Звездни компромати - 298 част

• 111 153
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Бях се зарекла, че няма да пиша повече в тази тема, ама след този пост  Laughing

Маденли, а според теб момиче с такива маниери какво може да се нарече - моля обясни И какви са ми квалификациите - за мен това момиче е такава, друго не съм писала. Това е личното ми мнение, нали всеки има право на такова, както и тя има право да смуче всякакви пръсти по снимките  Laughing Sick #Crazy

Заставам напълно зад мненията на Мирела и Дрес лайк принцес - и моето мнение е същото.  Peace

Кое поведение имаш предвид? Тя е свободна млада жена, без ангажименти. Нито е омъжена, нито сгодена, нито се е вричала в някой храм - нищо. И да напомня - 21 век сме. Какви са тия снимки, нищо нередно не виждам в тях, много хора, съвсем обикновени и нормални, се снимат даже секс като правят и в това няма нищо стряскащо. А и не тя ги е сложила във фейсбука си, а мухльото ги е изтипосал. Та дотук за мен в поведението й няма нищо кой знае колко нередно, още повече, че тя е искала да се разделят и явно е останала с него от съжаление. Мухльото твърди, че са я викали по хотелски стаи. Ми това може да е лъжа и клевета, що му вярвате?

# 691
Тя е свободна млада жена, без ангажименти...
Да разбирам ли, че тези, които живеят на семейни начала са свободни, без ангажименти?

# 692
Заставам напълно зад мненията на Мирела и Дрес лайк принцес - и моето мнение е същото.  Peace
Е, то само вие си лалате тук някакви псевдоморалистки глупости. Големи пуритани се извъдихте.
Сигурно от свян и морал и с мъжете си не правите такива неща, като да им лапате пръстите, камо ли пък нещо друго...  Mr. Green И децата си сте ги намерили в зелките! Знам, знам, вие такива неща не правите! Окачете и Алената буква на Александра и циркът да свърши, щото вече мирише на помия, вкисна се.

Човече, не вади от девет кладенци вода! С тези думи въобще не се казва това, което се опитваш да пробуташ. Много обичате тук да извъртате думите! Защо не ги приемате буквално, а почвате да усуквате и да придавате нюанси?! Разбирай каквото е написала жената, нищо друго, което си въобразяваш.

Според анонс от Виктор Николаев в сутрешния блок, със старта на предаването на ментора на Лудия Даниел - Милен Цветков, "репортерът" ще ходи да реве по въпроса и там. Почна се с една адски смърдяща досада...

# 693
Бях се зарекла, че няма да пиша повече в тази тема, ама след този пост  Laughing

Маденли, а според теб момиче с такива маниери какво може да се нарече - моля обясни И какви са ми квалификациите - за мен това момиче е такава, друго не съм писала. Това е личното ми мнение, нали всеки има право на такова, както и тя има право да смуче всякакви пръсти по снимките  Laughing Sick #Crazy

Заставам напълно зад мненията на Мирела и Дрес лайк принцес - и моето мнение е същото.  Peace

Кое поведение имаш предвид? Тя е свободна млада жена, без ангажименти. Нито е омъжена, нито сгодена, нито се е вричала в някой храм - нищо. И да напомня - 21 век сме. Какви са тия снимки, нищо нередно не виждам в тях, много хора, съвсем обикновени и нормални, се снимат даже секс като правят и в това няма нищо стряскащо. А и не тя ги е сложила във фейсбука си, а мухльото ги е изтипосал. Та дотук за мен в поведението й няма нищо кой знае колко нередно, още повече, че тя е искала да се разделят и явно е останала с него от съжаление. Мухльото твърди, че са я викали по хотелски стаи. Ми това може да е лъжа и клевета, що му вярвате?

Като сме в 21 век, да ходим да изневеряваме всичките ли? Чувствата се определят, дали имаш халка на пръста или си сложил подпис?

# 694
  • Бургас
А то, пък, Йерисос е едно "елитно и луксозно" място... Много ѝ е паднало нивото на Тоца. В съответствие с потресающият външен вид, който демонстрира.

