Смешки от форума 25

• 131 930
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Диана, отсега още отнасяш безапелационно приза за Златен смях до сълзи - знам ли дали ще има номинации тази година, та да се застраховам предварително  Hug

# 316
Ох, имам много истории аз, ама много ме мързи, че да седна да пиша книга чак. Иначе обикновено усещам смешните ситуации и им се наслаждавам.
Сега си спомням една малка случка - отивам една сутрин много рано на работа и чистачката притичва и казва: "Шефе, тая сутрин на стъпалата една змия видях и побягна към мазата на сградата. Да знаеш, че може и отровна да е." Аз, още полусънена се мъкна към кабинета и си мисля кой, аджеба, ще трябва да хване таз змия. И не знам защо реших, че туй е работа на ПЕСТ контрола, дето избиват хлебарки и мишки и им звъня. Дежурната ми вдига- и тя сънена, и аз казвам: Обаждам се от.... тук имаме една змия, трябва да дойдете да я унищожите. Дежурната неприятно се изненада и не показа никакъв ентусиазъм за лов на змии рано сутринта, и ми казва: Ама, г-жо Д. ние по принцип не ловим змии...май...Ние сме само жени и ни е страх....ама ако е по договор...В този момент на мен ми светва, че трябва да звъня на гражданска защита, а не та тези, а дежурната продължава: дали да не звънна на директорката да я питам? И аз, вече разхилена как ги стреснах :недей, освен ако не мислиш, че лично тя може да се навие да дойде и да хване змията. По-добре да звънна на гражданска защита..... Wink

# 317
  • София
Диана, риспект.
почвам да те следвам Laughing

# 318
Цитат
Та в сайта, в който съм регистрирана  имам още един профил и преди няколко дни  той  попада на мен от неговия профил , без да знае , че това съм аз.
и аз започнах да си пиша със него.
 И той много се впечатли от мен . Т. е от нея ( новата, с която си пише)
  направо е луд по нея и я иска , а това всъшност съм аз.  И аз започнах лудо да ревнувам от нея. Защото той престана  някак си да ме търси - мен реалната - заради нея - виртуалната.

И отговора на Мамасита:

Цитат
Не се чуди, наскуби й косата на тая мръсница- другата!

Joy

# 319
  • Euskal Herria
Тя цялата тема е за смешките.

# 320
Тая тема почти се доближава до оная със съседката, съседа, балкона и чучура.

# 321
Да бе. Кърменето няма нищо общо с лесната адаптация.
Имам достатъчно примери и за едното, и за другото, както сигурно и всеки от нас.

пп: Не вярвах, че някой ще бие Дражко в собствената му игра  Mr. Green

# 322
Играта на Дражко, самоличността на Дражко и превъзходството на Дражко. Много добро, руми  Simple Smile

# 323
  • София
Дали пък кърменето да не продължи до 7+, за по- добра адаптация и в училище Whistling

# 324
Дали пък кърменето да не продължи до 7+, за по- добра адаптация и в училище Whistling

hahaha

Ти знаеш ли какъв стрес е кандидатстването след 7-ми клас.
Където 7+, там и 14+

# 325

hahaha

Ти знаеш ли какъв стрес е кандидатстването след 7-ми клас.
Където 7+, там и 14+

Там вече така трябва да ги планираш, че да кърмиш в тандем, заедно с първолака. Тоест да раждаш точно през 7г. и да кърмиш всяко по седем.

# 326
Играта на Дражко, самоличността на Дражко и превъзходството на Дражко. Много добро, руми  Simple Smile

Янечек, не си човек. Как ще гледам сега любимата ми поредица  Crossing Arms  Laughing

# 327
темата е за смешки, не за реалните ползи / вреди от кърменето  Wink

# 328
  • София
Тя цялата тема е за смешките.
Може ли линк към нея?

# 329
  • Euskal Herria
Вече е само за четене. Авторката не съумя да ни пързаля дълго:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=947345;topicrefid=19

Общи условия

Активация на акаунт