При ОКТОМВРИйките настава оживление, стягаме се за родилно отделение

• 69 235
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • София !
Здравейте!  Hug

Честито на всички родили мами! Да са ви живи и здрави бебчетата и много радост да ви носят! На вас бързо възстановяване!  bouquet

Innerlane, чакам с нетърпение хубавите новини от теб! Желя ти да мине леко, успешно и благополучно!  Hug

# 406
Здравейте. Ние снощи бяхме на театър, който беше 4 часа с антракт. Имах бая силни контракции и болки в кръста и вече си помислих, че ще се тръгва към родилното. Като се прибрахме обаче, взех един душ, полегнах си и всичко отшумя. Явно фалшива тревога е били, заради седенето толкова дълго време. Та, още чакаме.

# 407
Привет, дами!

Честити бебешоци на всички щастливи майки! Бързо да се възстановявате  Hug

Innerlane, чакаме хубавата вест!

Лек ден на всички!

# 408
Бладодаря, момичета!  Hug Аз се настаних и сега почва голямото чакане. Успех и на вас, ще ви чета и ще пиша като има новини Peace
Успех! Стискаме палци:)))

# 409
Здравейте мамита, аз отдавна не съм се включвала, зарязах малко интернет, но не успях да издържа дълго Simple Smile))) честито на всички родили Simple Smile) аз съм с термин 29.09, първо бях за 1.10, ако не пренося ще е тези дни Simple Smile) Леко раждане на всичкии Simple Smile)
Дали може да ме включите в групата в чъв фейсбук ? Mina.Vladimirova@yahoo.com, аз членувах до преди няколко месеца, но си изтрих фейса и сега на ново правя всичко Simple Smile тези хормони добре ме поразтресоха Simple Smile

# 410
А как е групата във фейсбук, че аз съм от скоро в сайта и си нямам и идеа как е фейсгрупата? newsm78

# 411
  • София
На първа страница е указано как се присъединяват членове към ФБ групата  Peace

# 412
Добро утро на всички. Тази нощ се роди синът ми. Имах сравнително бързо (общо около 5 часа от първата контракция до изплакването на бебето) естествено раждане и всичко е наред. Поболваше си, но пък много е готино сега Wink Поздрави на всички.

# 413
Добро утро на всички. Тази нощ се роди синът ми. Имах сравнително бързо (общо около 5 часа от първата контракция до изплакването на бебето) естествено раждане и всичко е наред. Поболваше си, но пък много е готино сега Wink Поздрави на всички.
Да е жив и здрав малкия бебок,а на теб бързо възстановяване.  bouquet

# 414

Честито!!!

# 415

Честита рожба! Да ти е живо и здраво малкото момче:)

Момичета, има ли някой с воднисто бяло течение?
Аз няколко пъти бях в спешното за съмнение за изтичане на води, но сега нещо пак се притесних.

# 416
  • Варна
Честито за бебчето, и бързо възстановяване  Hug!!!!

Относно воднистото бяло течение, аз съм така от около 2-3 седмици но като ходих на лекар каза че не са води а просто по обилен секрет Simple Smile

# 417
n0richka, и на мен така ми казаха, преди две седмици, че е просто теченое и тест с реактив ми правиха, който потеърди. Но тези дни пак нещо се филмирах. Чакам с нетърпение бебчо да идва вече, че все намирам за какво да се притеснявам.

# 418
  • Варна
Tommi, по пронцип и аз така се филмирам но чакам и '' тапата'' да падне и тогава вече ще се филмирам, с каката преди 2г. Ми изтекоха водите и тапата и определено беше запомнящо се, незнам защо но и сега очаквам същото... Птк знам ли бебока може да е решил друго... Абе филм си е  Party Heart Eyes

# 419
tommi, всички сме така Hug

37°C ON, честита рожба!

Общи условия

Активация на акаунт