Е как...все пак не е с Бередин (или по-точно с неговите пари). В гръб гледката беше по-ужасна, отколкото отпред. Никакъв задник, разбира се слаби крачета и много целулит. Новият и доволно я шляпаше по дупето  Grinning  Още се чудя как не я заболя главата от мятане на косата и играене с нея.  #Crazy  Rolling Eyes
Бередин да не би да е излязъл от комата и да е изритал Тоцка.

Хайде стига сте се драчили за глупости. Голяма драма, че имбецилът Петканчо е спал докато приятелката му е компаньонствала навред.

# 695
Бередин да не би да е излязъл от комата и да е изритал Тоцка.
Че нали го обсъдихме, даже и кой е евентуалният нов. Laughing

Не се караме, бре. Поне аз не се! Утре ще съм я забравила тая смрадлива история, просто си говорим, ако другите влагат емоция за караница, си е техен проблем, аз се чувствам като във форум и нищо повече.

# 696
  • София
Актьорът Gary Dourdan ("От местопрестъплението") с бг гадже Бoянa Гeнoвa. Не съм я чувала, но била бившата на Божинов.

Скрит текст:

# 697
Човече, не вади от девет кладенци вода! С тези думи въобще не се казва това, което се опитваш да пробуташ. Много обичате тук да извъртате думите! Защо не ги приемате буквално, а почвате да усуквате и да придавате нюанси?! Разбирай каквото е написала жената, нищо друго, което си въобразяваш...
Ето:

Не съм съгласна, че е свободна, без ангажименти. Имат връзка повече от година и не мога да се съглася, че е ок да се целува с друг или нещо повече.
Което не значи, че го оправдавам, двете неща разглеждам отделно едно от друго.

# 698
Нещо беше "залетял" този Гари Доурдан по едно време, та ко разнасяха по сайтовете с полицейски снимки. Беше хубав и екзотичен с тия светли очи като се появи в сериала. Сега е изпосталял и прилича на Снуп Дог, много такив вид има... Confused

Човече, само те двамата си знаят колко са били заедно след като веднъж са се разделяли. Не знаеш колко "обвързани" са били. А така като гледаш след цялата тая простотия, дали пък и тоя я е обичал някога или, както казах вече, и той не е ползвал нея за трамплинче, а сега няма връз какво да подскача, и трябва да разчита само на нахалството, и простотията си. Та да е заслужил, предвид всичко това, лоялност и някой да му пази имиджа.
Пак ви казвам, един интелигентен и добър човек(защото и а такива им се случва да им изневерят!) ще приеме това, ще си го изстрада и ще продължи напред с едно наум, а няма да прави подобна селска драма.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 16:29 от Бижy

# 699
Обаче много младее!
Симпатяга е  Simple Smile

# 700
  • София
Да разбирам ли, че тези, които живеят на семейни начала са свободни, без ангажименти?

Всяка двойка, живееща на семейни начала, знае най-добре за себе си доколко сериозна е тяхната връзка  Peace
Иначе не е хубаво, разбира се, че е изневерила. Но - не е ли по-добре такива неща да се случват сега, докато няма бракове, деца и т.н., когато страдащите и усложненията ще са много повече? А и човек като е млад нали на принципа проба-грешка разбира кой е идеалния  Mr. Green

Аз съм ужасена от публичното опозоряване на тази млада жена. Наистина ли не разбирате, че така се връщаме в средновековието, или още по-лошо - наподобяваме ислямските общества, където за изневяра наказанието е публично пребиване с камъни (ако не се лъжа). Е, това, което се случва е същото, само че виртуално.

# 701
Ау гримьорката Джули на какво прилича? Тези крака солети откъде са, тя не беше слаба?
Скрит текст:

# 702

Не знаеш колко "обвързани" са били.

Ами според Богданска са били много щастливи точно преди да замине за Италия...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1716490221925956&set … ype=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1724378584470453&set … ype=3&theater

# 703
Аз предлагам направо да връчим приза Муньо на годината на Петканов. Само едно не ми е ясно - какво е намирала в него девойката? Живял е в нейното жилище, плащала му е сметките, екскурзии, туй-онуй. На практика с парите от нейните "екскурзии" е поддържал приличен стандарт на живот.

# 704
  • Gotham City
Стегнете се, Найлонка има нова снимка, вие още с Петканови се занимавате (не мога да я пусна през телефона  ooooh! )

Общи условия

Активация на акаунт