Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 126 488
  • 831
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Дойдоха ми и гел лаковете Коди, на първо четене, чудни цветове, покривни на 1-2 слоя, една идея по-гъсти от тези които съм използвала, ако не ми харесат при нанасяне на нокът ще ги разредя.
Магнитните са много интересни, изглеждат страхотно със и без да се минават с магнит.

# 691
  • Варна
Уау хайде да са ти честити от сайта им ли ги поръча?

# 692
  • София
Уау хайде да са ти честити от сайта им ли ги поръча?

Да, от тук. https://kodi.pro/

# 693
И аз поръчах база, топ без лепкав, нещо За кутикули преди рязане, масло за кожички за накрая, блок пила, Бяла и черна Гелова боя. Приятно ме изненада твоята бърза доставка 👌👌

# 694
  • София
И аз поръчах база, топ без лепкав, нещо За кутикули преди рязане, масло за кожички за накрая, блок пила, Бяла и черна Гелова боя. Приятно ме изненада твоята бърза доставка 👌👌

И мен, пратката е изпратена на 7ми, на 15ти е била в София.

Какво ви е мнението за гел лаковете Bluesky? Май са единствените, които мога да видя на живо, преди да закупя.... много хубави цветове видях, но не посмях да купя.

# 695
  • Варна
 И аз започнах пълненето на кошницата  Laughing. Е то е къде е Украйна  Laughing. Лампата ми дойде от там за 10 дни. Ама нямат тоб без лепкав слой наличен  Confused егати късмета.

Над на блускай са им хубави цветовете и се нанасят лесно. Имам и от сайта им и от ибей и от Китай/случайно ги нацелих в Али без космическа доставка/ . Противно на всички тук аз обаче не съм фен на базата им. Въртя суча пробвам и все към една стара на ОПИ се връщам. Сега ще поръчам Коди да видя и тях.

# 696
  • София
Базата им не ми е интересна, харесвам твърдата на ОПИ, сега ще видя и тази на Коди, как е.

Само цветовете са ми интересни, видях на живо уникални. Приятелка маникюристка ми каза, че формулата в черното шише не била хубава, но новите в бели шишета били страхотни.

# 697
nat_tab аз ползвам Блускай и съм доволна и от цветовете и от базата и топа. Имам и от черните шишенца и от новите бели и аз разлика не виждам. И двата вида са покривни на два пласта и издържат до самото им махане. В зависимост от това кога имам време за маникюр държа гел лака по 2 или 3 седмици и той не е мръднал никъде. Като недостатък за лична употреба са ми тези новите, защото са 15 мл и просто нямат свършване.
Предизвикахте ми интереса с тези Коди.  Crazy Скоро ще пусна поръчка и от там.

# 698
  • София
Момичета, като поръчвате от Коди, не забравяйте да им пишете да пишат стойност до 15$ на пакета, да не отиде пратката на митница.

nat_tab аз ползвам Блускай и съм доволна и от цветовете и от базата и топа. Имам и от черните шишенца и от новите бели и аз разлика не виждам. И двата вида са покривни на два пласта и издържат до самото им махане. В зависимост от това кога имам време за маникюр държа гел лака по 2 или 3 седмици и той не е мръднал никъде. Като недостатък за лична употреба са ми тези новите, защото са 15 мл и просто нямат свършване.
Предизвикахте ми интереса с тези Коди.  Crazy Скоро ще пусна поръчка и от там.

И за мен не е логично с шишетата да сменят и формулата, предавам какво ми каза мацката Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 18:35 от nad_tab

# 699
пробвали ли сте нещо подобно? Дали става с изпичане или няма да мога да махна лепенката при втвърдяването? newsm78

# 700
Вчера е пристигнало и моето Коди, майка току Що ми го е взела от пощата.

# 701
  • На плажа
Колко е доставката до България на Коди?

# 702
10$, дадоха ми купон за 7% намаление от следващата ми поръчка.

# 703
  • София
10$, дадоха ми купон за 7% намаление от следващата ми поръчка.
В кутияте ли беше кода за отстъпка или ти го изпратиха на е-мейл?

# 704
На ел. Поща
Пратили са ми подарък лентички за френски и това- какво е? Магнитна писалка?
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 08:13 от Камалия

Общи условия

Активация на акаунт