Дано се оправиш Блинг и то бързо! Аз като съм болна си цвдя сокове от грейфруд, портокал и лимон. Ям мед и така...

# 280
  • София
Добро утро в този съботен работен ден... Аз съм на работа и ми е много ... как да кажа - гадно  Tired

По време на МЦ нали спираме АП? На мен Русев не ми е казвал, но и аз не съм го питала, инстиктивно го спрях.

И другото, което исках да споделя и се чудя ок ли е или не.. Аз пия АП от около 3 седмици. Последните дни преди да ми дойде всяка сутрин имах мноого малко бледо такова кръв от носа. Това никога преди не ми се е случвало. Единственото с което го свързах е АП. Трябва ли да обърна внимание? Количеството беше незначително, не ми е текло, а като се "прочиствах" сутрин го виждах.

# 281
  • От Луната
Брайда, ап се спира по време на мц. Моя беше кошмар хем заради ап, хем хистерото.
И аз имах кръв в носа, но аз и сега имам Sad

# 282
Brayda, да спира се. Аз лично го пия само след овулация до цикъл Peace Възможно е кръвотечението в носа да е от АП, но все пак се проследи месец-два преди да се правят заключения. Може просто да е съвпадение. Аз  очаквах да имам такъв проблем, защото преди години често ми се случваше и без АП. Обаче пък нямаше такъв дори като бях месец на фракси. Да не казвам голяма дума обаче.... че като ме хване пак параноята да си гледам бельото някой ден.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 12:44 от 💎Bling-a-ling💎

# 283
  • София
чудя се тази кръв от какво друго може да е.
Все пак съм пила АП много малко време и то през ден.
А както се случваше преди цикъла какви ли не мисли ми идваха, защото често на бременните им теква по малко кръв хахах Simple Smile
Ще видим как ще е като ми свърши. Иначе нормално - днес е 3-ти ден и кървенето е доооста намаляло. Разликата беше, че в първите 2 дни количеството беше двойно на преди.

Пфф много е кофти късната О, как ще дочакам още 20 дни за нови "опити", простооо....
Аз всеки месец почвам тестовете за О рано, с идеята че ще ме изненада някоя по-ранна О, но уви.

п.п. Вчера четох за приема на АП по време на бременност, че може да увреди плода. Знаете ли нещо по въпроса? Знам, че има много жени със здрави бебета, пили АП, но се чудя де.. има ли риск?

Иначе Блинг, посъветвах се с Денис за АП преди О и тя ми каза, че през ден е много малко количество и няма да подтисне О, аз си го пия. Но ако този месец ми се измести още по-късно (след 22 ден), може би ще се замисля дали да продължавам да пия преди О. Той АП с натрупване ли е или действа на момента?

# 284
Действа по-скоро с натрупване около седмица. Само хепаринът е с действие 24ч. Аз го пия всеки ден. Не смея да рискувам преди О. Дори грам истина да има в теорията. Достатъчно други проблеми имам, че това да дооплеска нещата.
Спри да четеш остарели материали Wink
Радвай се, че О ти е по-скоро късно отколкото много рано това е по-кофти вариант.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 12:45 от 💎Bling-a-ling💎

Общи условия

Активация на акаунт