На пазар във Варна - 44

• 80 584
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Въпросът ми е провокиран от разликите в ценоразписите на зъболекари, които влязоха в коментарите ни в разговор с близки. Чух за цени във Варна, които за мен са ниски и не си представям как с тях може да има качествена работа или другия вяриянт е аз да не съм в час с цените и да плащам повече от нужното, което не мисля, че е така.
Къде ходите, доволни ли сте и на какви цени работят вашите зъболекари?
Преди години('09) посещавах д-р Евгени Кючуков и съм изключително доволна от работата му и отношението. Погледнах в интернет, кабинетът му все още се намира на бул. "8-ми Приморски полк". Ако ми се наложи, със сигурност отново бих се обърнала към него.

# 601
Търся дистанционно за телевизор антика... някакво по-универсално ще трябва да е.  Rolling Eyes

# 602
  • Варна
здравейте, искам да попитам за координати на Драгомир Бакалов  - детски психолог във Варна, благодаря предварително.
ако е същия - той ми беше съсед и чух, че работел вече в частната градина Мечтатели

# 603
От къде да купя канелени пръчки за декорация?
 bouquet

# 604
 bouquet

Дани, а от някой сайт в нета мислила ли си да си вземеш вместо от магазин във Варна?Ако искаш ще ти пусна няколко линка

# 605
  • Варна
 bouquet
В лидл в момента има.
Може би са на промоция.
Кутийка за 3 лв, но не виждам грамаж.
Виж онлайн брошурата им, за да прецениш.

# 606
bigmamche, не ми се прави поръчка за едни пръчки само, но ти благодаря bouquet

missNoir, не ги виждам в брошурата, но ще отида до Лидл, много благодаря bouquet

# 607
  • Варна
На последната страница.
Близо до горе дясно.
Освен канела има и други разновидности.

# 608
Здрастиии Simple Smile

За прясното мляко - Честно да си кажа, свекър ми живее в Слънчево и аз за пръв път чувам/чета че има ферма там. newsm12 smile3503 Да не би да става въпрос за фермата над Аксаково? Ако е за там гласувам с две ръце за нея. Млякото го издояват пред мен с апарати и го сипват в шишетата ми! (Е не ни пускат при кравичките де, но аз надничам)  Laughing

За сладкарски бои- днес ходих до Куки Буки- там има и течни и гелови . Зависи какво ще оцветявате. Аз си взех направо оцветен фондан и марципан.
Намира се на бул. Владислав Варненчик, бл.27, вх.Б, партер с/у градски гробища. - http://cookibooki.bg/ Няма табела , за ориентир кафява дограма , звънец и магазин втора у-ба до него.
  bouquet

# 609
Търся ватирани дънки размер  140 , ако някой знае или е видял някъде скоро моля да пише...

Ходин в неделя..нямаха нищо, в НМ също, фиола, ,окади в мола,  мадара, ....нищо никъде..не могз  да  намеря и в темата какво е обсъдено по този въпрос.Моля ако някой има инфо да пише.

# 610
На последната страница.
Близо до горе дясно.

Ходих до Лидл до Техническия, в събота щяло да ги има.

Друго питане имам, преди 10 дни в същия Лидл бях видяла при Коледната декорация, малки щипки с елени, звезди, елхи, но вчера бяха свършили. Някой да е виждал такива в другите Лидли?

# 611
  • Варна
Здрастиии Simple Smile

За прясното мляко - Честно да си кажа, свекър ми живее в Слънчево и аз за пръв път чувам/чета че има ферма там. newsm12 smile3503 Да не би да става въпрос за фермата над Аксаково? Ако е за там гласувам с две ръце за нея. Млякото го издояват пред мен с апарати и го сипват в шишетата ми! (Е не ни пускат при кравичките де, но аз надничам)  Laughing

Вероятно село Засмяно се има предвид. Страхотно им е млякото.

# 612
  • Варна
На последната страница.
Близо до горе дясно.

Ходих до Лидл до Техническия, в събота щяло да ги има.

Друго питане имам, преди 10 дни в същия Лидл бях видяла при Коледната декорация, малки щипки с елени, звезди, елхи, но вчера бяха свършили. Някой да е виждал такива в другите Лидли?
днес видях в Лидл на Владислав подобни, няколко вида, но точно с еленче не помня дали имаше  Embarassed

# 613
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Млекомата на Чаталджа не беше ли от с. Засмяново?Аз поне така си мисля.

# 614
Много благодаря за коментарите за млякото и месото  Hug На мен по-скоро ми се иска да се срещна директно с човека/фермата, да си занеса бутилки и т.н. Макар, че може да пробвам този млекомат.
GaliaMD, коя е тази ферма в Аксаково, щом може да се ходи там, супер!

За Коледните еленчета, имаше такива преди няколко дни в Лидл на Владислав.

Общи условия

Активация на акаунт