Пак сме се събрали бъдещи АПРИЛски мами! - Тема 3

• 36 694
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Какви са тези АГ-та, които изписват антибиотици за щяло и нещяло.
изписа ми го слвд като 6 дни бях с почти постоянна температура,  мкр да не искаше. Аз не го започнах , реших да изчакам но нещата не се променяха особено. Затова Изпих няколко хапчета

# 556
Писах в темата Майчинство за безработни,ето вижте.  bouquet
Значи мисля,че правилно разбрах всичко-ако започна от сега работа т.е. значи до април имам 7месец стаж,до септември ще взимам 100лв,а тогава като направя 12м стаж около 400.Като започна работа във фирмата работя няколко дни и взимам болничен и така до раждането за да плащам по 20,16 вместо 160. Надявам се схванах всичко както трябва.Благодаря много за отговорите.  bouquet

Съвсем правилно си разбрала  Hug

# 557
  • Бургас
Какви са тези АГ-та, които изписват антибиотици за щяло и нещяло.
изписа ми го слвд като 6 дни бях с почти постоянна температура,  мкр да не искаше. Аз не го започнах , реших да изчакам но нещата не се променяха особено. Затова Изпих няколко хапчета
А какъв антибиотик ти изписа?

# 558
  • Пловдив
Аз знам, че антибиотиците не се пият по няколко хапчета - или правиш пълен курс, или въобще не почваш, защото можеш да си навредиш и дори след няколко хапчета да се почувстваш по-добре, вероятно още не си си помогнал, а може и резистентен да станеш вследствие от това

# 559
Смърфка за мен Агто ми пита и се обажда да ме приемат в болница, но му казаха не. С мотива , че съм в начална бременност.  Тогава бях едва 2-ри месец.взех си болничен от личния и  постоях у дома.

# 560
  • Пловдив
Не се притеснявай, всичко ще е наред - понякога се налага и няма как. Хапвай сега плодове, докато е сезон, за да си подкрепиш имунната система за следващия сезон Simple Smile

# 561
Смърфка за мен Агто ми пита и се обажда да ме приемат в болница, но му казаха не. С мотива , че съм в начална бременност.  Тогава бях едва 2-ри месец.взех си болничен от личния и  постоях у дома.
май и аз трябваше да направя така. Не знам... В спешния кабинет започнаха да ми обясняват разни неща, които нямаше как да знам дали са истина и за това се съгласих.

Annett Подкрепям мнението на unchita - не се притеснявай, хапвай плодове и си почивай  Simple Smile

# 562
Смърфка за мен Агто ми пита и се обажда да ме приемат в болница, но му казаха не. С мотива , че съм в начална бременност.  Тогава бях едва 2-ри месец.взех си болничен от личния и  постоях у дома.
май и аз трябваше да направя така. Не знам... В спешния кабинет започнаха да ми обясняват разни неща, които нямаше как да знам дали са истина и за това се съгласих.

Annett Подкрепям мнението на unchita - не се притеснявай, хапвай плодове и си почивай  Simple Smile

Може би ако бях отишла в спешния и мен щяха да ме вкарат, но аз прецених , че мога да отида през деня при наблюденаващия ме и така се получи. Иначе се опитвам да се храня здравословно, но не винаги се получава.

И сега малко да сменя темата. Може би мамите тук минали по този път ще дадат добри съвети. Позволявахте ли си да ходите на фризьор,  боядисване на коса,  маникюр,  кола маска. Четох противоречиви неща и се чудя. Струва ми се много време 9 месеца да не се подстрижа и боядисам.

# 563
  • Бургас
Annette, пак да питам какъв антибиотик ти изписаха? Любопитно ми е, защото и аз в момента пия антибиотик заради стрептококите.
Спокойно си ходи на фризьори, козметици и маникюр.

# 564
  • Вестерос
Аз се лакирам , но с по-скъпи лакове , които ги водят не знам си колко вредни съставки фрий от тях. Смятам скоро да се подстрижа, че ми е нацъфтяла косата, а за боядисване не знам и аз

# 565
Аз също не съм се записвала за ФМ, 8г.с. съм newsm78 и така. Има време.
Много ме боли глава  #2gunfire направо мисля да пийна парацетамол, иска ми се да избегна пиенето..но. Днес цял ден НЕ спрях да мрънкам , че ми е лошо ,мрънкалник.  Crossing Arms

Аз ходя на маникюр- с гел лак съм. Вече съм за боя- мисля обаче да се боядисам след 3 мес, живот и здраве, така съм решила. За подстригването, тъкмо преди да разбера , че съм бременна свалих 2-3 пръста от косата си и за сега нямам нужда. Peace

# 566
  • Вестерос
И аз тези дни до 2 май влизам в 8-ма г.с.  Blush

# 567
И аз тези дни до 2 май влизам в 8-ма г.с.  Blush
Страхотно , аз мисля че точно тези дни съм влязла, по мои сметки Hug

# 568
  • София
И аз не съм записана на ЖК.
Иначе, трябва да се подстрижа, но не ми се занимава  Laughing Лакирам се рядко, защото после не се сещам да го изтрия. Преди имах огромна колекция от лакове, но ги изхвърлих и подарих.Някои дори не ги бях пробвала.Но обичам да събирам серии  Laughing

# 569
Annette, пак да питам какъв антибиотик ти изписаха? Любопитно ми е, защото и аз в момента пия антибиотик заради стрептококите.
Спокойно си ходи на фризьори, козметици и маникюр.

Miss july Извинявай, не съм видяла въпроса. Изписа ми Аксетин - на 12 часа. Аз изпих 5 хапчета само, после стана ясно ,че не е вирус/грип.

Общи условия

Активация на акаунт