При ОКТОМВРИйките настава оживление, стягаме се за родилно отделение

• 69 228
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Честити бебчета! Много щастие с тях ви желая!

Предния път сина ми беше увин с пъпната връв, на монитора се видя около врата и АГто каза че може и нормално въпреки пъпната връв. Аз раждах секцио по спешност и след като го извадиха казаха че бил увит 3 пъти - около врата, корема и 1то краче. Не всички се вижда на апарата, но казаха че в тази ситуация е нямало да може нормално и е щяло да има секцио заради увиването с пъпната връв. Значи зависи си от ситуацията, както са ти писали вече - за бебето ще е по лесно да е секцио, но е абсолютно възможно и нормално да родиш въпреки пъпната връв около врата. Поне това знам аз  Peace

Аз съм вече в родилното! Чакам сутринта! За сега всичко е нормално 😉

# 436
Относно пъпната връв ,моето момиче беше с увита пъпна връв,роди си се нормално и не е имало проблеми.
Иве,леко да минава утре и ще те чакаме после на отчет Simple Smile

# 437
Иве стискаме палци всичко да е наред  Hug

# 438
Стискам палци всичко да мине гладко и едно пухкаво бебче на финала  Hug

# 439
  • София
Успех на Ивенцето! :* Чакаме хубави новини и вярвам, че ще ги получим! Hug Hug Hug

Мен като ме пуснат от реанимацията и се добера до стаята си, ще разкажа по-подробно как минаха нещата. Simple Smile

# 440
Здравейте аз малко късно да се запиша. Ще се радвам да усетя подкрепа от вас момичета.Бременна съм за първи път с момиче термина ми е 5 октомври и съм на 24 години.Изминалите месеци минаха горе долу добре като изключим,че първия месец преди още да знам ,че съм бременна прекарах бъбречна криза и лежах в болница с антибиотик дано това не е навредило на малката.Няколко пъти се борих с гъбички.Не се спирах по цял ден докато се накрая почнаха да ме мъчат хемороиди ,подсичане болки в кръста и гърба и само си лежа.Искам вече да се роди мойта принцеса и да е жива и здрава.Имам и малко страх ...ще раждам естествено ... П.С.честито на всички родили и леко раждане на другите

Последна редакция: пн, 26 сеп 2016, 22:56 от анита123123

# 441
Аз вече нямам търпение да стигна до момента, в който ще тръгна за родилното. Родители, приятели и близки ми звънят всеки ден да питат имаме ли бебе, ама той не бърза да излиза. Напряга ме това чакане, момичета, не знам при вас как е. Вече не е толкова страх даже, просто искам да мине, да се роди жив и здрав, да ни изписват и да си се гледаме у дома. Ох, казах си го...олекна ми поне.

# 442
  • Варна
Хихи и този момент ще дойде. После няма връщане на зад, щастие красота и недоспиване ни чака след това но пък си струва  Wink Heart Eyes

# 443
Eli аз съм ден след теб и вече също нямам търпение, точно една седмица още Grinning Никой не ми се обажда поне, то остава и преди термин даже да почнат да ме тормозят. Ноо вече едва издържам, последен работен ден УРА, но се чувствам на предела на силите си. Чакам да родя и да си взема пикочния мехур обратно, зверчето така натиска и рита, че ходя до 00 през 20 минути, преди 3 сутринта не съм заспивала от месец и нещо и като заспя, през час пак ставам до тоалетна. Май съм готова и за нощно кърмене, и за безсъние Mr. Green

# 444
  • София
Здравейте момичета!

Честито на всички майчета! С пожелания за много здраве на бебоците и много детски смях!

И аз се сдобих с един момък на 19 септември  Flutter Сутринта в 7 ми изтекоха водите. Наистина се страхувах дали ще разбера, че са води. Е, разбрах  Mr. Green Добре се намокрих  Laughing

Голям страх имах да не почне раждането през нощта. Понеже се налага да пътуваме около 20-тина километра, много ми беше притеснено. Но си мина през деня  Simple Smile

Бебе Искрен се появи в 15:30 с нормално раждане. Бях в началото на 38 седмица, а бебчо се появи 2960 гр. и 50 см. От няколко дни сме вкъщи и се опитваме да се напаснем с режимите.

Innerlane в Софиямед си, нали? И аз бях там  Simple Smile

# 445
 Whistling
Аз вече нямам търпение да стигна до момента, в който ще тръгна за родилното. Родители, приятели и близки ми звънят всеки ден да питат имаме ли бебе, ама той не бърза да излиза. Напряга ме това чакане, момичета, не знам при вас как е. Вече не е толкова страх даже, просто искам да мине, да се роди жив и здрав, да ни изписват и да си се гледаме у дома. Ох, казах си го...олекна ми поне.
И при нас е така ,всеки ден питат има ли бебе:)Търпение нямам вече да родя и да мине цялата тупурдия,въпреки че ще трябва да се оправям с бебо и каката:)))

# 446
Мисис Роузи,честито бебче и на теб Simple Smile
Аз все още си чакам и като гледам ще си изкарам до термин,а може и след това .
Днес ще ходя да видим бебка колко е пораснала и дали си е все още с главата надолу,че имам разни притесненоя дали не се е завъртяла наопаки.

# 447
  • София
Innerlane в Софиямед си, нали? И аз бях там  Simple Smile
Дааа, тук съм още. Simple Smile Тъкмо чакам да изляза от реанимацията и да си се преместя в стаята  Peace

# 448
Мисис Роузи - честита рожба, много любов и радост покрай бебока ти желая  Hug
Моя термин го преместиха от 10/10 на 11/10, защото така смята сестрата от поликлиниката, където ми дават направлението за болница. Тез хора направо нервите ми скъсаха, не стига че работят по 3 часа , три пъти седмично, ами и едни документи не могат да оправят. Утре ще ходя да си взема обменната карта, защото от две седмици ги няма - цяла одисея с тия глупости.
Днес сме на тонове. Моята бебуна от три дни го раздава карате кид и грам не спира.
Вече ми е трудно да се вдигам от дивана, два часа в къщи нещо да посвърша и все едно съм катерила Килиманджаро.  Joy

# 449
Честито на всички нови мамчета, да са ви живи и здрави дечицата!
На всички, на които скоро им предстои пожелавам леко раждане и здрави бебчета!

Моля ви, родилите момичета, които искат да бъдат включени в списък с нашите бебета да ми пишат на лично информация- кога е родено бебчете, размери, име!

Общи условия

Активация на акаунт