При ОКТОМВРИйките настава оживление, стягаме се за родилно отделение

• 69 225
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • София
37°C ON, ето това са хубави сутрешни новини! Честито!  Heart Eyes
томи, и аз съм имала често подобни страхове заради течение. Когато обаче започнаха да ми изтичат водите, нямах никакво съмнение, че са те  Peace При все, че не изтекоха изведнъж, те май не могат да бъдат объркани ... точно като вода си е, и не можеш да го контролираш по никакъв начин, само усещаш как ти мокри...  Докато бялото течение си е плътно, и изтича при определени... обстоятелства (ама как го обясних само  Mr. Green )

# 421
Добро утро на всички. Тази нощ се роди синът ми. Имах сравнително бързо (общо около 5 часа от първата контракция до изплакването на бебето) естествено раждане и всичко е наред. Поболваше си, но пък много е готино сега Wink Поздрави на всички.
Честито! Жив и здрав и много да ви радва!

# 422
37°C ON честита рожба! Да ти е жив и здрав и бързо въстановяване  Laughing

# 423
  • София
 Скъпи момичета, днес в 9:23 изплака моето съкровище Дария.  Heart Eyes Тежи 3,2кг , 51 см е и е напълно здраво и разито бебенце!  Heart Eyes Безкрайно съм щастлива, разплаках се като я чух да проплаква, като я видях, беше любов от пръв поглед -съвършено розово, прекрасно същество!!!
Пожелавам същото щастие на всички останали неродили мами  Hug Hug Hug

# 424
Охх, каква мила снимка:)
Честита рожба, Дария!
Да е жива и здрава,  да расте весела и щастлива.
Нека е радостта и гордостта на мама и тате:)

# 425
 Hug Hug Hug  Innerlane и 37°C ON  Hug Hug Hug

Да си Ви живи и здрави бебчетата, а на Вас бързо възстановяване.Лелееее Innerlane като видях снимката и ми стана едно такова мило....сетих се с баткото какво беше чувството  Heart Eyes.Нямам търпение да го изпитам отново.Утре съм на преглед и се надявам вече да уговоряме дата с АГ-то, че той нещо не бърза за операция пък мен ме е страх да не тръгна да раждам преди датата  Laughing

Днес такава летаргия ме е хванала,че заведох детето на градина, пих кафе и като съм заспала та чак в 13ч. се събудих.Сега се опитвам да се разсъня, че трябва и да сготвя нещо преди да го забера, но пак ми се полягва.
Ох ставам, че иначе няма скоро да се захвана с покъщнината и задълженията  Whistling

# 426
Честитооо,  живи и здрави да са ви бебенцата и много да ви радват Simple Smile))

# 427
ЧеститО на родилите мами да са ви живи и здрави бебчетата.Бързо възтановяване на мамите.
Толкова мила снимка,че чак се замечтах и за нашата среща с мъника. Вече нямам търпение  Blush

# 428
  • София
Innerlane, страхотна снимка, честито! И много хубваво име сте избрали!  Heart Eyes

# 429
Innerlane,страхотна бебка си имаш Simple Smile
Бързо възстановяване на теб и да ти е жива и здрава малката сладурана.

# 430
Innerlane, честита ви рожбичка. От снимката струи нежност и топлина. Да ви е жива и здрава малката принцеска и да носи много радост и щастие в дома ви.
Да си призная, вече и аз съм нетърпелива да гушна момченцето ни, това чакане много ме напряга и изнервя.

# 431
Еххх, бебевалжът завля с пълна сила  Hug Hug Hug
Innerlane - прекрасна е! Много любов и щастие ви пожелавам  Hug
Хах момичетааа и ние сме наред  Flutter Направо ми се топи сърцето като чета за родилите мами и с голямо нетърпение и аз си чакам съкровището - утре сме на тонове и ултразвук.
Вчера прах и гладих, днес пак - като ги подреждах тези мънички, мънички дрешчици и не можах да се сдържа да не си поплача от щастие.
Беба нещо се развълнувала и тя , защото цяла нощи цял ден се вълнува ли вълнува и корема ми е като тих, бял Дунав .... Joy
Ох, че хубаво  bouquet bouquet bouquet

# 432
Innerline, честито за девойката,  да сте живи и здрави!
Благодаря на всички за поздравленията и на чакащите ви пожелавам леко раждане на здрави и кротки бебета.

# 433
Леле момичета нямах никакво време да следя темата и сега като влезнах и видях колко много бебоци са се появили ми стана толкова мило....прегръдки за всички мами Hug много да ви радват сладките бебоци

Ustina, и моят термин е 17.10.  Според АГ ми моята госпожица няма никакви намерения да излиза скоро - нито водата намалява, нито плацентата старее...за сметка на това е с омотана пъпна връв около врата, и в тази връзка искам да ви попитам в такъв случай секциото задължително ли е, защото АГ иска да ме изражда нормално #Crazy, а аз съм чувала, че бебета с омотана връв се израждат секцио....

# 434
  • София
за сметка на това е с омотана пъпна връв около врата, и в тази връзка искам да ви попитам в такъв случай секциото задължително ли е, защото АГ иска да ме изражда нормално #Crazy, а аз съм чувала, че бебета с омотана връв се израждат секцио....
Не е задължително изобщо. Но при всички случаи е по-безопасният за бебето вариант. Но те следят тоновете му и ако се наложи, ще ти направят спешно секцио така или иначе.

На мен ми носят бебчето в реанимацията да си го кърмя. Вече успешно сучем коластра и от двете гърди! Е, има много още какво да се желае от техниката ми, но работим върху това. Бебчето при мен си кротува, но акушерките ги побърква с рев... тайно подозирам, че затова ми го носят така честичко.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт