На пазар във Варна - 44

• 80 554
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
mutafova78 Интересна идея  bouquet Благодаря Simple Smile разбрах те, ще пробвам.

Dani:) и на теб благодаря, близо ми е, ще проверя  bouquet

# 676
  • Варна
трябват ми някакви коледни фигурки, статуетки, като ангелче например, но нещо красиво и не китайско, а за подарък, нещо впечатляващо.... гледах в dims-92 и vicko, но не ми допада нищо.... Thinking
На центъра, на кръстовището срещу училище "Димчо Дебелянов" има магазин за сувенири и със сигурност не са "китайски". Simple Smile Купувала съм от него за подаръци, дори може да ти ги опаковат. Peace Точно на ъгъла е, до него има и будка за закуски.
благодаря за отговора, не се сетих за там, днес взех от Домашен рай срещу общината, има много хубави работи  Simple Smile

# 677
Здравейте, къде мога да намеря хубаво младежко яке за синът ми? Необходимо ни е по спешност да купим, а нямам никакво време да обикалям. Затова ще се радвам на насоки за директни магазини.
Имаш предвид да е модерно, гъзарско Simple Smile
или да е топло...гъзарията не топли  Sunglasses

на 23г., но сега ми сервира, че е по-добре да е палто...

# 678
  • Варна
Здравейте, къде мога да намеря хубаво младежко яке за синът ми? Необходимо ни е по спешност да купим, а нямам никакво време да обикалям. Затова ще се радвам на насоки за директни магазини.
Имаш предвид да е модерно, гъзарско Simple Smile
или да е топло...гъзарията не топли  Sunglasses

на 23г., но сега ми сервира, че е по-добре да е палто...
А, за толкова големи не знам  Grinning

# 679
  • Варна
 Хубави мъжки палта мернах вчера в Зара.

# 680
  • Варна
Здравейте момичета, искам да си купя ей тази бяла блуза и да я боядисам в черно. Има ли къде във Варна да го свършат вместо мен и според вас дали ще се получи?  newsm78
Скрит текст:

# 681
  • Варна
За боядисването има, но забравих адреса. Обаче, за да стане, трябвало да е памучна или да има голям процент памук. Така са обяснили на моя приятелка, която искаше да си боядиса якето, а то е изкуствено.

# 682
Виждали ли сте дрян някъде, че и двете деца са болни, не мога да мръдна никъде, а ми трябва за понеделник?  Praynig На колхозния?

# 683
  • Варна
Здравейте момичета, искам да си купя ей тази бяла блуза и да я боядисам в черно. Има ли къде във Варна да го свършат вместо мен и според вас дали ще се получи?  newsm78
Скрит текст:
simplicol имат сайт, там пише всичко. на място също боядисват -  на владислав до формулата точно!

# 684
На пазара на Часовника има дрян!

# 685
Трябва да поръчам очила на детето,първи ще са и нямам представа къде да отида. Препоръчайте ми оптика.

# 686
  • Варна
Трябва да поръчам очила на детето,първи ще са и нямам представа къде да отида. Препоръчайте ми оптика.
По препоръка от темата отидох за второ мнение в очен център Изгрев и там поръчахме очилата на детето. Имат богат избор на рамки, специфични стъкла и т.н. Месец след това бяхме на консулт при д-р Светла Николова. Много съм Ви благодарна, че ме насочихте. Добре, че минах второ мнение. Щяхме съвсем да се влошим, ако бяхме следвали изписаното лечение на д-р Манолова от очния център на Групчева.
Знам, че не е по пазарната тема, но имам нужда от препоръка за читав кожен лекар за малко дете. При Томов съм била, категорично не за него. Не искам някой да преглежда от вратата, на всяко
петънце да слага диагноза АД и да изписва Адвантан, Елоком и прочее кортикостероиди.  bouquet

# 687
На пазара на Часовника има дрян!

Hug Благодаря много!

# 688
  • гр.Варна
По препоръка от темата отидох за второ мнение в очен център Изгрев и там поръчахме очилата на детето. Имат богат избор на рамки, специфични стъкла и т.н. Месец след това бяхме на консулт при д-р Светла Николова. Много съм Ви благодарна, че ме насочихте. Добре, че минах второ мнение. Щяхме съвсем да се влошим, ако бяхме следвали изписаното лечение на д-р Манолова от очния център на Групчева.
Знам, че не е по пазарната тема, но имам нужда от препоръка за читав кожен лекар за малко дете. При Томов съм била, категорично не за него. Не искам някой да преглежда от вратата, на всяко
петънце да слага диагноза АД и да изписва Адвантан, Елоком и прочее кортикостероиди.  bouquet
Мога да препоръчам доц.Бакърджиев ,преглежда в ДКЦ"Чайка".

# 689
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Дрян има и на Чаталджа.

Общи условия

Активация на акаунт