Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво може да причини бяло течение по време на бременност?
Какви са обичайните промени в гърдите по време на бременност?
Какви са препоръчителните прегледи по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво може да причини бяло течение по време на бременност?
-
Какви са обичайните промени в гърдите по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните прегледи по време на бременност?
-
Какви са причините за увеличени гърди, повишена сънливост и наддаване на тегло в ранните етапи на бременността?
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност, особено когато изпитвате гадене?
не съм повръщала за щастие вече седмица, но си лежа основно, че по-добре се чувствам. В пролуките, в които се чувствам по-добре, гледам да си свърша нещо дребно вкъщи, но после ми става още по-зле и корем започва да ме боли. Искаше ми се след третия месец да си се върна на работа, но не мога да си представя да ставам веднага след събуждане, да съм права цял ден и да ми се гади непрекъснато. А и ме е страх, че пак ще ми се появи кафявото течение. Хубавото е, че са ангажирали двама човека след като излязох в болнични и не ми е чак толкова съвестно, че съм си оставила колегите, а и в това състояние съм им абсолютно безполезна. Още не съм разговаряла с ръководството, че съм бременна, въпреки че от почти месец са наясно заради болничния. Така ми се искаше да постъпя коректно и лично да говоря с тях, но не искам да им оповръщам кабинета... и така.
всъщност още сега не се лакирам - просто ми става още по-зле от миризмата

Скоро при повечето ще отмине гаденето, юе дойде второто тримесечие, когато почти всички се чувстват добре.