Пак сме се събрали бъдещи АПРИЛски мами! - Тема 3

• 36 615
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Бадемка, добре, че сте го хванали навреме. Аз и вчера, и днес съм на риба. Май ще трябва да се ограничавам.

# 136
Бадемка, добре, че сте го хванали навреме. Аз и вчера, и днес съм на риба. Май ще трябва да се ограничавам.
не е нужно да се ограничаваш сладурке,просто да внимаваш да е прясна иначе е много полезна,яж на корем

# 137
Е да де, проблемът е, че няма как да съм сигурна, особено в София Simple Smile
За фолиевата киселина нямам идея колко трябва да се пие при тромбофилия, но дано помогне.

# 138
Денкобадемко, да, давай смело с вторта порция😀😀😀 хаха

Сега вечерта бях най- сетне при ендото ми, успокои ме за Тсх ,че ще си го следим редовно и всичко би трябвало да е наред , абе доста си поговорихме, той обяснява страшно много на всеки един пациент.
Много съм му благодарна за разясненията, успокоенията и ми остава само да си стискам палци., вие също ми стискайте да няма проблеми занапред заради този хормон( или каквито и да е де) Blush

# 139
  • Варна
 Еха, колко много сте писали  Hug
Преди 2 години имах котарак, има ли значение колко време е минало от контакта с котката? Сега имам Чинчила ( нещо между морско свинче- зайче- катерица), дали е безопасно да си го гледам, и дали са ми нужни някакви изследвания, някой ако знае да каже.
Добре че сте вие тук, да се информирам кое кога как и защо се прави (изследванията)  bouquet
Бадемка, добре че сте отреагирали навреме с това натравяне, имах подобна случка, от половин рапан, първото и последно нещо което изядох онази прословута вечер. Изповръщах си всичко, цяла нощ се мъчих да повръщам неконтролируемо на празен стомах, но не бях бременна. Направо незнам какво си преживяла ти  Confused Хубаво че поне ти е отминало. Заведението в което сте били са си направо за съд  ooooh!
Аз да предупредя пак, че рибата не е желателно да е речна, или едра морска, тъй като съдържаха някакъв метал, вреден при бременност
Кари, честито сърчице!  Heart Eyes
Само аз си знам как ще изтрая до 1-ви другия месец за следващия преглед  #Puppy dog

# 140
Аа,забравих.
Бях се усъмнила дали да си пия витамините -Пренатал са моите,защото имат йод,а за щит.Жлеза не е добре замоята хипофункцуя... Та споменах на ендото и каза да ги махна, сега си взех само фолиева киселина 400. Смятам , че е достатъчно да си приемам само нея.? newsm78 bowuu

# 141
Не пия нищо освен фк. За мен е излишно вземане на разни безумно скъпи витамини, както от бременни, така и от деца.
Иначе и аз имам проблеми с щит.жлеза и с предната бременност се стремяхме тсх да е около 1. Сега не съм си пускала още, но тази седмица трябва да го направя, защото наистина е важно.

# 142
Не пия нищо освен фк. За мен е излишно вземане на разни безумно скъпи витамини, както от бременни, така и от деца.
Иначе и аз имам проблеми с щит.жлеза и с предната бременност се стремяхме тсх да е около 1. Сега не съм си пускала още, но тази седмица трябва да го направя, защото наистина е важно.
да , знам че е важно,aз за половин година тъкмо го вкарах в норма , беше 1.

Забременях и хоп 5,50, откачих от притеснение направо #2gunfire сега сме качили дозата, ще го следиме стриктно, дано бързо влезе в норма без проблеми

# 143
  • София
Аз също никога не съм пила витамини за бременни, само ФК и железен препарат, защото и с двете бременности развивах анемия. Намирах го за излишно при едно добро хранене, а аз ям много плодове и зеленчуци. Но истината е, че около половин година след като родих малкия започнах да имам сериозни здравословни проблеми, все продиктувани от имунен дефицит - всеки вирус ме хващаше, за няколко месеца изкарах такъв с повръщане, пневмония и отит. Постоянно бях с херпеси. Синузитът ми се влоши и така си остана с месеци - възпален. Мисля, че просто се бях изтощила сериозно. И сега може би ще си взема някакви витамини за зимата поне или просто ще си наложа дажба зарзават за деня и ще следя да не пропускам.

От 9:30 ми се спи Tired Вече не е чак толкова неприлично рано за лягане, така че лека нощ от мен smile3524

# 144
  • Вестерос
Освен витамам, което пия сутрин само ми изписа и биозин мама, за имунитета, че с този есенно -зимен сезон, който предстои  Confused

# 145
Освен витамам, което пия сутрин само ми изписа и биозин мама, за имунитета, че с този есенно -зимен сезон, който предстои  Confused
Ха, на мен днес ми изписа ендокринолога същото, каза че е много хубаво Peace

# 146
  • Вестерос
На мен ми каза да го пия 2 пъти по 2, но много ми се видя, пих два дни по 1 по 2 пъти и ме заболя гърло и от събота пия по две  Grinning както ми каза и пише в рецептата

# 147
  • Пловдив
Мен ме сърби корем от време на време и понякога несъзнателно се почесвам мощничко, дано не навредя нещо... Стрии ли ще ми излизат?  Rolling Eyes

# 148
Тифани,аз го пия както е в листовката 1 път преди ядене, сега го пих преди вечеря.

Unchita,не знам дали ще ти излязат стрии , но иначе мажеш ли се с нещо?
Аз все още съм много несериозна. Не съм си купила нищо специално, само веднъж се мазах със зехтин екстра върджин Grinning

# 149
Момичета, преди 3-4 странички ви попитах, дали за кръвни изследвания е нужно да не съм яла. Утре съм на преглед, но доки не ми каза нищо. Дали ще пуска някакви изследвания изобщо... не знам. В 8 седмица съм.

Общи условия

Активация на акаунт