Есента настъпва вече, гука ЮНСКОТО човече

• 37 915
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря,момичета!
Това ли тази на кангороо е до 12 кг по голяма е и е с няколко степени на от легнало до седнало положение и е с възможност да я махнеш от люлеещия механизъм и да се ползва и като столче за хранене с поставка за храната.аз си я взех нова за 160лв с промоция но няма да си купувам после столче за хранене.а иначе ирен е много права -вибрация не ползвам,но то пък и няма този шезлонг.притеснява ме да не й се разтресат бъбречета така или други вътрешни органчета...много е нежничка още моята дъщеричка.ето я как изглежда люлката :
http://www.hippoland.net/cangaroo-ljulka-swing-star

# 151
Благодаря,момичета!
Това ли тази на кангороо е до 12 кг по голяма е и е с няколко степени на от легнало до седнало положение и е с възможност да я махнеш от люлеещия механизъм и да се ползва и като столче за хранене с поставка за храната.аз си я взех нова за 160лв с промоция но няма да си купувам после столче за хранене.а иначе ирен е много права -вибрация не ползвам,но то пък и няма този шезлонг.притеснява ме да не й се разтресат бъбречета така или други вътрешни органчета...много е нежничка още моята дъщеричка.ето я как изглежда люлката :
http://www.hippoland.net/cangaroo-ljulka-swing-star

# 152
# 153
Мами, кажете сайт от който мога да поръчам хубави дрешки, по-плътни. Аз си поръчах от нехт, доволна съм, но имаме нужда от елече, хубави, яки комплекчета, гащеризони... Само боклуци по магазините или пък с някакви страшни цени ( като ги погледна и разбирам какво му е на Али Раза  Laughing ) Бях поръчвала от Абубу, на Бабалуно май беше - е то бива некачествени, ама чак прекалено #2gunfire

# 154
При нас никакво легнало положение не е решение,когато Огнян е крив. Шезлонгът прашасва (той също се люшка,макар и с ръка), люлка имаме,която също се люшка на ръка,но и там не иска. Столчето за колата също може да се люшка,но и там не ще. Една стара количка имаме на балкона,но и в нея мога да го сложа само заспал. Движението напред -назад не му харесва определено. Единственото успокоение в момента е прав в мен и да гледа напред. Ако е крив,само така заспива. Иначе не мога да се оплача от детето. Писнало му е вече по гръб да гледа свта. Това да ни епроблема Simple Smile.Гледам в квартала,че не сме единствените. Масово татко носи бебе,а мама бута празна количка Simple Smile. Има една мама,която по никакъв начин не може да сложи бебка в количка и я разнася в кенгуру. Едва гледа милата,но това е положението.

# 155
Мами, кажете сайт от който мога да поръчам хубави дрешки, по-плътни. Аз си поръчах от нехт, доволна съм, но имаме нужда от елече, хубави, яки комплекчета, гащеризони... Само боклуци по магазините или пък с някакви страшни цени ( като ги погледна и разбирам какво му е на Али Раза  Laughing ) Бях поръчвала от Абубу, на Бабалуно май беше - е то бива некачествени, ама чак прекалено #2gunfire
И преди и сега за тази възраст почти не съм купувала дрехи. Всичко се израства за миг. Днес прибрах сумати необличани неща,например. Общо взето всичките ни дрехи са наследени отприятели,някои неща от баткото(почти всичко съм раздавал),така че сайтове не знам. Съвтът ми е да не се изхвърляш в купуването на дрехи,че докато дойде време да се облкат и може да ти трябва друг размер Simple Smile Разбира се,има хора,които предпочитат всичко да им е ново купено,въпреки че "наследеното" от друго бебе общо взето си е направо ново. Като проходи какво купване те чака Simple Smile

# 156
http://www.hippoland.net/catalog/product/view/id/83012/s/fisher- … tegory/123456789/

Това е нашия, но вече не го харесва и се криви и изхлузва до края му..може би ще го ползваме като столче по натам..

