Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво може да причини бяло течение по време на бременност?
Какви са обичайните промени в гърдите по време на бременност?
Какви са препоръчителните прегледи по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво може да причини бяло течение по време на бременност?
-
Какви са обичайните промени в гърдите по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните прегледи по време на бременност?
-
Какви са причините за увеличени гърди, повишена сънливост и наддаване на тегло в ранните етапи на бременността?
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност, особено когато изпитвате гадене?
Температура малко над 37 е напълно нормална при бременност. Жени, които мерят базалната температура, отчитат покачване над 37 градуса при забременяване. Трайно повишената температура е признак за бременност. Някои жени поддържат над 37 градуса през цялата бременност. Това въобще не бива да ви притеснява.
... Понеже няма 100% сигурност дали в даден момент няма да изникне проблем с бременността (не дай се Боже) мислили ли сте към коя болница да се обръщате за спешна помощ

Всичко е ок при този лекар докато не минат 1-2- седмици и не ме загложди нещо което не ми е казал
много се притеснявам така
опитвам се и аз да насмогна с четенето
Да се включа и аз относно температурата(поне с това, което аз преживях преди 2 седмици)-бях може би 2 седмици с температура между 37 и 37.8.Първоначално помислих, че съм хванала летният вирус, който точно в този момент бушуваше.Консултирах се със следящият ме аг и с личния и ми препоръчаха много течности, витамин ц,и ефералган/ лекаратва само с парацетамол.оказа се че след седмица дори след антибиотик, който започнах , защото след 1седмица продължавах ту да вдигам температура, ту да я свалям, ходих пак при аг-то и той ми каза, че просто явно е от бременността, а не вирус и така ще продължи. За мое щастие обаче след това нещата (след около 1седмица)от само себе си се оправиха и вече не вдигам температура. Надявам се да не се повтаря. От температурата бях обаче като парцал и тялото ми пламтеше направо. Ако и някой друг се чувства много азле и усеща ,че не спада,може да си позволите един парацетамол. Иначе от неразположенията - вече мн рядко ми се гади , сутрин ставам мн рано до тоалетната, и болките в кръста.
Не видях някой друг да се оплаква от болки в кръста. При мен с мн силни понякога.Мисля да отида на няколло масажа с идеята малко да ме облекчи.доколкото четох не е противопоказно... и мисля да се поглезя
Реших да направя ранната,но не във Варна, а в София в клиниката на Марков по препоръки.надявам се всички резултати да са добри.
Но при мен средата на октомври се пада