Маденли, а според теб момиче с такива маниери какво може да се нарече - моля обясни И какви са ми квалификациите - за мен това момиче е такава, друго не съм писала. Това е личното ми мнение, нали всеки има право на такова, както и тя има право да смуче всякакви пръсти по снимките

Заставам напълно зад мненията на Мирела и Дрес лайк принцес - и моето мнение е същото.

Кое поведение имаш предвид? Тя е свободна млада жена, без ангажименти. Нито е омъжена, нито сгодена, нито се е вричала в някой храм - нищо. И да напомня - 21 век сме. Какви са тия снимки, нищо нередно не виждам в тях, много хора, съвсем обикновени и нормални, се снимат даже секс като правят и в това няма нищо стряскащо. А и не тя ги е сложила във фейсбука си, а мухльото ги е изтипосал. Та дотук за мен в поведението й няма нищо кой знае колко нередно, още повече, че тя е искала да се разделят и явно е останала с него от съжаление. Мухльото твърди, че са я викали по хотелски стаи. Ми това може да е лъжа и клевета, що му вярвате?