# 157
  • Русе
Здравейте! Изчетох ви най-накрая, че на морето си бях дала почивка и от Интернет. Можело и с бебе да се ходи на море Simple Smile Малко развалихме режима, ама когато и мама и тати се хранят под режим ( имахме храна под час) става сложно. Поне каката беше много щастлива, живот и здраве догодина двете вече ще се поискат във водата. Беба май я хващат късни колики, или е в скок в растежа- мрънка, сърди се, научи се да крещи като гларусче. Но започна да хваща играчки, да се засмива с глас взе да изглежда голямо бебе, не кандилкащ главата дребосък.. Растат толкова бързо Simple Smile

# 158
С дрехите наистина е разхищение голямо. За 1 месец всичко ни умаля и сега само събирам дрешки в чувал за раздаване - поне 1/4 от тях са необличани. Имаме много подаръци летни дрешки, които така ще си останат с етикетите. Онзи ден се втурнах да купувам бодита с дълъг ръкав, но реших преди това да погледна наследството от племенника - ами всичките му дрешки са като нови.  Crazy Няма да купувам повече, защото много ме е яд после - уникални дрешки, а веднъж ги носят и чао ! Какво значи качествени дрешки ? Ако са памучни - друго не е нужно. Разбирам да купувам за мен, да търся качество, за да нося по-дълго дрехата. При мъниците това изобщо не е необходимо.

# 159
Аз пазарувам от бебе борсите,но поглеждам и в baby.bg
Прегледай може и да ти хареса нещо

# 160
С дрехите наистина е разхищение голямо. За 1 месец всичко ни умаля и сега само събирам дрешки в чувал за раздаване - поне 1/4 от тях са необличани. Имаме много подаръци летни дрешки, които така ще си останат с етикетите. Онзи ден се втурнах да купувам бодита с дълъг ръкав, но реших преди това да погледна наследството от племенника - ами всичките му дрешки са като нови.  Crazy Няма да купувам повече, защото много ме е яд после - уникални дрешки, а веднъж ги носят и чао ! Какво значи качествени дрешки ? Ако са памучни - друго не е нужно. Разбирам да купувам за мен, да търся качество, за да нося по-дълго дрехата. При мъниците това изобщо не е необходимо.
Веднага давам пример за некачествена дрешка- боди с дълъг ръкав, изпирам го и цялото се разжлямбило, въобще не ставаше за обличане, направо до гърдите на бебка. Друг пример купих й хавлиен гащеризон, че все й е студено докато спи вечер, носи го веднъж и се скъса на подмишницата... ядосвам се така. Аз нарочно й взимам с размерче по-големи дрешките, за да й е по-свободно, а и по-бавно ги израства. Налага ни се да разполагаме с повече дрешки, защото все още повръща и я преобличам често.
Иначе, сега се връщаме от вторите ваксини. Станала е 61 см и тежи 5.600кг  Heart Eyes

# 161
Аз пазарувам само от mothercare uk. Можете да си поръчате дрешки, памперси, шишета, всичко е по-евтино от в bg и да ви ги доставят от габко за 2.20лв на килограм. Дрешките са с отлично качество. Например, купих 9 бодита с дълъг ръкав и дълги крачоли (като пижамки) за 80лв с включена доставка. Мисля, че напълно си заслужава и смятам да продължавам да купувам от там. А и нямам от кой да взема вече ползвани дрешки. Какви са тези бебе борси между другото?

# 162
Бебе борси видях във Варна, където цените на памперси и храна са много изгодни.В София не знам да има, за съжаление... Относно дрешките,  аз до сега не съм попадала на толкова некачествени, че от едно пране да се прецаква, а съм купувала дори от Джъмбо. На Мадъркеър нещата са много добри,  но все не успявам да нацеля добра промоция на сайта им. Харесвам нещата на H&M. Купувала съм много и от Бебемаркет.

# 163
Kitty, до колкото разбирам си от София, та дрешките, които ми се прецакват са от Вис Виталис  Wink

# 164
От Вис Виталис имам дрешки за малки бебчета, които много малко сме носили и най-много по веднъж да съм ги прала. Имам и пелени много удобни за количката. Нищо не ми се е прецакало, но може би зависи от производителя. От Вис Виталис сме поръчали и леглата на децата.

Общи условия

Активация на акаунт