Пак сме се събрали бъдещи АПРИЛски мами! - Тема 3

• 36 615
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Колкото до токсоплазмата,резултатите ми излязоха,отрицателен резултат,в нас си имам 12 годишен много чист дядо котак,докторката каза че ако си го храня с не сурово месо няма никаква опасност от заразяване с тази бактерия и че по вероятно било заразяване ако не мия добре зеленчуци и плодове,каза ако трябва ще миеш по 5 минути доматите защото повечето случаи на заразяване са от това,хора които ненавиждат котки са идвали заразени с тази бактерия и после са големи дертове,дори до аборт са стигали...

# 121
Денкобадемко,радвам се,че вече сте добре. Hug

# 122
Денкобадемко,радвам се,че вече сте добре. Hug
мерси Кариии,готова съм за още една такава порциика 😂👏🏻

# 123
  • София
Джуджа записах се при д-р Пламен Миков има си частен кабинет на ул. Овче поле в кв. Зона Б5

# 124
  • Пловдив
Денкобадемко, радвам се, че сте се справили навреме  Hug тая година за доста натравяния с риба чувам... много тъжно. Човек да го е страх да си поръча храна, кой знае от коя година ще му е порцията  ooooh!

# 125
  • Вестерос
Денко,горката,радвам се,че си добре вече  Hug Hug

# 126
Като ви чета с тази фолиева киселина.. Моя доктор ми каза да пия 3х3 на ден....откриха ми  тромбофилия

# 127
  • Вестерос
Моят ми изписа витамини ни ,в които има фолиева- витамам

# 128
  • Бургас
Като ви чета с тази фолиева киселина.. Моя доктор ми каза да пия 3х3 на ден....откриха ми  тромбофилия
Мисля, че дозата е 400 мг на ден.

# 129
  • Пловдив
Хубавото е, че са ти я открили - така може да се контролира  Peace изследването за тромбофилия към стандартния пакет изследвания ли е ?

# 130
  • София
Не, обикновено се пуска след спонтанни аборти или при асистирана репродукция.

# 131
Хубавото е, че са ти я открили - така може да се контролира  Peace изследването за тромбофилия към стандартния пакет изследвания ли е ?

Не отделно е..аз съм с два спонтанни аборта и ми препоръчаха да си го направя

# 132
Здравейте момичета. Леле не мога да Ви изчета  Grinning Тези дни не съм влизала във форума, защото все ми е гадно и след работа гледам да поспя. Днес ходих на доктор, каза че всичко е наред. Попитах за сърчице дали се вижда, но доктора не е много разговорлив и каза че това което трябва да е нормално е нормално. Не обяснява много. Надявам се д-р Сигридов да обяснява повече, че имам доста въпроси. Аз съм отрицателна кръвна група и имам един спонтанен аборт в 4 или началото на 5 г.с с бита инжекция за кръвните групи на 5-тия ден и съм доста притеснена. Доктора каза, че е бил в много ранна седмица и не е необходимо, но аз определено се притеснявам защото всеки казва различно. Дано всичко е наред.

# 133
  • София
Ако се притесняваш може да си пуснеш изследвания за антитела към резус фактора. Пускаха се два пъти в определени седмици, но не помня кои  newsm78 Мисля, че в 12-а и 25-а или 28-а...имам някакви такива бегли спомени. Тогава лекарят може да ти даде направление, иначе можеш и самичка да си ги пуснеш.

# 134
Ако се притесняваш може да си пуснеш изследвания за антитела към резус фактора. Пускаха се два пъти в определени седмици, но не помня кои  newsm78 Мисля, че в 12-а и 25-а или 28-а...имам някакви такива бегли спомени. Тогава лекарят може да ти даде направление, иначе можеш и самичка да си ги пуснеш.
Много благодаря. Наистина много се притеснявам, а доктора нищо не ми обяснява за да съм по-спокойна. Чудя се дали да се запиша там, че отивам притеснена на прегледа и притеснена си излизам. Но в нашия град нямаме много избор.

Общи условия

Активация на акаунт