Пак сме се събрали бъдещи АПРИЛски мами! - Тема 3

• 36 665
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Защо не се влиза за раждане с лак за нокти ?

# 616
  • София
Наблюдават нокътната плочка за промяна на цвета, обикновено по време на секцио. Но се случва и спешното секцио, затова е добре и преди нормално да си го изтрием.

# 617
  • където мечтите се сбъдват
Момичета от 2-3 часа съм с главоболие, пих 1 парацетамол и не минава.
Какво друго да пия, не се издържа направо?
Понеже имам дългогодишна мигрена и съм пробвала какво ли не мога да ти кажа какво на мен ми облекчава главоболието-лампа от хималайска сол.Колкото по-голяма,толкова по-добре.Слагаш си я до главата и си почиваш.Ако главоболието е силно,парацетамолът не може да го спре.А,друго нямаме право да пием.
За запека да кажа също какво би могло да помогне,че имам известен опит:
-круши
-сини сливи(пресни и сушени)
-смокини(пресни и сушени)
-сладко от рози
-овесени ядки
-боза
-ок. 15 водни чаши вода на ден
-физическа активност
-клекналата поза улеснява изхождането

# 618
  • Пловдив
И на мен ми се гади всеки ден все още, по всяко време на деня, но сутрин - задължително  Sick не съм повръщала за щастие вече седмица, но си лежа основно, че по-добре се чувствам. В пролуките, в които се чувствам по-добре, гледам да си свърша нещо дребно вкъщи, но после ми става още по-зле и корем започва да ме боли. Искаше ми се след третия месец да си се върна на работа, но не мога да си представя да ставам веднага след събуждане, да съм права цял ден и да ми се гади непрекъснато. А и ме е страх, че пак ще ми се появи кафявото течение. Хубавото е, че са ангажирали двама човека след като излязох в болнични и не ми е чак толкова съвестно, че съм си оставила колегите, а и в това състояние съм им абсолютно безполезна. Още не съм разговаряла с ръководството, че съм бременна, въпреки че от почти месец са наясно заради болничния. Така ми се искаше да постъпя коректно и лично да говоря с тях, но не искам да им оповръщам кабинета... и така.

# 619
  • Вестерос
Моя позната си качи снимка от стаята в болницата преди да роди, мисля, че секции по желание е била, че доста преди термина роди, беше с лак за нокти

# 620
  • София
Освен парацетамол, може нещо с ибупрофен, но не трябва да се смесват, минимум 4ч. пауза трябва да има между двете.
Аз се наливам с много вода при главоболие, често ми помага.

# 621
  • Пловдив
По повод лака в родилното много жени си ходят лакирани, но според мен рискът е голям - ако имаш сърдечен проблем и кръвта не циркулира, под ноктите посинява и може да е индикатор за проблем. Аз не бих се лакирала даже последния месец, че едва ли ще се сетя да го махна преди това Simple Smile всъщност още сега не се лакирам - просто ми става още по-зле от миризмата

# 622
КристалнаК, нямам конкретен ден в предвид за връщане( мисля че споменах, че си работим за себе си, та има кой да работи), въпреки че хич нямам намериение да си седя само вкъщи, стига да ми просветне повече, искам си на работа дори и не за цял ден. Друго си е.
Това залежаване е ужасно. ooooh!

# 623
  • София
При миналата бременност бях в болничн от към края на 5-и месец и наистина в един момент се побъркваш. Няма толкова училища за бременни, срещи на ЛЛЛ и отворени врати, че да ти запълнят времето.
Тогава и мъжът ми не беше при мен, майка ми идваше на 3-4 дни за малко да ме види какво правя. До към 8-и месец си кукувах сама в 99% от времето.  Ако работата ви е лека и приятна си ходете  PeaceСкоро при повечето ще отмине гаденето, юе дойде второто тримесечие, когато почти всички се чувстват добре.

# 624
Здравейте, обещах да пиша какво и е казала лекарката относно температурата. Точният отговор беше "ами...да кажем, че 37.4 може да е от бременността, но 37.5 -38 е висока и трябва да и се обърне внимание"

относно лака преди операция - докторите изискват да се трие когато става въпрос за операция с пълна упойка

относно гаденето - и при мен е зле тези дни. Често ми се гади и задължително се разписвам с по 1 повръщане на ден. Нямам търпение да отмине, защото вече започнах да се изнервям от състоянието си  Confused

# 625
Аз от началото до сега само веднъж повърнах. Обаче ми се гади през 2 3 часа,уж не съм гладна,а хапна ли нещо веднага се оправям. ooooh! Какво е това чудо,какво е това нещо????? Tired

# 626
kate_hecate, didimihailova, и аз бях в това положение, но за съжаление второто бебе не оцеля. На последния преглед вече и плодния сак го нямаше, така че няма от какво да се притеснявате. И мен ми беше криво, ама какво да се прави божа работа. Ще се радваме на това, което е  Hug

# 627
Аз за главоболието пия шуслерови соли номер 7, в дозировка 3 × 5разтворени в хладка вода. След една кошмарна нощ със зверско главоболие откакто ги пия само 3 или 4 пъти съм имала лека болка, която минава с почивка, сън и по-малко телефон и телевизия.

# 628
  • Germany,Bielefeld
аз да ви се оплача,в такава депресия съм след днескашния хубав ден....плача си и се разстройвам още толкова.Имам приятелка тук,която не е много близко но за Германия 200 км не са нищо,с нея преживяхме най-тежките си моменти тук когато дойдохме.Бяхме сами в непозната държава и непознат език.И сега в един момент,когато вече всяка се оправи по свой си начин разбирам,колко много хората се променят.....тя в момента не работи и хиляди пъти съм и казвала да ми дойде на гости тъй като аз нямам възможност защото съм на работа и знаете ли ....това идване вече се протака 5 месеца.много ми е болно може би е и от хормоните,но хората забравят какво си правил за тях,което е много гадно.извинявам се че ви занимавам с глупости,но съм самичка и си ми е криво.Радвам се че ви има и че има с кого да споделям и радост и болка.

# 629
аз да ви се оплача,в такава депресия съм след днескашния хубав ден....плача си и се разстройвам още толкова.Имам приятелка тук,която не е много близко но за Германия 200 км не са нищо,с нея преживяхме най-тежките си моменти тук когато дойдохме.Бяхме сами в непозната държава и непознат език.И сега в един момент,когато вече всяка се оправи по свой си начин разбирам,колко много хората се променят.....тя в момента не работи и хиляди пъти съм и казвала да ми дойде на гости тъй като аз нямам възможност защото съм на работа и знаете ли ....това идване вече се протака 5 месеца.много ми е болно може би е и от хормоните,но хората забравят какво си правил за тях,което е много гадно.извинявам се че ви занимавам с глупости,но съм самичка и си ми е криво.Радвам се че ви има и че има с кого да споделям и радост и болка.
Ох, милатаа Hug Наистина сега бушуват хормони, но е гадно да виждаш как хората се отдръпват.. Всички сме имали такива моменти,просто битието разделя хората,нещата се променят,за съжаление или не- факт.
Или пък,виж тя щом не работи,може да няма възможност да пътува.
Във всички положения, не се разстроивай, мисли си за малкото човече сега  Hug прегръщам те

Общи условия

Активация на акаунт