Дискова херния - 14

• 195 577
  • 749
  •   2
Отговори
# 195
  • гр. София
Забравих да напиша за другите процедури в началото на март. Правиха ми ултразвук, магнит, диадинамичен ток на кръст и крак, електрофореза на кръст и крак с нивалин, лазер и лфк. Опасявах се, че или ще почна да светя, или ще ми връчат сметката за ток Grinning За жалост ефект - тц! Октомри имаше ефект от един голям магнит - Мегасоник, но за жалост само 3 дни бях на него. Ми те процедурите общо взето са си стандартните и поне при мен изненади нямаше

# 196
Между какъв а общестен транспорт има в Паве баня от София? Нещо не видях директен автобус, а с влака и повдигане на куфар, после сваляне, после прекачване на маршрутка...ще се подредя преди да стигна до там още.

# 197
  • гр. София
Аз открих само обеден автобус, но той пяк не влизал в Павел баня, а на някакъв разклон спирал. Така или иначе исках с влак, за да мога да ставам, а ме устройвашеи като час на пристигане. Хазяйката каза, че имало за връщане, но трябвало 2-3 дни предварително да се купи билет, защото иначе изобщо нямало да мине през Павел баня. Аз обаче исках да видя казанлък, а за там има на всеки час бусче и реално от там си тръгнах

# 198
Тоест ако съм разбрала правилно, от София може да се вземе билет за автобус до Казанлък , а от там има бусче на всеки час до Павел баня? Ще го пробвам този вариант май.

# 199
Автобусите влизат, ако предварително се каже при закупуването на билета. А с влак - гарата е на 5 км от Павел баня , но има маршрутка. Автобусите Казанлък - Павел баня не са на час. А дамата по - горе,, която каза , че ти трябват връзки за програма НОИ - това не е вярно.

# 200
  • гр. София
Първо - специално питах превозвача и от там отговора беше, че спират на някакъв разклон! От Павел баня за Казанлък има на всеки час бусчета, за обратната посока не знам, но предполагам, че е същото! А пък когато ходих да питам за програмите по НОИ ми предлагаха само за Сандански и не помня другото място, но не беше известно! Защо ли??? Не споря, но всички, които отидоха по НОИ в Павел баня от София и Благоевград конкретно (говоря за хора, които познавам) си признаха, че са се уредили с връзки. В крайна сметка и на мен щеше да ми е по-добре по НОИ, ама нямаааа и нямам причина да говоря ей така

# 201
  • гр. София
Не спорете за НОИ, и двете сте прави. Проблемът там е, че резервират за 2-3 месеца напред. Иначе всеки може да отиде стига да е осигурен и да си е планирал ходенето достатъчно рано.

# 202
Ами то и аз имам право по НОИ, ама не мога да отсъствам по всяко време, когато на НОИ му скимне да ми предложи, та си платих на свободни цени в хотел. Вариантът квартира - процедури в  мед.центрове също е добър и финансово изгоден според мен. А аз още утре ще звъня на фирмата-превозвач да питам дали сутрешният автобус за Казанлък минава през Павел баня. Какво значи разклон, може ли пеша с багажа да се стигне до града? Не ми се пътува с влак, защото не мога да вдигам и свалям куфари на високо, това е тъпото на влаковете.

# 203
  • гр. София
Jenist, с дамата се уточнихме на лични Simple Smile Питай за автобус, на мен от Юнион ивкони ми казаха, че само в 12,30 и ако пътувам събота/неделя трябва предварително билет, а за през седмицата нямало проблем. Това с тръгване от София, подчертавам, защото и за това имаше малко недоразумение. Разклона бил на няколко км, но имало таксита. Аз също мислех за вариант до Казанлък и от там за Павел баня, но имам къде да нощувам и идеята беше да пристигна предния ден и на другия рано да съм в Павел баня. Не ме устройваше обедно пътуване, защото само Гечеви работят с бланка 3 и винаги единия ден преглед, а от другия почвали процедурите. Така загубих 1 ден, а ако пътувах на обед... щях да загубя два дни. Когато мислех вариантите, не бях планувара да остана повече дни заради водата, реших го в последствие

# 204
Разклонът е доста далечко от Павел баня. Той е на главния път за Пловдив -има бензиностанция отсреща. Абсурд без багаж пеша, а с багаж съвсем.

# 205
Ясно, май остава вариантът София-Казанлък - видях че има автобус в 10,30 и от Казанлък да търся автобус за Павел баня. Ще питам и в Централна автогара. Извинете за спама, обаче известен курорт, повечето хора са трудно подвижни, които го посещават и трябва да изпълняват едва ли не акробатични номера с прекачване и тежък багаж, за да стигнат до него. Какво им коства да направят отклонение на сутрешния автобус за Казанлък и да мине прев ПБ, ама явно работи Комитетът за борба с удобствата.

# 206
  • гр. София
И аз си задавах същите въпроси и се чудех как е възможно, но...  Ако откриеш рационален вариант за пътуване от София, моля да споделиш, за да знам за следващия път. Тези бусчета, които от Павел баня за Казанлък са на всеки час са едни малки, като маршрутките тук и се плаща на място на шофьора. Предполагам, че щом от Павел баня тръгва на час, може би и в обратната посока са на толкова... Спря на автогарата в Казанлък и би трябвало и от там да тръгва в обратна посока.

# 207
Още утре ще проверя и непременно ще споделя. Защото иначе остава вариантът съпругът ми да ме кара и да се връща същия ден, а това са към 400 км. за деня. Не си заслужава според мен. 

# 208
И аз си задавах същите въпроси и се чудех как е възможно, но...  Ако откриеш рационален вариант за пътуване от София, моля да споделиш, за да знам за следващия път. Тези бусчета, които от Павел баня за Казанлък са на всеки час са едни малки, като маршрутките тук и се плаща на място на шофьора. Предполагам, че щом от Павел баня тръгва на час, може би и в обратната посока са на толкова... Спря на автогарата в Казанлък и би трябвало и от там да тръгва в обратна посока.
Автобуси. Зависи за колко часа става въпрос де, но рядко са бусчета. Иначе от разклона може да се изчака влизащ в Павел баня такъв. Има спирка , а цената е 1 лв.

# 209
  • гр. София
Голям абсурд. Нямах представа, че се пътува така сложно до там. Да се чуди човек за какво им е автогарата като слънце, която е сравнително наблизо до санаториумите. Миналата година все се канех да ходя на санаториум и все ме наболваше кръста. Накрая издебнах момент, когато бях добре и тръгнах. От стягането и мъкненето на багажа пристигнах сгъната на две. А уж не трябвало да сме в криза на балнеолечение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт