Пак сме се събрали бъдещи АПРИЛски мами! - Тема 3

• 36 629
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Unchita, стриите не са задължителни, но кожата се разтяга и затова сърби. Добре е да се мажем, аз засега съм стриктна Simple Smile
Витамини и аз не съм пила с предишната бременност. Не съм имала и оплаквания след това от разболяване, развалени зъби, коса и т.н. смятам и сега да не пия, евентуално последните 1-2 месеца ако нещо липсва. На малкия също не давам нищо за имунитет.
Ileto989, не съм сигурна и затова не отговарям. Но доколкото си спомням от преди ходих сутрин гладна.

# 151
  • София
За ПКК съм ходила винаги гладна.Взимах си нещо дребно, което да хапна веднага след като ми вземат кръв.

Аз имам анемия-желязото и Б12 са ми ниски и ги пия.Желязото го поспрях, защото и без това имам запек, а то влошава положението.
Пия и фолиева киселина, имам си и капсули Омега 3 и си ги пия, но от отдавна, не сега покрай бременността.
Друго не.Но съм с Хашимото и трябва да си пусна изследвания за TSH , за да видим какво е положението.

# 152
За ПКК съм ходила винаги гладна.Взимах си нещо дребно, което да хапна веднага след като ми вземат кръв.

Аз имам анемия-желязото и Б12 са ми ниски и ги пия.Желязото го поспрях, защото и без това имам запек, а то влошава положението.
Пия и фолиева киселина, имам си и капсули Омега 3 и си ги пия, но от отдавна, не сега покрай бременността.
Друго не.Но съм с Хашимото и трябва да си пусна изследвания за TSH , за да видим какво е положението.
Ирайн и ти ли си Хашимотка? Не съм разбрала Flutter

# 153
Аз даже не пия еутироксин, че ми беше пролетта 2 и нещо тсх и моята ендо каза, че нямам нужда. Още утре ще си пусна, че нали се вдига като се застуди. Аз пък сънувах ужасен сън и станах в 5 и нещо. Много ми е смотано. Да идва момента, в който бебо ще рита, че така като не го усещам се сгъбвам яко. Ако можех всеки ден щях да го гледам на ехо.

# 154
  • София
Унчита, задължително започвай да се мажеш и се чеши по-лекичко, без да опъваш кожата.

За изследванията - аз на прегледа бих си отишла закусила, ако съм гладна. Пък ако назначи изследвания, ще идеш на другия ден рано за кръв и готово. Иначе кръвна захар само на гладно се мери, така знам аз.

Ирайн, моите спомени са, че от желязото ми се разстройваше стомаха, а не обратното. Взимах Малтофер. Ако искаш, питай дали е подходящ за твоята анемия и го пробвай, може и на теб да ти подейства така.

# 155
Сега като ви чета се сещам, че на последните профилактични прегледи в офиса ми казаха, че съм анемична и ме питаха как изобщо съществувам с толкова ниско кръвно и показатели. Май трябва по-скоро да ида на изследвания.

# 156
За изследванията на мен ми казаха жадна и гладна да отида.
Аз не пия никакви допълнителни витамини освен фолиевата киселина. На мен също ми изписаха биозин мама, но не съм си го взела още, а трябваше от 01,09 да го почна.
С мазането и аз не съм много стриктна, аларма ли да си настройвам и аз не знам вече

# 157
  • Пловдив
С нищо не се мажа, защото от всички миризми ми става блякс  Sick дано след третия месец отшуми това, че тогава точно ще расте по-осезаемо коремчето... имам едно бебешко олио джонсън, ако не му е изтекъл срокът, ще си го ползвам сигурно. Но четох в една статия, че нямало доказателства мазането на корема да помага срещу стрии и по-скоро си било до кожа... това още повече ме демотивира, а на мен и без това не ми трябва много  Crazy

# 158

Още една седмица, пфффф, изчака ми се чакалото! Поне зацапване повече не съм имала, та малко ми поспадна напрежението. Но пак не мога да се отпусна и да се наслаждавам, де. Като знам предните пъти какво беше, като забременях! Ехей, радост неземна, още на положителен тест се похвалих на всички, а на първи преглед след закъснението черпих със сладки целия офис Laughing Сега съм ей тъй  tiptoe Мълча като партизанин. Добре че сте вие тук, в темата, че иначе, ако няма с кой две приказки да си кажа за това бебе, сигурно ще се пръсна!
[/quote]

Belinda напълно те разбирам и аз още едвам едвам се усмихвам като се сетя. Миналия път и аз така радост двамата в къщи поглеждаме се и сме с усмивки до ушите, казах на баби лели и то накрая абразио (не откриха пулс)  Shocked. Сега мълча стъпвам тихо, гледам да не се набивам на очи като съм много гладна на работа докато не минат трите месеца поне няма дума да кажа.
И ако не сте всички във форума няма няма на кой да си помрънкам да попитам нещо  Hug

# 159
  • Бургас
И аз не пия витамини и преди де съм пиела. Фолиевата киселлина как я пиете, че съм забравила?

За стриите ще се повторя, но е много важно да е хидратиран организма. Да пиете вода и да не я задържате. С предната бременност не мажех, защото не можех да понасям миризмите, а нямам нито една стрия. Сега обаче много ми пораснаха и без това доста големите гърди и не знам какво ще правя още поне година - година и половина. Сърбят ме. Аз там си имам стрии от тийнейджърските си години, та може би няма да разбера дали ми излизат нови. Но трудно ще понеса факта да премина на чашка Е. А и много ме болят. Все едно съм кърмачка, сякаш са станали на буци и изпитвам неистово желание да изцедя малко да ми олекне.

На изследвания се ходи на гладен стомах. Ама не е ли рано още? То не пречи де, мисля че към 3 месец бях пускала спин, австралийски какво беше и хепатити, както и кръвната група. Сега пак по него време мисля да се ориентирам натам. Ама и то с направления става след като се запишеш на ЖК.

# 160
Хайде, честити ми гъби. Идва ми да се гръмна вече, не знам откъде се взеха Sad

# 161
frozenka,ти какъв точно проблем имаш със щит.жлеза?
Ако си диагностицирана, не е били нещо моментно, дори и да вкараш хормона в норма, тироксина не се спира.

# 162
  • Бургас
Хайде, честити ми гъби. Идва ми да се гръмна вече, не знам откъде се взеха Sad

Хубаво, че ги хващате навреме, да не прокърви нещо. Ще минат, горе главата! Малко е досадно лечението... Какво ти изписаха? Аз никога преди не съм имала гъби, но с предната бременност бях зверски гъбясала. Сега не очаквам да е по-различно.

# 163
  • София
Belinda, пила съм Малтофер, не ми понася.Да не кажа, че с него беше много зле положението.
Аз още не се мажа, но на мен не ми личи.Предният път почти не съм се мазала и нямам стрии.Ще си купя какаово масло или ще ползвам кокосово.Готови лосиони за тяло не харесвам

# 164
Момичета има ли други на които много да им се яде. Аз съм като озверяла с тази храна. Много ми се яде. Като закуся към 7.30 и до 10.00 вече съм много гладна. До сега се стараех да се храня както до сега и уж наблягах повече на плодове. Вчера се качих на кантара и съм 3 кг повече. Днес бях решила да се съобразявам и за количеството, но вече ми е много гладно. Ако не хапна стабилно ми прималява. Направо ако ме гледа човек отстрани все едно не съм виждала ядене. С първото качих 10 кг,  но с този глад този път сигурно ще е повече.

Общи условия

Активация на акаунт