Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво може да причини бяло течение по време на бременност?
Какви са обичайните промени в гърдите по време на бременност?
Какви са препоръчителните прегледи по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво може да причини бяло течение по време на бременност?
-
Какви са обичайните промени в гърдите по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните прегледи по време на бременност?
-
Какви са причините за увеличени гърди, повишена сънливост и наддаване на тегло в ранните етапи на бременността?
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност, особено когато изпитвате гадене?
изследването за тромбофилия към стандартния пакет изследвания ли е ?
Тези дни не съм влизала във форума, защото все ми е гадно и след работа гледам да поспя. Днес ходих на доктор, каза че всичко е наред. Попитах за сърчице дали се вижда, но доктора не е много разговорлив и каза че това което трябва да е нормално е нормално. Не обяснява много. Надявам се д-р Сигридов да обяснява повече, че имам доста въпроси. Аз съм отрицателна кръвна група и имам един спонтанен аборт в 4 или началото на 5 г.с с бита инжекция за кръвните групи на 5-тия ден и съм доста притеснена. Доктора каза, че е бил в много ранна седмица и не е необходимо, но аз определено се притеснявам защото всеки казва различно. Дано всичко е наред.
Мисля, че в 12-а и 25-а или 28-а...имам някакви такива бегли спомени. Тогава лекарят може да ти даде направление, иначе можеш и самичка да си ги пуснеш.