На пазар във Варна - 44

• 80 568
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
iv.elina, точно в теб ми беше надеждата, че препоръча около кино Тракия Simple Smile
Ще мисля малко и ако не излезе друго там ще е. Спира ме само съчетаването на нещата и повечето време, което би ми отнело, че всичко е около програмата на малкия   ooooh!

# 661
Здравейте,синът ми иска за коледа играта Фифа 17,за геймърски компютър обаче,не за плейстейшън.Моля помагайте,че баща му го няма и аз трябва да се заема.Идея си нямам откъде се купуват тези игри.

# 662
  • Варна
В техномаркет/полис има игри. Точно тази обаче не знам има ли я.

# 663
 Зад градска болница е  нашата маникюристка. Може да разгледате във фейсбук -   n@ils. Сестра ми, дъщеря ми и аз сме доволни от Дияна, но изглежда и другите са добри. Дияна работи много бързо и наистина много издържа лакът. Цени около 25 -30 лв.

# 664
Здравейте,синът ми иска за коледа играта Фифа 17,за геймърски компютър обаче,не за плейстейшън.Моля помагайте,че баща му го няма и аз трябва да се заема.Идея си нямам откъде се купуват тези игри.
Пулсар-имат магазин в Гранд мол. Peace

# 665
  • Варна
Благодаря за насоките за мъжка чантичка, вчера съвсем случайно открих подходяща в едно малко магазинче в Чайка, но беше последната)

И понеже спешно ми трябва да купя дрешка за 1-годишно момче, насочете ме към подходящи места, желателно в районите Чайка, базар Левски, Чаталджа.

Благодаря предварително!

# 666
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
iv.elina, точно в теб ми беше надеждата, че препоръча около кино Тракия Simple Smile
Ще мисля малко и ако не излезе друго там ще е. Спира ме само съчетаването на нещата и повечето време, което би ми отнело, че всичко е около програмата на малкия   ooooh!
Ели,незнам колко ти е малко детето,но предлагат и книжки за оцветяване. Simple Smile Аз моята щерка започнах да я водя,сигурно към година и нещо,а сега сме на 5 и половина.Много обича Десито да я лакира. Simple Smile

# 667
  • Варна
mutafova78, благодаря! Ще погледна!
iv.elina,
Скрит текст:
моят е на 2г и 4м като се гледаме и общо взето сме нон стоп заедно. Ходи на английски, скоро ще започва и спорт и там сме заедно, но още малка като порасне и е сам по тези места ще ходя (където и да било) в това вруме и за това ми се иска да са ми в района. Ние се до Ритуална зала, заниманията му също са в центъра. За сега е страхотно, че мога да ходя с детето си и са помислили за това, а за после ще го мисля, ако реша да е тя.

# 668
трябват ми някакви коледни фигурки, статуетки, като ангелче например, но нещо красиво и не китайско, а за подарък, нещо впечатляващо.... гледах в dims-92 и vicko, но не ми допада нищо.... Thinking
На центъра, на кръстовището срещу училище "Димчо Дебелянов" има магазин за сувенири и със сигурност не са "китайски". Simple Smile Купувала съм от него за подаръци, дори може да ти ги опаковат. Peace Точно на ъгъла е, до него има и будка за закуски.

# 669
  • Варна
Здравейте, от къде мога да си купя боичките за сладки на д-р Йоткер, които са по четири в пакетче.

# 670
Здравейте, къде мога да намеря хубаво младежко яке за синът ми? Необходимо ни е по спешност да купим, а нямам никакво време да обикалям. Затова ще се радвам на насоки за директни магазини.

# 671
  • Варна
Здравейте, къде мога да намеря хубаво младежко яке за синът ми? Необходимо ни е по спешност да купим, а нямам никакво време да обикалям. Затова ще се радвам на насоки за директни магазини.
Имаш предвид да е модерно, гъзарско Simple Smile
или да е топло...гъзарията не топли  Sunglasses

# 672
Варненски мами, помагайте. Търся пош, за предпочитане за еднократна употреба. За предпочитане около кръглата банка, ЗК, ЛК Тракия, Автогара, центъра. Моля ви за идеи къде да потърся. Днес в обедната скочих до Шихото на Варненчик и още един магазин за домашни потреби до него, но няма каквото търся. Там има от пошовете за многократна употреба с накрайници. Те обаче са с много дебел отвор, на мен ми трябва с мъничък отвор че ще декорирам коледни сладки и ми трябват много фини линийки. Оценявам всяка идея!  bouquet

# 673
Варненски мами, помагайте. Търся пош, за предпочитане за еднократна употреба. За предпочитане около кръглата банка, ЗК, ЛК Тракия, Автогара, центъра. Моля ви за идеи къде да потърся. Днес в обедната скочих до Шихото на Варненчик и още един магазин за домашни потреби до него, но няма каквото търся. Там има от пошовете за многократна употреба с накрайници. Те обаче са с много дебел отвор, на мен ми трябва с мъничък отвор че ще декорирам коледни сладки и ми трябват много фини линийки. Оценявам всяка идея!  bouquet

Пош не знам къде има, но скоро гледах една идея в нета, която може да свърши работа и не струва почти нищо. Трябва ти пластмасова бутилка от минерална вода. Нагряваш  само капачката на свещ и като поомекне от вътрешната страна с една клечка за зъби или обратния край на игла "избутваш" нагоре. Получава се като накрайник на бутилките оцет, които им се изрязва връхчето. Не знам дали го обясних както трябва. Ако изрежеш мъничко от връхчето - дупцицата ще бъде съвсем мъничка. Ако изрежеш повече - дупчицата ще пуска дебела "струя". После слагаш в шишето глазурата и "изцъркваш". Предполагам, че може да ползваш само така изработения накрайник. Да го завържеш за торбичка с глазурата и готово.

# 674

Пош не знам къде има, но скоро гледах една идея в нета, която може да свърши работа и не струва почти нищо. Трябва ти пластмасова бутилка от минерална вода. Нагряваш  само капачката на свещ и като поомекне от вътрешната страна с една клечка за зъби или обратния край на игла "избутваш" нагоре. Получава се като накрайник на бутилките оцет, които им се изрязва връхчето. Не знам дали го обясних както трябва. Ако изрежеш мъничко от връхчето - дупцицата ще бъде съвсем мъничка. Ако изрежеш повече - дупчицата ще пуска дебела "струя". После слагаш в шишето глазурата и "изцъркваш". Предполагам, че може да ползваш само така изработения накрайник. Да го завържеш за торбичка с глазурата и готово.
В сладкарски  магазин змееборец има еднократни пошове - единични бройки
Варна  , ул.Ангел Кънчев 69, тел 052 600 206
в посочения от теб район е, цената е 0,60ст.

Общи условия

Активация на акаунт