. Вече не знам какво да правя, нито с какво да го обясня....Човечето отслабна, но не е вдигал температура, нито се е обезводнявал, че да ни пратят в болница - поне за това съм благодарна. За момента, обаче, ми изглежда, сякаш до Нова Година ще си бухаме ориза и хуманата
.

. Имам тук в Пловдив един много свестен гастроентеролог - д-р Иван Янков. Относно педиатърката, от която до скоро бях доволна - д-р Тарева - просто нямам думи. Цяло лято тази жена отсъства, не вдига телефон, не отговаря на съобщения и единственият начин да откриеш лекар, е да виснеш пред кабинета й заедно с още 20 човека и да те приеме....свекърва й, която последно предписа на сина ми за разстройство ампули Гентамицин и в аптеката отказаха да ми ги приготвят и продадат, защото отдавна се знаело, че от него се уврежда слуховият нерв.
. Направо съм извън себе си.
. Не успявам да се оправя нещо.
пиша ви от слънчева Турция. Тук е много топло и красиво и си изкарваме много хубаво. Днес бяхме на корабче и беше страхотно. Мятахме се във водата , хванахме октоподи и една голяма риба. 

Относно приспиването - пробвай с някоя нежна мелодия. При нас се получава с https://www.youtube.com/watch?v=LtJBH3ksypQ Препоръчани теми