Пак сме се събрали бъдещи АПРИЛски мами! - Тема 3

• 36 604
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
До колкото знам не може да се предозира с ФК - излишното количество просто не се усвоява.

# 106
Незабравка, може ли да кажеш при кой лекар се записа.

Аз, малко ме е срам да ви кажа какво направих с фолиевата, но може да ви е полезно  Mr. Green Написах си отзад на всяко хапче деня от седмицата и така, като мина покрай хаповете и да съм пила забравям, но като видя, че за сряда примерно е изпито, поне знам Simple Smile И така може няколко пъти на ден да проверявам, както се случи днес  Laughing

# 107
  • Пловдив
Пумичка, много сладка историйка с това коте - било е послушно, вярвам, че всичко с теб и бебчето ще е наред  Peace аз пия фолиева киселина още от годежа си на 17 октомври, което са около 9 месеца преди да забременея. Открих едно много странно явление, за което си внуших, че е заради добавката и наистина мисля, че е полезна и за бебето  Heart Eyes незабравка, 35 милиметрово бебче е доста добър прогрес, браво  Hug джудже, крада ти идеята на мига  bouquet

# 108
  • Вестерос
Момичета, аз не си знам кръвната група, но родителите ми са с +, сигурно и аз ще съм, обаче мм е -, ако бебо е - дали е проблем?
Аз и днес съм зле, отдавам го и на това, че спрях вчера кафето , днес съм на айрян и ми светна малко, но пак ми се гани и спи

# 109
  • Пловдив
Ако наистина си плюс, не е проблем - проблем е ако ти си минус, а априлчето е плюс  Peace

# 110
  • Вестерос
Дано да съм +, нямам идея  Confused

# 111
Аз споменах тик- так бонбонките, ненапразно Laughing и аз винаги съм заредена Mr. Green

# 112
  • София
Ох добре,че сте вие човек да си сподели,че още е супер рано и на никого не съм казала  #Crazy Лекарката каза да отида след 2 седмици на преглед,ама май няма да се стърпя и другия петък ще отида,притеснявам се да не би нещо да не бъде наред  newsm78

# 113
  • Вестерос
В коя седмица си?

# 114
  • София
6-7 мисля че трябва да е . ПРМ 22.07,а чудото е станало на 12.08  Hug

# 115
Момичета аз не ви писах че бях в болница от снощи 🤘🏻почнах да повръщам неистово без спиране и отидохме в спешния,натровила съм се с риба!!!внимавайте много мили мами това е ужасно нещо,вече съм добре,бебо и той му няма нищо ама докторката каза че ако съм се забавила още малко е щял да пострада,от натравянето буквално е останал като на сухо...

# 116
  • София
Бързо възстановяване и на двама ви Simple Smile

# 117
  • Бургас
Момичета аз не ви писах че бях в болница от снощи 🤘🏻почнах да повръщам неистово без спиране и отидохме в спешния,натровила съм се с риба!!!внимавайте много мили мами това е ужасно нещо,вече съм добре,бебо и той му няма нищо ама докторката каза че ако съм се забавила още малко е щял да пострада,от натравянето буквално е останал като на сухо...
Ужас, горкичката. Радвам се, че сте добре.
А аз тъкмо ще готвя една сьомгова пъстърва  Rolling Eyes

# 118
Ужас, горкичката. Радвам се, че сте добре.
А аз тъкмо ще готвя една сьомгова пъстърва  Rolling Eyes
абе ти си я готви спокойно,стига да е прясна,аз пържена хамсия с безалкохолна бира ядох като невидяла и виж какво стана,ама беше навън,уж беше прясна... Ужасно ееее,повръщане,обриви мислех си че умирам направо...

# 119
  • Пловдив
Бадемка, почивай и бързо възстановяване  Hug

Общи условия

Активация на акаунт