Брекети - къде, какви, за колко? - тема 8

• 103 045
  • 743
  •   2
Отговори
# 675
Здравейте! Искам да си сложа лингвални брекети. Бихте ли ме насочили към някой в София. И каква цена излизат ?

# 676
  • София
Хора, защо ви притеснява че се виждат брекетите? Моите са самолигиращи, метални. Виждат се от метри. НО се гордея с тях. От деня, в който ги сложих се усмихвам широко, макар, че в началото усмивката ми беше все още ултра крива. Това е като хубава коса, която си чака оформянето. Хич да не ви пука, че се забелязват. И аз съм на 30г. Предстои това лято да махна брекетите. Нося ги вече две години. И за миг не са ми били комплекс. Носете си ги със здраве и широки усмивки.

# 677
Между другото и на мен брекетите не ми се струват грозни или повод за притеснение.

# 678
Днес Хриси си закачила на чаршаф скобата на шината на долната челюст и я е изкривила.Утре ще се обадя на ортодонта за инструкции.Ще носим до тогава само тази на горната челюст.

# 679
    Не знам дали някой изобщо от Плевен, но все пак да попитам - да ми препоръчате добър Ортодонт в Плевен?

Д-р Давидова работи и в Плевен и в София, но в София е само 1 ден от седмицата. През останалото време е в Плевен. Аз ходя при нея. Мога да кажа, че съм доволна. Ако ви интересува ще Ви дам номера и.

Да, интересувам се. Бихте ли ми дали адрес? Този Ортодонт ми препоръча моя личен зъболекар.

# 680
    Не знам дали някой изобщо от Плевен, но все пак да попитам - да ми препоръчате добър Ортодонт в Плевен?

Д-р Давидова работи и в Плевен и в София, но в София е само 1 ден от седмицата. През останалото време е в Плевен. Аз ходя при нея. Мога да кажа, че съм доволна. Ако ви интересува ще Ви дам номера и.

Да, интересувам се. Бихте ли ми дали адрес? Този Ортодонт ми препоръча моя личен зъболекар.

Д-р Давидова - 00359 888 236 033 В София е само в Сряда и понякога в Събота, така че предполагам, че всички други дни без Неделя е в Плевен.  Успех! Simple Smile

п.с. Съжалявам, но адрес не зная в Плевен. За София - ул. Дедеагач 8

# 681

Д-р Давидова - 00359 888 236 033 В София е само в Сряда и понякога в Събота, така че предполагам, че всички други дни без Неделя е в Плевен.  Успех! Simple Smile

п.с. Съжалявам, но адрес не зная в Плевен. За София - ул. Дедеагач 8

Благодаря. Ще го потърся по Интернет. При първа възможност отивам да види захапката ми и дали може да се оправи.

# 682
Jennifer_w , надявам се тези контакти да са актуални: Wink
http://zdravenregister.com/%D0%B4-%D1%80-%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B … 0%B8%D0%B0%D0%BB/

# 683

Благодаря.  Hug

# 684
И аз вече 2 дни съм с брекети Деймън. Не ми пречат. Нормално ли е да нямам никаква болка? Имаше леко изтръпване, но много малко и вече не. Странно ми е.
И мен не ме боли, 3ти ден.
Здр. Ти какво реши все пак , каде постави брекетите си, Бях ме коментирали с теб Марияна Чернева , при нея ли си ги постави .

# 685
  • Пловдив
Здравейте, моля за отзиви и мнения за следните двама ортодонти в Пловдив - д-р Шеткова и доц. Стоилов. Направихме консултация и с двамата, но разликата в цените за пълния курс лечение е съществена. Ще съм благодарна за всички мнения, изразени тук, като се надявам да ни помогнат да вземем адекватно решение.

# 686
Здравейте!
Миналия месец 28.02 бях на преглед при д-р Моллова за взимане на отливки и ми каза,че до 2 седмици ще се обади с план за лечение,а в началото на април насрочи и дата за поставянето нанжрекети.Звънях миналата седмица и каза,че ще ми върне обаждане с отговор.Вече чакам над 1 месец с този план на лечение при всички ли толкова дълго се чака. вече се колебая дали изобщо да ги поставя при нея,ако работи с толкова дълги срокове....

# 687
  • Варна
Определено няма фиксиран срок за план. Аз лично не съм чакала толкова за план, но пък посре за час за поставяне-да. Тя самата ти е била дала по- кратък срок, т.ч. може директно да я попиташ защо не е спазен и кога да очакваш дата за поставяне. Дано тук се включат и други нейни пациенти с отзиви по колко са чакали.

# 688
И според мен е много дълго. Звънни пак, забравила те е.

# 689
Определено няма фиксиран срок за план. Аз лично не съм чакала толкова за план, но пък посре за час за поставяне-да. Тя самата ти е била дала по- кратък срок, т.ч. може директно да я попиташ защо не е спазен и кога да очакваш дата за поставяне. Дано тук се включат и други нейни пациенти с отзиви по колко са чакали.
Още при взимането на отливките насрочи час за поставянето за всеки случай като й казах,че първо искам да ми каже всичко подробно и тогава ще взема решение.Звънях преди седмица каза,че не била готова.Вчера звънях и била готова вече да съм отидела на място да ми каже.Малко ме дразни незаинтересоваността й,някак си сякаш и е все тая и вече се замислям дали да ги поставя при нея.

Общи условия

Активация на акаунт