Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 126 449
  • 831
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, аз си поръчах ето тази лампа:

https://www.aliexpress.com/item/Newest-Arrive-Beauty-Professiona … 010608.0.0.CeScuo

Поръчах и гел лак на Lechat / много ми хареса този цвят, който по-рано бяхте качили /. А сега чакам и основа, топ и пример на Canni. Честно казано нямам много доверие, че ще се получи нещо предвид цената на основата, топа и примера. След като ги поръчах видях, че в предишната тема сте ги коментирали, че не издържат повече от 3 дена Sad Ще търся някакви други, но бондер задължително ще поръчам.

# 721
На Канни каучуковите база и топ са хубави, изграждащия камуфлажен също е много хубав.

# 722
Момичета искам и аз да си купя лампа и да се правя в къщи.
Ако е удобно ще ми кажете ли какво трябва да си купя?
Каква лампа?

# 723
Момичета искам и аз да си купя лампа и да се правя в къщи.
Ако е удобно ще ми кажете ли какво трябва да си купя?
Каква лампа?

Върни се десетина-петнадесет страници назад в темата и ще намериш инфо Wink коментирано е вече.

# 724
  • Враца
Момичета (тези, които работите професионално), моля да ми препоръчате детайлни четки. Аз имам една 5/0 на Да Винчи. По принцип е художническа за акварел, не знам дали ще ми върши работа и за рисуване с гелови бои. Иска ми се и някаква 10/0 да си взема, но моля да ми препоръчате.

Горе-долу ето такива мотиви искам да се науча да рисувам.
http://lindanail.com/wp-content/gallery/nail-art-20/sam_0891-fre … -with-acrygel.jpg

# 725
Това не е ли отливка?  newsm78

# 726
  • Враца
Да, отливка е, но нали първо е нарисувано с геловата боя преди да се отпечата фолиото. Аз просто показах какви мотиви искам да рисувам, за да придобият представа каква четка да ми препоръчат момичетата. Wink

# 727
Разбрах сега Simple Smile

# 728
Да споделя - нанесох гела много тънко и пекох вместо 2,  по 4 минути. Резултатът-пет дни не е мръднал. Явно това е бил проблема. Много съм доволна. Благодаря още веднъж за помощта ви.

# 729
  • София
Да споделя - нанесох гела много тънко и пекох вместо 2,  по 4 минути. Резултатът-пет дни не е мръднал. Явно това е бил проблема. Много съм доволна. Благодаря още веднъж за помощта ви.

Определено си за нова лампа. Дори  малката ми за път, която е 4,5W изпича без проблем за 30сек.

Аз съм много доволна от геловете на Коди, този който си направих преди седмица е като току що нанесен. Жалко само, че с тези темпове ще тествам цяла година, тези които купих.... и нещо по темата  Simple Smile)))

Мисля да пусна още една поръчка от Коди с техните течности за гел, само да пуснат топа без лепкав слой.

# 730
А поръчките им само през фб ли стават?

# 731
  • София
А поръчките им само през фб ли стават?

О не, аз поръчах от kodi.pro, идват от Украина, един гел ми излезе 11лв., но това е при положение че не плащаш доставка, която над 100$ е безплатна, иначе е 10$.

# 732
  • Варна
 И аз чакам да го пуснат  Thinking всеки ден гледам и няма и няма....

# 733
Благодаря, ще разгледам! А цветовете отговарят ли си? Предвид това, което ти си поръчала? И покривни ли са?

# 734
Топа без лепкав  е супер, няма да съжаляте. По нататък ще пусна втора поръчка, искам да пробвам и изграждащия им гел.

Общи условия

Активация на акаунт